Mamici din Arad...???(16)
Raspunsuri - Pagina 11
TORIA spune:
pe la vecine un pic sa va transmit un mesaj care e promis de 3 saptamini
nu va suparati va rog dar asta e batrinetea ce sa fac.Multe salutari de la Anto si va duce dorul i-am spus si de poze a zis ca sa simtit tare bine cu voi si ca Dragos e un dulce de copil,la ea sa dus de tot compiuterul trebuie sa-si cumpere altul dar mai dureaza.Claudelu nu a primit nici un sms de la tine a spus.
Noapte buna va doresc la toate.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alinamoro spune:
Toria,multumim pentru salutarile de la Anto.Spune-i ca ne este dor de ea si sa-si cumpere cat mai repede calculator.
Stii cumva daca mai vine in RO anul acesta? Spune-i ca abia asteptam sa mai "tragem" o intalnire.Dragos(baietelul meu) tot intraba de Deni.I-am arata-o in poza de la intalnirea noastra si a fost tare incantat ca a vazut-o.A zis:"mama,unde-i Deni?,Meiem a ea"(adica mergem la ea).
Flavia,nu am idee ce ai putea sa-i cumperi sotului tau.Daca nu haine atunci poate e buna ideea lui Clau.Eu nu prea ma pricep la capitolul cadouri,mai intreb si eu pe altii cand trebuie sa cumpar.
Gabi,mai puteti chefui? Pacat ca nu a iesit faza cun tortul.Oricum,asteptam poze.
Ma duc sa-i fac baie la Dragos
si mai revin in seara aceasta.Sper sa-mi mearga internetul ca nu a mers dupa-masa.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
TORIA,multumim de vesti!!Pe unde disparusi ca nu te-am vazut de o gramada de vreme...pana acum cateva lunimai citeam si eu pe la voi, ca aveati o gasca tare faina, dar acum tare rau s-a subtiat...ce s-a intamplat cu voi???(daca se poate spune!!!)SI zici ca nu a primit Anto mesajul de la mine...ooofff si mie mi-a luat 15centi
...am mai patit asa si cand era sora mea plecata in Italia

AlinaM, te-am tot vazut azi ca intrai pe Ym si ma asteptam sa scri si tu nimic, pauza,liniste...cand vroiam sa ma bag in seama cu tine pe YM dispareai...se mai intampla!!
...EEEE,se vede ca Dragos de mic ii plac fetele frumoase...are gusturi la fete

Claudia
si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
gabitzica spune:
Am vrut sa pun poze dar e picat serverul ![]()
Tudor a fost foarte fascinat de tort! mai ales de lumanare, to vroia sa puna mana pe ea. A fost si Dragos al Alinei 33, si a fost super faza cand am vrut sa le facem poza la amndoi cu tortul: Dragos si-a bagat manuta in tort iar Tudor piciorul 
alinamoro spune:
quote:
AlinaM, te-am tot vazut azi ca intrai pe Ym si ma asteptam sa scri si tu nimic, pauza,liniste...cand vroiam sa ma bag in seama cu tine pe YM dispareai...se mai intampla!!...EEEE,se vede ca Dragos de mic ii plac fetele frumoase...are gusturi la fete
Clau,mie tot mi-a "picat" netul de azi dupa-masa si poate de-aia tot ieseam si intram.N-am facut-o intentionat.
Sa vezi ce le pupa Dragos pe fete si imi zice:"mama,Dagos ii pupacila".

quote:
A fost si Dragos al Alinei 33, si a fost super faza cand am vrut sa le facem poza la amndoi cu tortul: Dragos si-a bagat manuta in tort iar Tudor piciorul
Gabi,ai prins faza asta la poza? Cred ca e totala!
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Fetelor am pus poze aici http://www.stoc-studio.ro/tudor/index.php?folder=tudor_1_an ( sunt in ordine aleatoare)
Alina M , nu cred ca am prins faza ca nu au facut-o chiar simultan.
alina33 spune:
Daca vreti sa vedeti pozele stergeti punctul de la capatul link-ului(... 1 an.)Sunt faine pozele.Pacat ca nu l-ai prins pe Tudor cu piciorul un tort...![]()

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
alinamoro spune:
Gabi,am vazut si eu pozele,sunt foarte fain.Se vede ca Tudor e fascinat de tort.
Ce ai pus deasupra pe tort,prune? Avea aspect fain.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Alina struguri am pus pe tort, jumatati de boabe. iar inauntru am pus capsuni. Crema a fost de branza de vaci cu frisca. Chiar si Dragos a mancat un pic de crema. Apropo, Alina33 Dragos e ok? Nu a avut nimik de la crema?