Mamici de ianuarie-februarie 2005(43)
Raspunsuri - Pagina 14
oana cretu spune:
Ia, Simona si Materna daca e nevoie. Trebuie sa creasca gagalicea ta!
oana si bebitza din burtica
(29s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
ana maria spune:
Simona si mie mi-e tare draga Moisa mai ales ca fara ea n-as fi fost gravida. Si in general, e foarte draguta cu mine. Merg la ea ca la o prietena. Nu stiu exact de ce a pierdut sarcina. Cred ca i s-a deschis colul,au inceput cvontractii, am inteles ca au tinut-o vreo 2 zile in spital pe tratament, dar pana la urma a nascut si bebe nu a trait. Eu am vazut-o la vreo trei zile dupa ce a pierdut sarcina si brava foarte bine. N-am intrebat-o nimic, era prea evident ce se intamplase. E o persoana foarte echilibrata si cred ca in sscurt timp o s-o vedem iar cu burtica.
Cert e ca la putin timp, cand a vazut ca si eu am probleme cu colul meu scurt m-a internat de urgenta si mi-a facut cerclaj. Sotul meu crede ca "sufla si in iaurt". Ea nu s-a protejat deloc in sarcina, a lucrat foc continuu, mai ales ca mai are si un baietel acasa de 1 an si 3 luni care crede ca o solicita la maxim. Iar la spital pot sa-ti spun ca ea facea si HSG-urile, unde nu cred ca e tocmai loc de gravide, ca sa nu mai vorbesc de programul inuman de acolo.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Fetelor, am fost la Iosup, ca deh,nu mai fusesem de 9 saptamani.
Totul e ok, Rayan are 1377 g, e tot cu capul in jos, si loveste cu picioarele in dreapta.
In rest totul e ok.
Iar m-a facut Iosup sa rad, e un simpatic, desi cand iti spune cate o gluma ti-o spune cu atata seriozitate incat nu ai spune ca glumeste.
Simona, dar stie Dan unde sa vina? Eu sunt la net cafe acum, mama e acasa, si cand stiu sigur ma duc si eu, mai ales ca suntr aproape.
Galaxy, merci mult pentru ajutorul oferit, insa, trebuie sa vina cineva sa il vada, ca asa d la distanta nu stiu ce se poate face. Tot Simona ma salveaza.
Ce pot sa iti spun, se pare ca e virusat rau, se blocheaza mai tot timpul, apoi desima conectez nu deschide nici o pagina. De o saptamana s-a inrautatit rau de tot situatia.
Nu imi pot pune cablu deoarece aia de la Astral zic ca blocul nu e securizat, iar cei de la RDS nu au contract in blocul meu, si uite asa platesc ca proasta o avere pt internet lunar, si sincer nu mai merge asa.
Stie Cornelia saraca cat a chinuit-o cu yahoo, ca primea mesajele mele dupa 10 minute, si dintr-o data ma vedea ca dispar.
Cornelia, ai fost la dr? Cum a fost? Nu iti spun ce am facut aseara ca ma bati....
Dragelor, voi ati facut analiza dr CMV? Eu nu am facut-o, si ma duc luni, asa ca alt stres. De asemenea astept si rezultatul de la listeria. Toxo a iesit negativ, si nu o mai repet decat maxim o data si asta pe la 34 de saptamani.
Oana, tot mai ai contractii?
pupici
Crinuta si bb din burtica 29+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
oana cretu spune:
Crinuta, daca stau in picioare sau daca merg, fac efort, am. Daca stau in pat sau pe scaun, lejer, nu am. Sa-ti traiasca scumpul, e cat al meu. Dar ce lungime are?
(29s+)
crinuta spune:
Oana, unde scrie lungimea? Ac, Hc, sau ce?
pupici
Dr. Nayel, CFR2
crinuta spune:
Oana, Hc e 26,42, corespunde 28 sapt+ 6 zile, iar Ac, e 25,20 si corepunde varstei de 29s + 3 zile.
pupici
Dr. Nayel, CFR2
oana cretu spune:
Nu cred ca sunt astea, ca e prea mic pentru termenul asta. La mine scrie DIO la lungimea lui.
(29s+)
laura-olariu spune:
Salut burtici!
N-am reusit de doua zile sa intru pe forum, tot imi zicea ca nu poate gasi serverul... Mi-a luat aproape o ora sa citesc tot ce ati povestit 
Am observat ca David e un nume deja celebru pe aici. Mie de cand eram mica mi-a placut la nebunie numele asta si daca avem baiat cu siguranta asa il cheama. Numele de fata il alege sotul
. Sper sa n-am surprize prea mari.
Voi luati si altceva inafara de fier? Mie mi-a zis medicul ca nu am nevoie de altceva, cu toate ca am numai analizele din aptamana a 9-a. Cand se face inca un set de analize la o sarcina normala?
Laura si
in 21 sapt - dr. Muresan - Gine I Cluj
ana maria spune:
Crinuta iti raspund aici la ce m-ai intrebat la subiectul cu nasterea la 35 de saptamani. Eu am problema cu rezistenta in arterele uterine. Am inteles ca o sa ma monitorizeze din noiembrie si o sa repet masuratoarea de 2 ori pe luna. Exista probabilitatea ca sa creasca rezistenta si atunci copilul "trebuie scos mai repede" (asa s-a exprimat doctorita mea). Deocamdata exista un risc nu sunt sigura ca asa va fi (ma rog la Doamne Doamne sa fie bine!!).
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!