No, bine, eu am inteles ca trebiue sparta masa...dar oricum dau cu levierul in masa si nu apare nici o faramitura galbena...Mai incerc, cine stie!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
E cea mov...si ai gasit parola in cele din urma???
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
mey si la intrebarea how many squares do you see...cica parola nu e buna...io am numarat 16....nu mai stiu sa numar...poate ora e de vina
Ma intreb eu la aceasta ora imposibila: daca CD ul era deja acolo, iar eu am dat degeaba cu barda in masa??? Poate de aia nici nu mi l-a taiat, ca nu l-am folosit (pe levier). Oare unde se baga levierul ala???
Julia
Pai si eu tot 16 am dat si cica nu e bine...tu cum ai reusit???
Poze familie
bey io m-am asezat la pc zicand ca stau doar 5 minutele....si acu nu-mi vine sa merg la nani...dar nici nu mai stiu ce sa mai fac m-am blocat de tot