Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Bits...m-am prins ce cuvant ai vrut tu sa scrii, numai ca site-ul are un modul de protectie prin care sunt sterse automat cuvintele obscene si cuvintele care includ cuv. obscene si saracul program nu are de unde sa stie ca , cuv. care vrei tu sa il scrii este unul inofensiv...
ma bucur ca esti bine si ca ai vazut si tu acolo o dovada..
i-auzi, nu stiam! pana la urma ce a vrut bits sa scrie si a fost cenzurata ca io tot n-am priceput?!
misticgirl spune:
Buna,burtici!
Desi nu am postat pe forum de ceva timp,v-am citit zilnic.Sunt fericita ca nu sunt burtici cu probleme si ca bebelusii sunt toti cumintei si isi asteapta termenul pt a veni pe lume.
Bits,Ele,felicitari,sa fie intr-un ceas bun si nastere usoara.Daca ati pierdut dopul,atunci nu mai e asa mult.Fata de mine,care de-abia de maine intru in sapt.34..
.
bits,am inteles ce ai vrut tu sa scri,dar se pare ca sistemul de securitate citeste partea de cuvant dintre in.. si rea. Si acela este cuvant obscen ![]()
![]()
.
gandacelu, te-ai prins scumpete ce cuvant era? Este antonimul lui "intarirea" colului. ![]()
Mi-am facut si eu analizele,am putina anemie si colesterolul putin marit. Mi-a dat medicul de famile Materna gratuite si am intrat in prenatal in sfarsit..Mi-am luat concediu de la med. de familie.
Bebele meu e bine,doar ca este asezat,ca intotdeauna, transversal. Se pare ca am sanse mari de cezariana,nu scap ! Asta e.
Cine mai naste la Bucur,in afara de Ela?
Va pupic ![]()
Claudia
33 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur
bits spune:
.FULGULET multam de PM,si eu ma prinsesem dar imi era atat de somn ca am renuntat sa mai caut un sinonom pt cuv ala,asa ca m-am dus si am tras putin pe dreapta
(aseara nu am dormit decat 2ore)
GANDACICO omiduta mea
.cuvintelul era inm-ui-at dar in context contine un cuv mai deocheat
octy 38 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
FULGULET apropos de mancare ,sotul meu e fan"mancare romaneasca".sa-ti spun clasamentul facut de el:1sarmale 2ciorba de vacuta 3pui la ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi.pe locurile urmatoare sunt :musacaua,mititeii si salata de beuf,mancarica de fasole si puiul cu smantana.mananca orice mai putin dulceturile romanest cum ar fi cea de gutui,de cirese amare si de visine.ultimile 2 sunt fructe neantalnite in JP.cand am cumparat gutui s-a uitat la mine stramb caci la ei dunt folosite doar pt a face bauturi alcoolice.
nu mananca creier la capac sau orice alta mancare ce contine creier.cand am fost in RO i -sa facut rau cand ma vedea cu ce pofta infulecam un creier la capac
.
octy 38 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
cuvintelul era inm-ui-at dar in context contine un cuv mai deocheat
hohohoho ce-am mai ras
ia sa scriu si eu: inmuiat
gandacelu spune:
ahaaaaaa era infinitivul lung hahahaha
ps: am deschis subect nou! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33997" target="_blank">aici

...m-am prins ce cuvant ai vrut tu sa scrii, numai ca site-ul are un modul de protectie prin care sunt sterse automat cuvintele obscene si cuvintele care includ cuv. obscene si saracul program nu are de unde sa stie ca , cuv. care vrei tu sa il scrii este unul inofensiv...