Cum a inceput desprecopii.com?

Cum a inceput desprecopii.com? | Autor: smillaraaq

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea,

Va citesc, va admir in poze, am inceput sa va cunosc si multi imi sunteti tare dragi. Seara merg uneori acasa si ma gandesc la vreun subiect mai incitant de pe forum, iar ziua mi-o incep si mi-o termin cu consultarea noilor subiecte aparute.

Am citit adesea formulari de tipul "mi-aduc aminte de x de pe vechiul forum", "noi astia care suntem membri din 2002 ..." etc. si ma intrebam cand a aparut acest forum de fapt, cum a aparut si daca arata asa de la inceput (desi sunt aproape convinsa ca nu, pentru ca vad ca se fac mereu imbunatatiri, deci cred ca s-a schimbat mult in timp).

Ar putea cineva sa-mi dea un link eventual unde s-a mai vorbit despre "istoricul" acestui forum? As putea vedea undeva screenshots cu vechea pagina? :) Cine sunt "parintii" pagini desprecopii.com?

Eu va multumesc mult de tot

Smilla

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Chiar daca va fi off topic si ma autocritic tot ce pot SA SCRIU ACUM ESTE:

.

Uite la asta nu m-am gandit screenshot. E o idee. Zambesc cu gura larga, amintirile bate-le norocul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Cu aceiasi autocritica...

ce vremuri bre..:))

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pot sa te ajut cu vechiul forum http://www.desprecopii.com/MSGboard/default.asp
L-am bagat la mine in "Favorites" sa nu ma despart de el !

pupaciuni

Copilutzu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Nu stui cum a inceput aceasta superba poveste, dar sa le dea Dumnzeu sanatate, ca bun lucru au facut!

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

http://web.archive.org/
cautati www.desprecopii.com
Enjoy,
D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si eu m-am intrebat de multe ori cine au fost cei care au inventat acest forum. Cel mai important pentru mine e ca exista, altfel in aceasta imensa departare de tzara, ce m-as face fara voi, prietenii mei de zi cu zi ?!
Un gind bun si un pupic dulce.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Multumesc, multumesc mult la toata lumea!! dede, e super acel time machine care te poarta in "preistoria" paginilor de internet de azi, saru-mana de link!

copilutzu, päpädie, multumesc pentru linkul la pagina veche si la topicul din iunie!

Am intrat acum si pe linkul Despre noi de pe pagina principala, hihi, ce diferit arata prezentarea in 2001 fata de acum!! :)

Intr-un fel parca-mi pare si rau ca n-am fost aici de la inceput ... acum e o comunitate frumoasa si puternica, dar imi imaginez ca pe vremuri era mai intima si, desigur, la fel de frumoasa.

Pupici la toata lumea si bravo!

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Din cate stiu eu acest site sa dorit a fi initial siteul personal al lui Andrei daca tin bine minte!Este copilasul adminilor!
Cred ca mai bine ii lasam pe ei sa ne spuna exact cum sa nascut DC !
In orice caz le multzumesc ca au avut aceasta idee minunata!
A fost si este un site extraordinar care da DEPENDENTA !
Felicitari echipei DC!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Indiferent cine, cand si cum a avut ideea si-a concretizat-o a fost MOMENTUL DE GENIU care ne-a adunat si unit!
Felicitari si multi copii grasi si burduhosi!!!

Mergi la inceput