Mamici de ianuarie-februarie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
Witchie spune:
Buna dimineata, doamnelor.
V-ati hotarat cum nasteti?
Anda, ~26 de saptamani, dr. Radoi, Municipal
cocolino spune:
Anda.. eu m-am hotarat sa nasc cu cezariana,insa nu stiu daca dr va accepta.
Coca 26 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Leta spune:
'neatza, fetelor.
Shobo, dr. nostru e plecat din tara de o saptamina si lipseste si saptamina asta. Cred ca saptamina asta poti sa faci doza de 5000 UI si saptamina viitoare il intrebi daca ai facut degeaba primele injectii...Intr-adevar, e cam neplacut. Si eu am facut Pregnyl si mi-a precizat sa cer in farmacie de 5000 UI, spunindu-mi chiar ca se gasesc mai greu si sa insist cu cautarile. Deci, se pare ca tine mult la aceasta concentratie...
Ramona, colega mea nu a ajuns inca la birou, dar cum soseste o iau la intrebari. Din cite imi amintesc eu, n-a facut mare pauza intre sarcini si stiu sigur ca la ultima (cea pe care a dus-o cu bine la capat) a avut cerclaj si a luat foarte mult Utrogestan...
Oricum, o intreb si iti raspund.
Nu trebuie sa iti faci griji, nu este obligatoriu sa se intimple si a doua oara la fel. Este important sa tii legatura cu medicul tau.
Mai am o colega care a pierdut sarcina in luna mare din cauza incompetentei medicului care o urmarea si care nu a vazut ca are colul deschis...
Eu cred ca e vorba si de ghinion uneori si nu trebuie sa te gindesti ca esti ghinionista. Stai linistita si, cu ajutorul lui Dumnzeu, totul va fi bine pina la capat.
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias
Leta spune:
Fetele, voi visati urit? Mie mi se intimpla e multe ori sa visez foarte urit si ma trezesc panicata...

pe la ore gen 3 - 4...si nu mai reusesc sa adorm decit foarte greu.
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias
Leta spune:
Anda, daca voi fi apta d.p.d.v. medical, voi naste natural.
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias
cocolino spune:
Leta, cartile spun ca e normal sa avem cosmaruri... si sa visezi tot felul de anomalii sau lucruri rele..Dar stai linistita, se pare ca aceste lucruri sunt normale mai ales la prima sarcina, datorita grijii viitoarelor mamici vis-a-vis de cum va fi ...
Coca 26 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
PatriciaArdeleanu spune:
Leta, eu visez urit foarte des, nu stiu daca are legatura cu sarcina si starea emotionala, dar de cele mai multe ori visele sint, pe cit de urite, pe atit de
aberante! si citeodata sint foarte indispusa cind ma trezesc...
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 24
Leta spune:
Intr-adevar, cam trist cu visele astea. si eu ma trezesc indispusa si uneori panicata...Si a doua zi...ma comport precum o leguma. Adica vegetez.
Leta & bb Andreea 26+
dr. tutunaru - elias
adita spune:
fetelor, dar aveti idee cat dureaza cursul la Municipal? Eu miercuri pe la 17-18 ar trebui sa ajung la control la ginecolog, si nu stiu daca se termina cursul in timp util.
Witchie spune:
Leta, eu visez niste chestii de rade barbata-meu de mine cate 20 de minute cand ii povestesc. De obicei visele mele se termina cu "va omor pe toti daca pateste ceva copilul meu". Dar am inteles ca e normal in sarcina nu trebuie sa te sperii. Cica o cana de lapte cald sau o muzica linistitoare in casti rezolva problema cu insomnia. Eu am preferat de fiecare data sa imi povestesc visul pe larg sotului de cum ma trezeam (macar sa suferim amandoi [}:). Oricum va fi ceva mai simplu de-acum inainte pentru ca se lumineaza mai greu. Nu lua visele in seama si mai ales nu te concentra mult asupra lor. Se pare ca se vor accentua cosmarurile mai ales in ultima parte a sarcinii. Eu cand ma sperii foarte tare zic un Tatal Nostru in gand si bag inapoi cornul in perna.
Fii optimista, n-are ce sa se intample rau.
Anda, ~26 de saptamani, dr. Radoi, Municipal