Rulada cu sunca/ciuperci
Este o reteta destul de rapida iar rezultatul m-a incantat:
Aluatul: Se fierb 300ml apa cu putina sare si 180 gr margarina, cand s-a topit margarina se adauga 200 gr faina si se amesteca viguros dupa ce s-a dat cratita de pe foc. Se incorporeaza pe rand 4 oua intregi. Aluatul trebuie sa aiba un aspect lucios si neted. Se pune la copt pe fundul tavii de cuptor si se lasa pana se face auriu.
Dupa ce s-a scos din (de pe tava) se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se intind cam 200-250 gr smantana, se presara ciupercile/ se pun feliute subtiri de sunca presata/sau ambele iar deasupra se presara cascaval ras tot cam 200 gr.
Se ruleaza, se pune in folie si se mananca cand vreti. Este foarte buna si puteti inventa si alte umpluturi in functie de gusturile voastre.
Aici sb. arhivat:
Aperitive
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368