Ce a facut Mutu?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Pai care sportivi sunt lasati mai intai sa se maturizeze ca oameni si abia pe urma sa se uite cineva daca dau bine cu piciorul in minge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Am inteles ,mesajele.Este purul adevar,nu barfa.Sunt tipul caruia ii place sa o spuna direct,fara "perdea".Imi pare rau daca am dezamagit pe cineva ,numind anumite vedete,care pentru unii ar fi idoli,sau persoane simpatizate.Este purul adevar,daca ati umbla putin prin Bucuresti si ati frecventa lumea lor cred ca v-ar durea capul de ce o sa vedeti si o sa fiti total dezamagiti fata de cei pe care ii idolarizati.
In al doilea rand,va intreb ca om casatorit si in calitate de tata,daca Alexandra ar fi sotia sau o ruda de a voastra ati fi de acord ca mama ce este sa pozeze goala pentru reviste "deocheate"?Cum e cu moralitatea de familie si mai ales de mama ???
Nu am aruncat cu "noroi" este purul adevar.
"Teapa " nu iei daca stii ce vrei!
Imi cer scuze fata de moderator si fata de membrii care au citit acest subiect,pentru faptul ca am fost direct,in adevar.
Multumesc celorlanti pentru aprecierea mesajului d.p.d.v. sportiv.

Apropo,Mutu a recunoscut.Toti gresim pe lumea asta ,mai mult sau mai putin.Sa ii acordam un vot de incredere.Fiecare merita o a doua sansa .Chiar si antrenorul lui a fost mai ingaduitor azi in declaratiile facute.
Maine seara joaca "Steaua".Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by liviujuristul

Am inteles ,mesajele.Este purul adevar,nu barfa.Sunt tipul caruia ii place sa o spuna direct,fara "perdea".Imi pare rau daca am dezamagit pe cineva ,numind anumite vedete,care pentru unii ar fi idoli,sau persoane simpatizate.Este purul adevar,daca ati umbla putin prin Bucuresti si ati frecventa lumea lor cred ca v-ar durea capul de ce o sa vedeti si o sa fiti total dezamagiti fata de cei pe care ii idolarizati.
In al doilea rand,va intreb ca om casatorit si in calitate de tata,daca Alexandra ar fi sotia sau o ruda de a voastra ati fi de acord ca mama ce este sa pozeze goala pentru reviste "deocheate"?Cum e cu moralitatea de familie si mai ales de mama ???
Nu am aruncat cu "noroi" este purul adevar.
"Teapa " nu iei daca stii ce vrei!
Imi cer scuze fata de moderator si fata de membrii care au citit acest subiect,pentru faptul ca am fost direct,in adevar.
Multumesc celorlanti pentru aprecierea mesajului d.p.d.v. sportiv.

Apropo,Mutu a recunoscut.Toti gresim pe lumea asta ,mai mult sau mai putin.Sa ii acordam un vot de incredere.Fiecare merita o a doua sansa .Chiar si antrenorul lui a fost mai ingaduitor azi in declaratiile facute.
Maine seara joaca "Steaua".Succes.

Este purul adevar? Aveti dovezi? Art 205, 206 Cod Penal:-) Calomnie si insulta!
Mama nu bine sa pozeze dar vad ca tatal merita un vot de incredere ca a prizat cocaina...tztztz in ce lume traim :-)))

Un drogat devine violent, o mama care pozeaza e numai o mama frumoasa:-) Asta este!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Ia vezi aici liviujuristu' cui trebe sa acordam un vot de incredere:

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=15749&topic=34
Mi-ar fi rusine si sa mai respir in fatza nevestii si a copilului, in lokul lui... Iar in lokul tau as retracta cele spuse anterior.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Intr-adevar, Laura Andresan este o sursa de necontestat. Astept si dovezile lui Liviu ca sa aflam si noi o data pentru totdeauna adevarul despre vedetele autohtone.

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Liviu ma bucur ca nu a trebuit sa apelez la calitati de moderator ca sa te fac sa nu mai dai nume. Sunt convinsa ca in lumea lor nu e tocmai roz dar sincer acuzatii de genul acesta pot face mult rau atat tie cat si adminilor

Acum ca si simplu utilizator....mey pai ieri am vazut-o pe d-ra Laura declarand ca nu l-a vazut pe mutu prizand...si azi era plina de informatii.Ma uit la fata asta si ma crucesc...oare ea nu are simtul ridicolului?

Cat despre faptul ca Alexandra a pozat...si ce? cu ce ii stirbeste asta calitatea de mama?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joanna

Ma refeream ca este o tehnica sa apari si negativ pe frontpage dar sa fii acolo prezent.Stiu ca suna ciudat dar asta e lumea in care traim.

Joanna

pai antireclama e cea mai buna reclama, nu? :-)
(si cea mai eficienta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Cei care fac PR-ul lui Mutu cred si stiu ca e mai bine sa fii pe prima pagina a ziarelor englezesti(el locuieste in Londra totusi, chiar daca e de nationalitate romana)decat sa nu apari deloc.
Exemplu celebru in UK este David Beckham si Posh .Daca trec citeva saptamani si nu apar pe prima pagina, se mai inventeaza un scandal.
Este opinia mea personala si imi cer scuze daca nu coincide cu a celorlalti forumisti.
Si nu m-a privit nimeni ciudat ca sint romanca si Mutu e roman.Englezii sint civilizati si te considera pe tine ca persoana fara analogii.
Pina acum nu a aparut in ziare ca vedeta echipei Chelsea este A.Mutu dar luni a aparut.Cum spuneam este vorba de PR.

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Ma refeream ca este o tehnica sa apari si negativ pe frontpage dar sa fii acolo prezent.Stiu ca suna ciudat dar asta e lumea in care traim.

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Mutu cred ca este acum la pamant;insa cred ca nu ar trebui sa aruncam toti cu pietre in el.Este foarte mportant pentru el sa aiba pe cineva alaturi.

Mergi la inceput