Propunere de cenzura

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy spune:

sensibilele excesiv sau persoanele care nu se mai confrunta de ani de zile cu situatzia respectiva ar fi de bun simtz sa nu mai participe la subiectele de rigoare - nu-mi place un subiect (nu ma pricep, nu mai este de actualitate pentru mine), foarte bine, nu postez. Ce atata indignare si ipocrizie, e ca la TV, nu-tzi place un program sau nu intzelegi nimic, potzi schimba doar cu un clic. Pe mine ma intereseaza tarifele pentru ca TRAIESC AICI, IN ROMANIA. Deci nu postez la tarife din Thailanda si nici nu ma privesc. Si nici nu comentez sistemul medical din Antile pentru ca nu ma priveste.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by energy

sensibilele excesiv sau persoanele care nu se mai confrunta de ani de zile cu situatzia respectiva ar fi de bun simtz sa nu mai participe la subiectele de rigoare

energy, nu te cunosc, insa te respect pe tine ca persoana si, de asemena,respect opinia ta. La acelasi bun simt la care apelezi tu sau altii fac si eu apel sa nu (mi) te adresezi folosind expresii jignitoare si nici sa(-mi) restrictionezi dreptul la opinie pentru ca nu mai locuiesc in Romania si, eventual, nu mai maninc salam cu soia. Iar daca pe de-asupra as mai fi si medic, as apela la acelasi bun simt sa nu ma compari cu "leguma" de la piata!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:

sensibilele excesiv sau persoanele care nu se mai confrunta de ani de zile cu situatzia respectiva ar fi de bun simtz sa nu mai participe la subiectele de rigoare

energy, nu te cunosc, insa te respect pe tine ca persoana si, de asemena,respect opinia ta. La acelasi bun simt la care apelezi tu sau altii fac si eu apel sa nu (mi) te adresezi folosind expresii jignitoare si nici sa(-mi) restrictionezi dreptul la opinie pentru ca nu mai locuiesc in Romania si, eventual, nu mai maninc salam cu soia. Iar daca pe de-asupra as mai fi si medic, as apela la acelasi bun simt sa nu ma compari cu "leguma" de la piata!

pozulici

Lilanda,,"sensibile excesiv","persoanele care nu se mai confrunta de ani de zile cu situatia respectiva" nu sunt cuvinte jignitoare.Nu medicii au fost comparati cu legumele,ci era vorba de "preturile,ca la legumele din piata".Nu locuiesc in tara de cativa ani,dar gandesc pe tema aceasta la fel ca energy.Cei care locuiesc in tara ar trebui sa hotarasca eventual daca subiectele referitoare la spaga/bacsis/peshkesh le sunt necesare sau nu(am spus "eventual" pentru ca deja nu mai e cazul.Adminii si-au exprimat clar opinia in legatura cu cenzura pe aceasta tema).
Haideti sa nu ne-ncrancenam si sa discutam prieteneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

parerea mea relativ la intrebarea conchitei:
- da, nu incurajam asemenea mesaje - DAR - blocarea lor poate ingradi accesul la informatie a celui ce o cere.
solutie practica:
Cred ca - imediat ce va fi pus un asemenea mesaj - membrii DC pot atentiona acea persoana ca spaga nu este incurajata de DC / iar subiectul va ajunge la container - nefiind insa inchis - unde va sta citeva zile.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

cea mai buna solutie de compromis, suna perfect. in legatura cu primul punct, nu vad nici un motiv de ingrijorare, pentru ca:
- este vorba de accesul la o informatie ilegala, la fel ca si hecareala, deci exista justificare legala pentru o asemenea masura.
la al doilea punct, am o intrebare:
- membrii DC sa fie aceia care sa atraga atentia, sau moderatorii, ca si pana acum? ca daca lasam la voia memmbrilor, o sa iasa cu paruieli cum a si iesit pe topicul la care am dat link, cand mamica Lauraa din Germania a fost pusa de fuga de mamicile din Romania. asa, daca intervine un moderator si da articol din regulament ca la oricare alta abatere, s-ar pastra ordinea si disciplina.

------

multumesc tuturor pentru participarea la discutie.

desprecopii, mi-ai facut ziua!!

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Lia, cind am facut referire la expresii jignitoare m-am referit la urmatorul post al lui energy:

quote:

Cand v-atzi maritat si v-a venit coafeza acasa pe bani neimpozabili sa va faca sarmale in cap, sau pedichiurista, n-atzi mai considerat spaga, nu?? va luatzi tot timpul de bietzii medici, care au mai facut si o gramada de scoala pe care voi n-atzi fost in stare s-o facetzi)

Am utilizat postul acela cu "sensibilele..." pentru ca era utilizata, printre altele, si expresia "de bun simt".
Si cu aceasta explicatie (inutila, dupa parerea mea) imi inchei pledoaria si va urez o duminca placuta!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by conchita

si eu va multumesc pentru participarea la discutie!
m-am distrat de minune!
caragiale curat!

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by desprecopii

parerea mea relativ la intrebarea conchitei:
- da, nu incurajam asemenea mesaje - DAR - blocarea lor poate ingradi accesul la informatie a celui ce o cere.
solutie practica:
Cred ca - imediat ce va fi pus un asemenea mesaj - membrii DC pot atentiona acea persoana ca spaga nu este incurajata de DC / iar subiectul va ajunge la container - nefiind insa inchis - unde va sta citeva zile.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

cea mai buna solutie de compromis, suna perfect. in legatura cu primul punct, nu vad nici un motiv de ingrijorare, pentru ca:
- este vorba de accesul la o informatie ilegala, la fel ca si hecareala, deci exista justificare legala pentru o asemenea masura.
la al doilea punct, am o intrebare:
- membrii DC sa fie aceia care sa atraga atentia, sau moderatorii, ca si pana acum? ca daca lasam la voia memmbrilor, o sa iasa cu paruieli cum a si iesit pe topicul la care am dat link, cand mamica Lauraa din Germania a fost pusa de fuga de mamicile din Romania. asa, daca intervine un moderator si da articol din regulament ca la oricare alta abatere, s-ar pastra ordinea si disciplina.

------

desprecopii, mi-ai facut ziua!!

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

ai creat o furtuna perfect gratuit.love your style.o zi faina iti doresc!
Lia,membru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

acestea fiind zise, va rog frumos sa inchideti subiectul de fata, pentru ca Desprecopii a dat deja o rezolutie, iar discutiile despre spaga-daca-i buna, daca-i rea, oricum nu au facut obiectul discutiei inca de la inceput.

--------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mamica Lauraa a fost "pusa pe fuga" de mamicile din Romania??
Sa fim seriosi, mai conchita! Un pic de simt al realitatii atunci cand te exprimi nu ar strica........

Si urmarind discutiile astea de ieri, imi tot vine o intrebare in minte: mai fetelor de pe afara (unele, ce-i drept, nu toate), daca totul vi se pare execrabil si dezgustator la tara asta de unde ati plecat, si intr-una nu faceti decat sa criticati si uneori sa jigniti pe cele ramase aici, de ce nu va petreceti voi timpul pe forumuri americane, nemtesti, suedeze etc.??? De ce veniti sa va mai faceti atatia nervi cu noi astea, din Romania? Sau simtiti nevoia acuta sa ne faceti educatie?
Uite Lia, , o femeie cu simtul realitatii, (nu visatoare utopica) care face un lucru simplu: incearca sa isi imagineze ca locuieste acum in Romania.
A nu se intelege ca sunt de acord, ca imi place sa dau mita, ca incurajez acest fenomen. DAR, daca e vorba de copilul meu, dau! Dau oricat, intru si la datorii daca trebuie..........numai o mama poate sa inteleaga asta!

OFFTOPIC:
Si mai am o curiozitate: vad ca ai un dinte mare impotriva lui Basescu! Ne spui, te rog, ca, deh, noi astea din tara avem nevoie de cineva sa ne dea lectii: cu cine sa votam, daca nu cu el???

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

quote:

acestea fiind zise, va rog frumos sa inchideti subiectul de fata, pentru ca Desprecopii a dat deja o rezolutie, iar discutiile despre spaga-daca-i buna, daca-i rea, oricum nu au facut obiectul discutiei inca de la inceput.

--------------

subject inkis

Mergi la inceput