Mamici din Arad...???(16)
Raspunsuri - Pagina 7
LindaG spune:
Ceau fetele,va scriu si eu numai un picut ca ma duc sa ma uit la serialul preferat dar oricum intru mai tirziu.
Tania,imi pare atita de rau ca nu stiu cum sa te ajut,macar cu sfaturi.Oricum,eu zic(parerea mea personala) daca el nu s-a culcat cu ea atunci inca nu este totul pierdut.Incearca sa lupti pentru casnicia ta.Oricum el trebuie neaparat sa se hotarasca ce vrea.Eu iti trimit un
si sper sa revii cu vesti mai bune.
Flavia,nu ziceai ca mergi azi la Szeged?Cum a fost?Mai,ce mireasa faina ai fost!!!O sa incerc si eu sa imi fac odata un album sa pun si eu pozele mele.
Clau 

,ca nu esti suparata.
Ok,va mai scriu.

LindaG
gabitzica spune:
Alina M, daca iti place asa mult sa calci te invit si la mine
. eu calc doar camasile si pantalonii lui cipri. Pe ale mele le calc inainte sa le iau pe mine, ca oricum se sifoneaza in dulap.
Tanja, tu ai fost si cu sotul in Romania?Sau numai cu copilul? m-a gandeam ca poate a stat doua luni fara tine si de-ai a luat-o razna.
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu in Germania si acum am internet...
Fetele sunt bine, si-au mai dat drumul la vorbit, nu mai avem scutec decit noaptea...
Bine ai venit Flavia, m-am uitat pe poze , ai fost o mireasa frumoasa, mie mi se pare cunoscuta nasa. O cheama Monica, cumva? Iti doresc cit mai curind un bebe...
Tanja, imi pare rau ca ai probleme, eu cred ca timpul le rezolva...
Cum e vremaea la Arad? Aici ploua...
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
alinamoro spune:
Cristina,bine ai revenit printre noi!
Ce fac fetele
,sunt bine?
Pupici fetelor! ![]()
Tanja,speram sa "revina la realitate" sotul tau si sa fie bine,sa fiti fericiti iarasi alaturi de copilasul vostru.Daca tu crezi ca il poti ierta si asa iti spune inima atunci fa-o.
Clau,Dragos nu mai zice "mamaliga mati" numai cand e cu tusi,noi il,certam si nu prea mai zice decat foarte rar,dar si atunci se corecteaza repede.Dar cu tusi isi "permite",chiar azi mi-a zis ca le zicea la toti in tramvai care vorbea cu el.![]()
Azi a fost tare,tare scump.Mi-a adus flori
,de fapt tusi le-a cumparat si ia zis ce trebuie sa-mi spuna cand imi da florile.Cand am ajuns eu acasa el dormea si cand s-a trezit imi zice:"Mamicuta mea,a adu Dagos foli"(ti-a adus Dragos flori).Mi-a venit sa-l mananc,tot il puneam sa repete apoi.
Li,vizionare placuta la serialul preferat! ![]()
Gabi,poti sa-mi spui cate kg si cati cm are Tudor? Trebuie scris in fisa.De fapt oricum veniti marti la vaccin.
(asa cred ca marti).
Alina33 stai ca acuma incepe distractia cu Dragos.
Flavia,subscriu si eu la ce-au spus fetele,ai fost foarte frumoasa mireasa.
Va pup si va doresc noapte buna!
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
alinamoro spune:
Fetelor,nu stiu de ce postarea mea e dupa a lui Cristina si dupa a lui Gabi si Clau,desi eu am postat dupa ele.Nu stiu ce s-a intamplat.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Cristina, bine ai revenit printre noi!!Dupa cum vezi cercul nostru s-a largit! La Arad e vreme frumoasa! Azi au fost 19 grade.
gabitzica spune:
Alin M, eu nu am vazut postul tau aici decat acum. Cand i-am raspuns la Cristina nu era. cred ca la tine si timpul il afiseaza ciudat, ca nu aveai cum sa postezi la 1 min dupa cristina( sa citesti si sa si scrii atata)
. Tudor are vreo 12 kg. Iti spun miine seara exact, ca mergem la Satmarean.
Clau, eu nu am vazut poze cu tine mireasa!
Ia pune tu niste poze undeva, ca m-ai facut curioasa!
gabitzica spune:
Cred ca la mine e ceva in neregula. imi apare mesajul trimis cu o ora in urma! si eu l-am trimis acum la 0,45., dupa ce m-am chinuit jumate de ora :tot imi dadea eroare, zicea ca nu au trecut 60 sec de la ultimul mesaj
Claudelu spune:
Ohoho!!! Lume noua!! Cristina,bine ai revenit!!!
tie si
fetelor!!!
Tanja, ma bucur ca nu esti singura, ca ai pe cineva langa tine..asa suporti mai usor!!

Gabi, eu cu calcatu, fac ceva de genu...vreo 2 saptamani le las ca sa se adune, apoi cand ma apuc calc vreo cateva hainite, mai trag un ochi pe DC, apoi din nou la calcat, air un chi pe DC...si cum zice si Alina, si mie imi place tare mult sa calc...ma relaxez...si plus de asta eu ii calc si la Raul toate hainitele...asa imi place sa fie tot aranjat la el...si calc tot in afara de chiloti[:d] si ciorapi![]()
Flavia, ai fost o mireasa tare frumoasa!!!
Rochia ta e aproape identica cu a mea, diferenta e ca a mea a fost simpla, adica fara nici o floare, doar pe corset am avut fir argintiu!!!AAA si nepotica ta e dulce foc!
AlinaM, tu nu ne mai pove nimic de Dragos???Ce face mamaliga ma-sii???

Alina33 Raul deja nu mai are astampar, eun smecher si jumatate...ne-a prins puncu slab si acum ne joaca pe degete...manc-a-l-ar mama
Li, 

Noi azi ne-am trezit la 10.30 , am papat si api pe la 11 am iesit la plimbare, cu papa dupa noi si ne-am intros abia pe la 19...cred ca am facut cel putin 10 m...tare mult imi place sa ma plimb cu carucioru...am fost la Jaguar,la cmplexul ala npou si am vazut lucruri tare faine acolo!!E ceva in gen Jackson dar mult mult mai fain!!!
Claudia
si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
Gabi,exact ca si la mine s-a intamplat si cu mesajul tau.Ar trebui sa fie postate dupa a lui Clau si sunt in fata,iar ora nu e bine afisata.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici