Robot telefonic
Vreau sa cumpar un telefon cu robot incorporat, care sa poata inregistra un mesaj de intampinare si cam 20 de mesaje de la lume, la nevoie (aprox. o ora de mesaje - 60 min.).
Chestia e ca habar n-am de unde se ia asa ceva ... eu am vazut in strainatate; nici nu stiu daca exista in Romania. N-as vrea sa inregistreze pe casete, ci intr-o memorie interna ... se poate?
Si stie cineva unde si cam la ce pret gasesc asa o minunatie in Bucuresti?
Orice ajutor oricat de mic e binevenit.
Multumesc frumos!
Raspunsuri
alssa spune:
Acu vreun an vazusem asa ceva la Panasonic in Unirea... Nu bag mina in foc ca au, dar merita sa incerci, de asemenea, ii poti intreba direct pe aia pe unde in alta parte ai mai putea cauta. Cit despre memorie... mai greu pe la noi cu alta memorie decit casetutza.
Alssa si Clara (1 an si 10 luni)
tata lu Toma spune:
Exista o multime de telefoane cu robot digital la magazinele specializate pe aparatura electronica si la cele gen Carrefour, Metro, etc.
vlad
aissa spune:
Am si eu unul, nu stiu exact cate mesaje inregistreaza ca mai mult de 3 nu am avut pana acum. A fost cumparat de la Rombiz (deci nu era nou) dar nici nu a costat mult (in jur de 1 milion). Nu inregistreaza pe caseta ci pe o memorie a lui, nu stiu exact. Pot sa inregistrez mesaj de intampinare, dar nu stiu sa iti zic ce firma e, ca am uitat.
smillaraaq spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri; o sa incerc chiar azi la Carrefour, ca e mai aproape, si poate am noroc.
Ma bucur ca macar sanse exista; noi avem deja un telefon cu caseta, dar e tare vechi si caseta aia face o galagieeee ...
Smilla
marittamarina spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Multumesc mult pentru raspunsuri; o sa incerc chiar azi la Carrefour, ca e mai aproape, si poate am noroc.
Ma bucur ca macar sanse exista; noi avem deja un telefon cu caseta, dar e tare vechi si caseta aia face o galagieeee ...Smilla
1.Pai schimba caseta, inainte de a cumpara alt robot
2. Cu ce caseta functioneaza (tip casetofon, sau din aceaa mica de tot)?
3. am avut si eu 3 roboturi telefonice, toate avand posibilitatea de a inregistra mesajul de intampinare direct in memoria robotului, iar mesajele primite din afara, erau inregistrate pe caseta.
M-am lasat pagubasa, deoarece majoritatea persoanelor care sunau, nu lasau mesaj si inchideau, dar robotul le contoriza, si ma saturasem sa tot ascult tonul Romtelecomului de 10 ori pe zi....
rachel owen spune:
De unde sa il iei nu stiu, dar iti recomand PHILIPS HFC 171.
Rici
24 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
m34 spune:
Romtelecom vindea la magazinele sale telefoane nemtesti Siemens Euroset sub sigla firmei Romservice International. Eu am o parere foarte buna despre aparatele respective, am utilizat cateva modele de la ei si am fost foarte multumit. Si la servici am avut tot la fel si au functionat excelent, rezistand cu bine la colegii neatenti (lovituri, cazaturi etc).
Exista si modele cu robot, dar nu stiu exact acum seria respectiva. Robotul este digital, merge fara caseta.
Magazine Romtelecom sunt la Telegraf, pe Dorobanti si cred ca pot spune cei de la oficiile unde se plateste factura unde mai au magazine.
smillaraaq spune:
Buna tuturor si merci mult pentru ajutor.
Rici, PHILIPS HFC 171 este si fax, are sigur si robot? L-am gasit numai pe pagini germane si eu cu germana ... mai greu
In Carrefour si Metro n-au roboti cu memorie mai mare de 15-20 de minute; aduc la comanda in doua saptamani, dar e prea tarziu.
Poate cine locuieste prin strainatate si are asa ceva mai poate sa ma ajute cu niste informatii?
Multumesc mult ... chiar am nevoie de el pana luni ...
Lorelai spune:
Sfatul meu e sa le cumperi separat si nu combo (robot+telefon in acelasi aparat). eu am Panasonic si robot si telefon. Robotul il am de peste 10 ani, e cu caseta mica si nu l-as da pe unul digital. Caseta poate inregistra 30 min de mesaj si am schimbat-o o data in zece ani. Telefonul l-am schimbat de citeva ori, cum aparea unul mai performant cum il schimbam. Plus ca daca sint separate, daca se strica unul nu trebuie sa le inlocuiesti pe amindoua.
Memoria de 15-20 de minute ar trebui sa fie suficienta, daca il vrei pt uz personal si nu pt business. eu la al meu am setat robotul sa nu primeasca mesaje mai mari de 1 minut. Cine ma cauta are timp destul sa isi lase numele si numarul intr-un minut.
Daca te suna mai mult de 15-20 de persoane pe zi, atunci ai o problema, dar daca nu, e suficient. Seara tu stergi mesajele de peste zi si ai memoria goala pt a doua zi.
Despre preturile din Ro nu stiu nimic.
Bafta la shopping,
Lorelai
adriana_mihnea spune:
Poate te ajuta: noi avem activat un serviciu, Voces, de la Romtelecom care ne preia mesajele daca noi nu suntem acasa. N-am idee cate mesaje poti stoca, dar intreaba la posta.
Tin sa precizez ca noi avem un telefon digital super simplu, dar serviciul asta ne ajuta foarte mult.
Adriana
si
Mihnea (11.11.03)
Pozele noastre 1
Pozele noastre 2