colostrul

colostrul | Autor: anne-marry

Link direct la acest mesaj

inainte de nastere este musai sa avem colostru? eu am vztu aseara ceva la mine insa f putin si dca insistam sa iasa.

anne-marry 31 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mixella spune:

Poate sa iti apara si dupa nastere, iar la unele mamici curge bine inainte. Eu aveam doar daca ma storceam bine si asta numa cateva picaturi. Oricum e bine sa iti pregatesti sanii, mameloanele in special inainte de nastere, macar cu o luna inainte, printr-un masaj al mamelonului cu degetele, ca si cand ai rasuci o tigara :)

Natere usoara!
www.ma
mixella si bebe Matei Stefan www.matei.stefan.home.ro

Love my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu nu am avut inainte de nastere, chiar intrasem la banuieli ca citisem si eu ca e normal sa existe ceva, ceva acolo. Dar no problem, nu-i regula, ca laptic am avut destul, si fara pregatit sanii tot a supt bebe fomist de n-a avut treaba Off, ma apucara nostaljiile...

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Anne- mary
Inca din saptamina a 6 se pregatesc sini pentru a produce laptele necesar. Din luna 4 sau a 5 hormonul prolactin pregateste deja productia de lapte, in cazul in care avem o nastere prematura ca organismul nostru sa-i poata da laptele necesar
sinii nu trebuie pregatiti inainte de a alapta, atit doar ca trebuie sa porti un sutien comod care sa nu te stringa si comod. Dupa ce nasti se produce acest colostru care are foarte multe vitamine, proteine si anticorpi care protezeaza de o infectie la stomac- intestin.Pentru familiile care au alergie sau daca e galben la nastere, are Icter e foarte bun acest colostru. dupa citeva zile vei avea lapte normal. Important e ca dupa ce nasti sa-i dai la sinul sau cel putin la o ora dupa nastere.
Nastere usoara

Mergi la inceput