mamici de noiembrie-decembrie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
FELIS spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
interesant este ca de la un timp incoace spune tot mai multe cuv. in rom.; stau si ma intreb oare va putea sa vorbeasca vreo-data lb. rom.;
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
IONELA-ROXANA .... pai eu de ce m-am muncit? ... Sa vorbeasca si romana...
Felis, 33 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
Eliza5 spune:
Bits, ai dreptate! Imi aduc aminte ca am stat cu inima stransa pana sa ajung in saptamana 28 :-) Cred ca este si din cauza ca este primul copil - tot timpul am stat cu o indoiala in suflet gandindu-ma daca o sa reusesc sa duc sarcina asta pana la capat sau nu.. Tot asa, tot timpul m-am gandit ca o sa nasc inainte de termen
- de-abia acum incep sa-mi dau seama ca sunt foarte mari sanse sa nasc un grasunel la termen :-) Trebuie sa marturisesc ca pana si azi inainte de ecografie ma gandeam ca avand in vedere halul in care ma simt (dureri de articulatii ale bazinului, arsuri la greu, glezne si maini umflate..) nu mai dureaza mult si nasc
. Dar avand in vedere ca Iosup mi-a spus ca am colul lung si inchis iar bebeul este OK, sarcina este sus, totul este normal, mi-am dat seama ca mai am cel putin o luna si sunt gata sa accept asta si sa fiu rabdatoare. Important e ca bebe sa mai puna 1 kg (acum are 2,500 kg) si sa se nasca la termen. Las' ca o sa zboare timpul :-)
Miche, nu stiu despre alergat
dar sa stii ca eu chiar cred ca o sa avem mare nevoie una de alta dupa nastere si ma consider foarte norocoasa ca stiu ca tu si Roserb si in curand Simona locuim aproape una de alta si o sa ne putem vedea. O sa fie foarte important sa avem cu cine sa ne sfatuim si cu cine sa ne intalnim (poate evitam si depresia post-natala cu ocazia asta
).
Felis, ziceai ca ti-a mai trecut durerea de pitpalac? Sa inteleg ca mai am deci o sansa? Pentru ca la mine a devenit si mai acuta, acum ma doare si cand ma ridic de pe scaun, nu numai cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta. Parca as fi pensionara, asa ma misc
.
Eliza - 34 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34177" target="_blank">mamici de noiembrie-decembrie (73)
Irina,veve & croko
pozici