balante (dez)echilibrate (4)
Raspunsuri - Pagina 12
ticka spune:
Dragelor! Va multzumesc din suflet!
M-am si emotzionat, zau!
La multi ani!
Mihaela 
tora97 
Adriana 
si..
..sa visam ceea ce dorim sa visam
.. sa ajungem acolo unde dorim sa ajungem
..sa fim ceea ce dorim sa fim! ( recunosc, 'am furat' urarea dintr-o felicitare pe care am primit-o! dar mi-a placut tare mult!)
Si acum va invit la o felie de tortuletz !!!www.zambitchi.go.ro/Balantze/tort.html" target="_blank">Delicios de delicios 
pozici
qsar spune:
Ticka-ticka
si cu intarziere La munlti ani! si felicitari pentru rochia de papusa-printesa-zana.
Tora-Tora-Tora
La multi ani si multa fericire!
Mihaela
Adriana
Multi ani fericiti, luminosi si norocosi!
pentru nou-venite.
Si-acum, sa va spun ca pleznesc de bucurie daca nu mai spun si altcuiva. Va scrisesem ca sunt indragostita de vreo doisprezece ani de un parfum foarte rar de care n-a auzit aproape nimeni :)) Molinard de Molinard. Iubitul meu l-a cautat prin toata lumea si nu l-a gasit nici in Germania, nici la Palm Springs, nici... Pana la urma un bun prieten francez a colindat cele mai exclusiviste boutique-uri din Paris si intr-un final l-a gasit. Asa ca sambata seara am primit cadoul. Sunt ametita de fericire, miros mmmm! ca in visele mele si ma simt dintr-o data mai tanara si mai... dragutza. Asa!
Va poop pe inimioare,
Q
qsar spune:
quote:Da e frumos ce-ai facut? Doar stii ca s-a discutat ca balantele sunt pofticioase si cu tendinte de ingrasare. Tz-tz-tz! Noroc ca ai bagat acolo si-o cafelutza (sper ca-i fara zahar si frisca) sa se bucure si Q de tratatie fara mustrari la constiinta (care este).
Originally posted by ticka
Si acum va invit la o felie de tortuletz !!!www.zambitchi.go.ro/Balantze/tort.html" target="_blank">Delicios de delicios
ticka spune:
Q
sa stii ca la tine ma gandeam cand am bagat si o cafelutza
. Ca si eu sunt innebunita dupa o cafea buna.
pozici
ticka spune:
Hai sa va povestesc ce am mai facut de ziua mea!
Dimineata am primit flori - 11 trandafiri, nu ca as implini 11 ani :). La pranz am plecat sa mancam ceva...la Muntele Rosu! Cam departe...dar era prea tarziu sa mai zic nu... si pentru ca era o surpriza am rezistat toti o suta si ceva de km. Am papat bine, ne-am plimbat si am hotarat sa ramanem si duminica. Seara in loc de tort cu lumanari
am avut clatite cu dulceatza de afine si papanashi. Ce mai a fost prima zi de nashtere fara tort! Oricum a fost tare frumos si am vazut toamna...frumoasa si colorata. Am pus si poze pe net acolo unde le tin pe toate gramada, sa vedeti ce culori frumoase are toamna la munte. Va pup, dragelor! 
www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!
pozici
Cary spune:
Mare dreptate ai Ticka,caci si eu sunt inebunita dupa peisajele toamnei,as fii in stare sa stau ore in sir sa privesc la frunzele copacilor si la muntii cei frumosi,nici nu simti cum trece timpul......
Sa aveti o saptamana buna!
vlada spune:
La multi ani fericiti sarbatoritelor - Adriana , Mihaela si Tora97 !!!

Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2.
ticka spune:
Pe langa peisajele pitoresti am avut marele noroc sa nu mearga telefoanele mobile, antena TV sa nu prinda decat TVR1 si ProTV int. deci in concluzie: aer curat, liniste, culoare, nu telefon, nu TV - a fost exact ceea ce e imposibil sa ai in Bucuresti.
P.S: apropo de PRo Tv international- sa fiu oleaca rea!
- initziez jocul cu emisiunile: negru si vorbeste 80% numai despre manelisti! ce emisiune e?
www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!
pozici
ticka spune:
quote:
Originally posted by Adela99
tickaquote:
Originally posted by gandacelu
tor-tu' tor-tu'
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tor-tu' tor-tu'
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fetele, da tortu v-a placut

, ca nu ziceti nimika...www.zambitchi.go.ro/Balantze/DC.html" target="_blank">Balantze DC!

pozici