Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, intre 38-42 de sapt e socotita srcina la termen, mai devreme e prematura, dupa 42 e intirziata. La mine trece cu minutele si piciorusele dintrun loc intr-altul, vad clar traiectoria deplasarii

Simona, 36 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

fetelor, voua vi s-au mai lasat burticile? E posibil sa nasti fara sa ai contractii inainte, care sa anunte oarecum momentul nasterii?

Simona, 36 sapt.

Mergi la inceput

Nu mai stau...Va pupic pe toate, in special pe onitza, miche si eliza....pe ele le cunosc de la curs...
Bits, ai grija, nastere usoara, bebic sanatos!!! E baiat intr-un final sau tot incerta e situatia>?

Simona, 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

DAMA imi pare rau de problema care a aparut, mi-ar fi placut sa te pot linisti dar nu stiu chiar nimic despre hepatita B. Daca esti tot asa nelinistita eu zic sa deschizi un subiect pe tema asta, poate mai sunt alte mamici care au trecut prin asta.

GANDACELU sa-ti traiasca nepotica. E asa o mare bucurie cand aflu ca s-a mai nascut un copilas, ca e bine sanatos si el si mamica lui. Sa fie sanatos, frumos, destept si "somnoros"

Adriana 35 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

ELIZA si la mine au aparut niste chestiute maro pe sfarcuri si nu stiam ce sunt. In prima faza am vrut sa le dau jos ca nu stiam ce sunt, apoi mi-am dat seama ca au crescut acolo. Sper sa dispara ca nu-mi plac.

Cat despre "linia nigra" la mine aproape nu se vede deloc, trebuie multa "bunavointa" ca sa o vezi. Se poate sa nu-mi apara? Eu am inteles ca ar trebui sa fie f.pronuntata la nastere.
Am vazut-o si eu pe doctorita de dimineata la Prima si mi-a placut o chestie care a zis-o: daca crezi ca nu mai ai lapte trebuie sa-l tii pe bebe mai mult si mai des la san ca revine lactatia.
Eu am o chestie...sa-mi iau sau nu pompa de san? Daca nu voi avea lapte? Si ca sa stiu si eu ca sunt cam pe dinafara la asta: care pome sunt mai bune, voi fetele care ati luat deja sau ati folosit, alea tip seringa sau cele cu para.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by gandacelu
!

"somoiogul" de vata, ca nu va fi un somoiog, va fi... o "halca" de vata, peste care pui deasupra (sa nu se lipeasca de... pitpalak) una-doua fese de comprese... asa ca... aprovizionarea!

M-ai dat gata cu explicatia ta. Sa stii ca habar nu aveam ca va fi asa puternica hemoragia. Eu in bagaj am doar 1 pachet mare de absorbante. Inseamna ca...la Metro dupa vata cu noi

Mergi la inceput

DANETTE pacat ca nu ai gasit magazinul acela. Daca m-ai fi sunat iti spuneam de el. Da e in partea opusa pietei Mihai Viteazul si e un magazinas destul de mic dar are cele mai frumoase lucrusoare. Aduc carucioarele din Ungaria si au si cataloage asa ca poti si comanda daca nu au. Noi am comandat un carucior pt.gemeni si ei au zis ca ne cauta, numai ca mai stam putin pe ganduri pt.ca e cam scump:13.500.000lei, si nu stiu daca merita.
Asa ti-a zis ca e mai bine sa faci anestezie generala? Pentru dioptrii sau de ce? Am auzit de putine cazuri cu anestezie generala, de asta intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Apropos de dormit: eu am vreo 6-7 carti despre nastere si bebelusi. In una scrie ca bebelusul trebuie sa doarma pe spate, in alta scrie ca trebuie sa doarma pe burta si in alta ca trebuie sa doarma pe o parte si pe alta. Pana la urma cum e? Logica imi spune ca pe spate nu e bine pentru ca se poate ineca, nu?
Cat despre linea negra, la mine e groasa de mai mult de 1 cm si aproape neagra, asa ca e fooaaarrtte vizibila. Si dupa cum va spuneam, se continua si deasupra buricului, dar ceva mai subtire :-) Sper sa dispara dupa nastere pentru ca nu e chiar estetica .
Adriana, eu zic sa lasi formatiunile alea de pe sani in pace, se pare ca sunt din cauza hormonilor. Scapam noi de ele. Iti vine sa crezi ca am fost pana si la dermatolog pentru ca am una chiar in mijlocul sfarcului si ma gandeam sa nu patesc ceva daca o rupe bebele? A zis sa nu-mi fac griji pentru ca sunt ... nu mai stiu exact... formatiuni sebacee parca a zis. Sper sa nu zic vreo tampenie. Oricum, nu sunt periculoase de nici un fel. Cat despre pompa de sani, eu am facut o larga cercetare de piata inainte sa-mi iau si concluzia a fost ca cele tip seringa sunt cele mai bune. Asa ca mi-am luat una de la Nuk. Cei de la Chicco au una tip seringa chiar ieftina - e vreo 300 000.

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cred ca am laudat prea mult vremea!La Bucuresti e nor si cred ca va incepe sa ploua.
Dunga mea e maronie si se vede clar pe burtica.Multumesc de raspuns(cel referitor la sarcina in termen)Deci mai am de asteptat 2 saptamani cel putin.
In ceea ce priveste pompa de san, nu mi-am luat inca, sper sa nu am nevoie.Daca o sa am, i-am aratat sotului ce trebuie sa ia si o sa mi-o cumpere.N-am chef sa dau bani pe ceva cae s-ar putea sa fie inutil.
Fug sa mananc si vorbim
Andreea36 saptamani+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Da’ ce v-a apucat fetelor cu urechile clapauge la bebe ?

Ca sa-l culcam pe bebe pe o anumita parte trebuie perna din aia speciala?Ca altfel nu vad cum il convingi sa stea pe partea pe care-l pui.Am vazut perna de-asta pe un site si costa aproape 1 milion de lei.

Ieri am luat si noi saltelutza de infasat.Deja s-au adunat destule lucruri pt bebe,si mai am de luat o gramada.

Simona,si eu am simtit bolboroseala de care zici tu,tot in partea stanga.Si la mine bebe se misca mult si il simt din ce in ce mai tare.

Eu am fost azi la eco,bebe e bine,are 2300g in saptamana 35.Totul e OK,dar tot nu s-a intors cu capul in jos,cum ar fi trebuit.Daca nu vrea…nu vrea,asta e !

Andreap,sigur ai voie sa iei medicamente antiacide.Incearca Dicarbocalmul.Eu cred ca am “papat” cel putin 10 cutii pana acum.Am la mine tot timpul.

Ad_rianna,si eu ma gandesc daca sa iau sau nu pompa de san.Daca n-o sa am lapte?Pe de alta parte nu stiu daca sa iau sterilizator de biberoane.Daca o sa am lapte suficient?Cred ca trebuie sa mai asteptam,sa vedem dupa nastere cum sta treaba,sa nu cumparam lucruri pe care poate nu le vom folosi.Si oricum nu stiu DE CARE pompa de san si DE CARE sterilizator sa iau.Poate ne ajuta fetele cu un sfat.

Jasmine
35 saptamani

Mergi la inceput