Va rog mult aveti cumva textul? Am inteles ca e o completare la legea 76, despre angajarea absolventilor, printre altele.
Am inteles ca daca angajezi un absolvent, te "ajuta" cu 4200000lei, dar e valabil si pt cei care au inceput cu 2,8 mil? Desi trebuie sa fac niste calcule sa vad exact daca e avantajos.
Mersi mult,
Gabriela
Nu este corect nr. legii. Este o lege cu regimul silvic in Romania. Daca scrii nr. corect si anul pot sa ti-o trimit.
DECRET nr. 117 din 10 martie 2004 pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2003 pentru modificarea Legii învățământului nr. 84/1995
În temeiul prevederilor art. 77 alin. (1) și ale art. 100 alin. (1) din Constituția României, republicată,
Președintele României decretează:
Articol unic
Se promulgă Legea privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2003 pentru modificarea Legii învățământului nr. 84/1995 și se dispune publicarea acestei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I.-****-
Acesta este?Dupa cum vezi conteaza mult daca este o lege sau un decret atunci cand cauti. Si cifrele pot sa-ti dea bataie de cap daca nu sunt scrise corect.
LEGE Nr. 107 din 7 aprilie 2004
pentru modificarea și completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă
EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICATĂ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 338 din 19 aprilie 2004
Ufff, ufff, ce bine ca m-ai ajutat Mercedes , ca acum cautam 117 de imi rupeam ochelarii...
Thalia si Mercedes, va multumesc foarte mult. Singurul meu neuron functioneaza cu intermitente, asa ca am uitat de la servciu pana acasa.
Multumesc inca o data,
Gabriela si baietii