Produse de curatat - ajutor!!!!

Produse de curatat - ajutor!!!! | Autor: Voichita

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, am nevoie de ajutor!
Mi-am montat geamuri termopan, am chemat un mester pentru a reface glafurile si cand a terminat, mi-am pus mainile in cap. Atat sticla cat si tamplaria din PVC au ramas pline de mortar si nu stiu cu ce as putea sa le curat, fara a le zgaria. Stiti voi ceva produse de curatat care fac "minuni"?
Multumesc mult.
Voichita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Viakal este in Romania?Daca nu,orice care inlatura piatra.Foloseste ceva ca o spatula din plastic moale pentru a fi mai usor .
Daca ai incercat toate astea,ignoora mesajul.

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

HELP SI EU!!!CU CE SCOATETI PETELE DE RUGINA DE PE UN TRICOU?
DAR CU CE SCOATETI PETELE DE FOND DE TEN DE PE AL DOILEA TRICOU??
HAI, SARITI DE MA LUMINATZI!
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Voichita tamplaria am sters-o (fara gluma) cu nitrodiluant. Este foarte folositor si daca a ramas banda adeziva pe tamplarie. Pui pe o carpa si inmoi pata si insisti. Geamurile: daca e vorba de pete de mortar asemenea. Asta in cazul in care mortarul este cu var, ipsos, nisip si nu ciment Nu cred ca iese decat cu spaclul daca este ciment. (dai usor si nu zgarie).
Daca e vorba de alte pete nu stiu ca eu nu am scos-o la capat nici la 4 ani de cand mi-am pus tamplaria.
Melina petele de rugina se scot cu zeama de lamaie. Petele de fond de ten nu stiu, poate cu un detergent bun si vanish. Dar probabil ca ai incercat si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Melina, si pe mine tot o fata de pe forum m-a invatat .
Aveam un tricou frumosss si patat de rugina. L-am aruncat intr-un raft si acolo a ramas pana a venit vara si ideea : pui zeama de lamaie pe pata si deasupra o carpa umeda (nu-s care e treaba cu carpa umeda dar are rostul ei ;) .In 30min iti iese si mama petei de rugina

Cu tamplaria murdara ...nu stiu, dar in UK am vazut cum se poate pune tamplarie de aluminiu si cand termina mesterii treaba geamul e curat, dres imprejur , numai bun de admirat! Asa mai merge!!!
Pup,
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Pentru pata de fond de ten eu as folosi BLEACH - este un inalbitor universal pe baza de oxigen activ, delicat si foarte eficient pentru cele mai multe pete. Se foloseste fara probleme atat pentru tesaturile lavabile colorate cat si pentru cele albe.
Il poti gasi doar la intreprinzatorii privati autorizati Amway.
Daca crezi ca nu merita efortul, incearca cu un detergent pentru vase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Mie Cillit Bang mi-a scos petele de rugina , calcar din baie. Ei zic ca scoate si pete de pamant.. presupun ca este bun si pt gled si var si ce-o mai fi ramas dupa mesterii tai.
Merge pe faianta, sticla...nu stiu daca si pe pvc de la termopane insa uita-te pe eticheta.
Monica

http://community.webshots.com/user/mdanila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Ai grija cu ce le curati. Niste prieteni tot asa au patit cu mesterii si la curatare pe unele le-au zgariat pana s-au prins si au inmuiat mai intai mortarul ala cu carpe foarte umede si abia apoi le-a curatat.

Succes

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Voichita eu am curatat cu nitrodiluant tamplaria de aluminiu, acum am vazut ca tamplaria ta este de pvc. Nu stiu cum reactioneaza pvc-ul la nitrodiluant. Sper ca nu ti-am zis vreo prostie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

fetele mele, exista un detergent la amway care scoate toate petele astea... nici nu va vine sa credeti cat e de bun. ex: mi-a scos vopsea de par roscat de pe o fusta. cum vi se pare?
daca aveti nevoie de distribiutor si sunteti din Bucuresti va dau nt distribuitorului meu

Mergi la inceput