Joc: Reusiti sa evadati???
Raspunsuri - Pagina 15
vlada spune:
Pai iei cheita,deschizi jurnalul,ai rabdare si dai paginile pana la capat...si gasesti si cd-ul pe care il bagi in carcasa si o asezi pe raft...
Mai aveti vreo idee fetelor ?
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
Claudelu spune:
Am gasit CD...e in jurnal!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
vlada spune:
Gandacelu...ai capitulat ?
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
Claudelu spune:
Mie imi lipseste o chestie de aia cu litere japoneze
M-a terminat jocul asta!!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
crism spune:
hmmm, ma intreb oare daca CDul nu o merge la cd playerul din camera de dinainte...
:o)
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.
Claudelu spune:
Am descoperit cadravul!!!UUURRAA, am facut si eu ceva!!!
Poze familie
crism spune:
tot dau click pe cosul ala si nimica... mama ei de bricheta...
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.
crism spune:
Claudelu, adica scheletul?
Si daca tai patura are ceva in ea... mama, mama ce misto e jocul asta...
Claudelu spune:
Gata fetelor, eu chiar m-am suparat rau de tot...mi s-a resetat calculatorul si am pierdut tot...Nu mai am nervi sa o iau de la capat!!!Maine!!!
Poze familie
crism spune:
nu o sa va vina sa credeti, patura este si ea item iar la picioare are un cifru....