Brrr!Ce-i frigul asta?
Raspunsuri - Pagina 2
lavi02 spune:
gandacel, ma dispera si pe mine agentu' asta termic. Cred ca deocamdata e de circulatie si sta pe la intersectii...
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by lavi02
gandacel, ma dispera si pe mine agentu' asta termic. Cred ca deocamdata e de circulatie si sta pe la intersectii...
banc cu politisti:
de ce se rupe banca cand se asaza un politist pe ea?
raspuns: cel mai destept cedeaza intotdeauna!
Steluta spune:
quote:
Originally posted by Adela
si iarna asta cum va fi la romania? ce zice la meteo?
Prognozele pe lunga durata sunt realizate pe baza unor medii din ultimii 50 de ani. Este dificil sa poti estima cum va fi vremea pentru urmatoarele luni. Se poate intampla sa ne "loveasca" vreun viscol, sau din contra sa avem zile frumoase, dar reci.
Cat despre RADET, cunoasteti conditiile: 3 nopti consecutive cu temperaturi sub 10 grade Celsius, si minune apare caldura!!! Asta in cazul optimist, ca nu se defecteaza ceva...
Steluta.
Alexa Ioana spune:
fetelor, la noi fericire mare mare ! de 2 zile deja o venit agentu' cu pricina ! dimineata pot sa ma ridic din pat fara sa tremur si sa dardai pana fac febra musculara ! sincer, la 6:15 era un frig la noi in apartament, de ma pufnea plansul ! acu e mult mai bine ! partea proasta va fi cand se afiseaza cheltuielile, care si iarna asta vor trece sigur de 3 mil. pe luna...
si sa stiti ca si eu subscriu la ce ziceau unele fete mai sus : urasc frigul si iarna... multi zic ca'i nasol craciunul (care este sarbatoarea mea preferata) fara zapada, dar ... nu sunt de acord ! totul e mult mai minunat cand e caaaaaaaaald !!!!!!!!!
a'propos, am crezut ca lesin cand am vazut dimineata pe termometru 2 grade !!!!!!!!
un pupic zgribulit pentru toate fetele !
valentinag spune:
Gandacele acu au zis la radio ca s-a hotarat radetul sa ne dea caldura maine.La inceput in alternanta cu apa calda,apoi normal.
Valentina
Never say never!
aissa spune:
Caldura la calorifer... ce vis frumos. Eu de cand stau aici (2 ani) am probleme cu asta din cauza ca sunt multi pensionari in bloc si ei nu vor sa dea drumul la caldura ca sa nu plateasca si opresc robinetii. Asa ca pana la 1 noiembrie nici gand sa dea drumul. Anul trecut am tremurat de nu stiam de mine pana am facut scandal pe scara.
ciprianc spune:
e chiar mai frig ca atunci cand eram noi mici....
o sa trecem si peste asta si un sfat pentru frigurosi: sa vada poze din vacanta de vara, la mare, la soare, pe plaja...
sau sa faca putina miscare![]()
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alexa
Apropo... stie cineva cand vom avea caldura in calorifere?
La noi, la Arad s-a dat drumu ca nu se mai poate sta in casa de frig ce e...dar in blocul meu e sparta o teava, s-a umplut pivnita de apa si asa ca tot fara caldura suntem

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
lilanda spune:
Ahhaaa, bun venit in clubul nordic!!! ![]()
Mey io cred ca pe-aici, prin Scandinavia e mai cald acum decit in Romania...dimineata e intr-adevar racoare (cam la vreo 5 grade) dar spre dupa-amiza se ating 15-16 grade!!! Exact ca iulie!!! ![]()
![]()
pozulici