Sfarsitul erei TV ...
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Admin, da' eu cred ca oricum, multi romani prefera site-ul "desprecopii" emisiunii mentionate de tine (nu-i repet numele, caci nu merita atita reclama
).
Aici gasesti sentimente, idei si pareri adevarate,din viatza, nu teatru ieftin cum se obisnuieste pe-acolo...![]()
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
mamamariana spune:
Noi inca ne mai uitam la Tv chiar daca avem 3 (trei) computere in casa. Chiar si in timpul saptamanii ma uit cam in fiecare zi. POate trece o zi pe saptamana in care nu ma uit deloc, in schimb se uita altcineva din casa. Il gasesc folositor pentru copii: cea mare se mai uita pe Discovery, Xsite si AXN (nu stiu daca in Ro sunt toate aceste 3 programe) mai un film adecvat din cand in cand si pentru cea mica sunt tare fericita de Sesame street de unde invata o gramada de lucuri... in curand va sti cifrele pentru ca o vad f. preocupata de ele si deja spune one, two,three, four fara sa o fi invatat eu nimic in sensul asta.
Totul se intampla dupa ce venim de la scoala la ora 4 si stingerea e la 9 pentru cea mica si la 10 pentru cea mare. Deci programul tv nu e mai lung de o ora...
Tati se mai uita la stiri pe CNN sau BBC, la sport si seara inainte de culcare ne mai uitam impreuna la ceva - e imposibil sa nu gasesti din 72 de canale
.
Evident ca stam mai mult la calculator decat la tv si suntem conectati la internet 24/7, dar nu as renunta la tv pentru nimic in lume. Trebuie sa il stiu acolo in casa...
Numai bine,
Mamamariana
aida_o spune:
pai nici nu stiu ce se mai poate vedea interesant la tv... fac exceptie documentarele de pe Discovery, la care ma uit cu placere, intr-adevar.
apropos de posturile tv din tara, am abonament la ProTv International, urmaresc online programele lor. a fost un mod de a mai afla ce se intimpla in Romania, macar ca ne uitam la stiri. din pacate, mi-a fost dat sa vad o emisiune a lui Cabral, in care au fost invitati Nicu Constantin si Claudiu Bleont, unde au adus in studio 2 tipe la bustul gol (aratau brici, admit), de nu mi-a venit sa cred ce vad. cica trebuia ca invitatii sa le picteze pe sini. nu mai stiu, la o alta editie a emisiunii stiu ca le puneau frisca pe burta si o mincau de-acolo (tot invitatii, printre care si un actor serios, chiar m-a surprins sa vad ca-l pun in asemenea postura). m-a dezgustat total... si nu-s vreo pudica, sa ne-ntelegem. mi se pare, totusi, ca femeia se lasa exploatata mult prea mult in Romania (vorbesc de emisiuni, sa nu intelegeti gresit), prea se arata mult si din prima. zau asa, dupa un timp nu mai are nici un farmec...
internetul imi ofera resurse nelimitate: pot afla lucruri noi, chiar si cind acestea se intimpla in secunda anterioara, ma pot pune la punct in domeniul meu de activitate, tin legatura cu cei din tara... e incomparabil.
lily spune:
Da, fantastic e progresul 
Internetul permite cautarea oricarei informatii in functie de nevoi, timpul avut la dispozitie, pe cind la TV trebuie sa astept oferta postului respectiv care urmareste strict programul. In afara de a telefona in emisiuni sa iti spui parerea , sa trimiti un mesaj, nu ai cum interactiona cu ceilalti spectatori/privitori.
Programele tv devin tot mai saracioase si pline de kitch, iar programele de divertisment nu au prea multa 'sare si piper'.
Dragi ADMINI, eforturile voastre sint admirabile si viitorul devine mult mai simpatic alaturi de voi.