Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
Bits ...m-am prins ce cuvant ai vrut tu sa scrii, numai ca site-ul are un modul de protectie prin care sunt sterse automat cuvintele obscene si cuvintele care includ cuv. obscene si saracul program nu are de unde sa stie ca , cuv. care vrei tu sa il scrii este unul inofensiv...
ma bucur ca esti bine si ca ai vazut si tu acolo o dovada..

i-auzi, nu stiam! pana la urma ce a vrut bits sa scrie si a fost cenzurata ca io tot n-am priceput?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,burtici!
Desi nu am postat pe forum de ceva timp,v-am citit zilnic.Sunt fericita ca nu sunt burtici cu probleme si ca bebelusii sunt toti cumintei si isi asteapta termenul pt a veni pe lume.
Bits,Ele,felicitari,sa fie intr-un ceas bun si nastere usoara.Daca ati pierdut dopul,atunci nu mai e asa mult.Fata de mine,care de-abia de maine intru in sapt.34...
bits,am inteles ce ai vrut tu sa scri,dar se pare ca sistemul de securitate citeste partea de cuvant dintre in.. si rea. Si acela este cuvant obscen .
gandacelu, te-ai prins scumpete ce cuvant era? Este antonimul lui "intarirea" colului.
Mi-am facut si eu analizele,am putina anemie si colesterolul putin marit. Mi-a dat medicul de famile Materna gratuite si am intrat in prenatal in sfarsit..Mi-am luat concediu de la med. de familie.
Bebele meu e bine,doar ca este asezat,ca intotdeauna, transversal. Se pare ca am sanse mari de cezariana,nu scap ! Asta e.
Cine mai naste la Bucur,in afara de Ela?
Va pupic

Claudia 33 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

.FULGULET multam de PM,si eu ma prinsesem dar imi era atat de somn ca am renuntat sa mai caut un sinonom pt cuv ala,asa ca m-am dus si am tras putin pe dreapta(aseara nu am dormit decat 2ore)

GANDACICO omiduta mea.cuvintelul era inm-ui-at dar in context contine un cuv mai deocheat

octy 38 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGULET apropos de mancare ,sotul meu e fan"mancare romaneasca".sa-ti spun clasamentul facut de el:1sarmale 2ciorba de vacuta 3pui la ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi.pe locurile urmatoare sunt :musacaua,mititeii si salata de beuf,mancarica de fasole si puiul cu smantana.mananca orice mai putin dulceturile romanest cum ar fi cea de gutui,de cirese amare si de visine.ultimile 2 sunt fructe neantalnite in JP.cand am cumparat gutui s-a uitat la mine stramb caci la ei dunt folosite doar pt a face bauturi alcoolice.

nu mananca creier la capac sau orice alta mancare ce contine creier.cand am fost in RO i -sa facut rau cand ma vedea cu ce pofta infulecam un creier la capac.

octy 38 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits
cuvintelul era inm-ui-at dar in context contine un cuv mai deocheat

hohohoho ce-am mai ras

ia sa scriu si eu: inmuiat

Mergi la inceput

ahaaaaaa era infinitivul lung hahahaha

ps: am deschis subect nou! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33997" target="_blank">aici

Mergi la inceput