Mamici de ianuarie-februarie 2005(42)
Raspunsuri - Pagina 6
cocolino spune:
Ingeras, eu chiar azi am vorbit cu varul nasei mele...care mi-a spus ca eco morfo nu mai este cazul sa-mi fac...decit daca vreau eu sa mai dau niste bani sau..ptr linistea mea..Eu oricum miine dimi merg sa ma intep pt a repeta analizele de singe si drept urmare simbata merg la dr Ion ptr ca stiu ca este de garda..Ce-i drept m-as duce si vineri dupa-amiaza la el la cabinet ptr ca poate imi mai face o ecografie...Sunt curioasa cit mai cintareste printesa mea...Patutul...inca nu mi l-am luat intrucit banutii pe care ii aveam ptr el,s-au dus in 2 saptamani pe medicamentele sotului meu, pe dr si asistente (spagute...in spital) si pefaptul ca sotul meu tocmai si-a schimbat jobul si la lichidare a trebuit sa plateasca niste cursuri facute acum mai putin de un an..Si..uite asa am plins, m-am enervat ca s-a dus patutul meu...iar sotul meu simtindu-se vinovat,mi-a promis ca pina la sf lunii voi avea patutul...So...sper sa nu se scumpeasca prea mult ...
Oana iubita mea fiti optimisti. Ai grija de tine si fii convinsa ca bebe va veni cind vrea Dzeu...Stii, sotul meu s-a nascut si el la 7 luni si stii cite kg a avut? 2.800.. Iar o colega de-a mea ,care a nascut la termen a avut fetita de 2.200 si era destul de firava...Puiul tau cit are?? Apropo, ce zodie esti??
Coca 25 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Alina Maria spune:
Buna dimineata, spun asa ca de-abia m-am trezit , doar ce am mancat , si se pare ca azi n-am nici un chef de nimic voi lenevi toata ziua.
La noi e 3.50 euro pe ora pt. moasa care vine special de a avea grija de mine, de bb. si de casa.Sunt doua tipuri de moase , una sta doar la nastere si mai vine din cand in cand sa vada cum e si alta care sta 8 zile cate 4-8 ore pe zi depinde cat alegi tu ca ea trebuie platita.
Oana imi pare asa de rau ca treci prin atatea , sper sa se stabileasca intr-un moment dat si la tine aceste probleme .
Pe curand !
alina
cocolino spune:
Alina Maria la voi ce ora este?? La noi este ora 12.45..Pai e corect???
Buna dimineata la ora asta???
La voi moasele sunt obligatorii? La noi habar n-am ce rol are moasa...
Coca 25 saptamani si
dragalasa
oana cretu spune:
Coca, puiul meu are doar 1,327 kg. Daca ar fi avut mai mult, nu mi-ar fi fost teama sa-l nasc acum. Macar 2 kg. Eu sunt in Gemeni, de ce ma intrebi?
Alina, o sa treaca problemele toate dupa ce nasc, caci diabetul e pe timpul sarcinii, rinichiul nu imi lucreaza bine, dar mi-au spus ca si bebeul complica situatia, caci imi apasa pe canalul rinichiului drept si imi impiedica urinarea bine, ceea ce face ca el nu lucreaza bine, pentru asta putand sa imi faca un tratament, dar nu acum, caci nu e bun pentru bebe(desi iau antibiotice, dar m-au asigurat ca nu ii fac rau), iar contractiile trec dupa ce nasc.:))) Dar prefer sa indur toate astea, dar sa nu nasc acum, asta am vrut sa va zic.
Va pup dulce pe toate! Si stati linistite, ca eu sunt foarte optimista si increzatoare! Ceea prin ce am trecut m-a facut sa cred ca merita sa sufar, daca sfarsitul este bun.
Si apropos, am sa va zic si eu parerea mea despre peridurala, caci mi-au facut-o cand mi-au bagat sondele. Innainte sa o fac, sustineam sus si tare ca am sa o fac la nastere. Dar, nu vreau sa va speri, eu nu as mai face-o. Daca ar fi dr de acord (aici fara un motiv intemeiat nu o fac, nu sunt de acord sa taie degeaba), as face cezariana. Eu va spun din propria experienta acum.
oana si bebitza din burtica
(28s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
Lali spune:
Oana, cu riscul sa ne sperii, spune-ne de ce nu vrei peridurala. Ce s-a intamplat ? Sau trimite-mi mie un PM.
Lali si licuriciul ei 27+
Dr. Anca, Municipal
cocolino spune:
Oana te-am intrebat de zodie,ca sa vad daca esti o luptatoare,iar Gemenii sunt niste inraiti luptatori. Si sotul meu este Geaman si tatal meu este Geaman,asa ca pot spune ca, cunosc zodia asta...foarte bine..Sunteti foarte ambitiosi si mandri si luptatori..Asa ca ai incredere ca totul va fi ok si...asa va fi. Asta am invatat-o de la sotul meu care mereu imi spune : "Nu mai gindi negativ,ptr ca daca gindesti asa, atragi necazul.Gindeste pozitiv si totul va fi ok."
Eu sunt am o personalitate puternica,dar decind cu sarcina...am devenit destul de irascibila,de prapastioasa si crede-ma ca am plins in 6 luni, cit n-am plans...de 12 ani incoace...
Coca 25 saptamani si
dragalasa
oana cretu spune:
Asa este, Coca, ai dreptate, asa sunt si eu. Am luptat mereu si voi lupta in continuare ca totul sa fie bine, indiferent de sacrificii. Si are dreptate sotul tau cand spune ca, gandind negativ iti atragi singura raul, mi s-a intamplat asta, si confirm. E ceva nou sarcina pentru noi, inteleg, va e frica sa nu se intample ceva mereu si asta va face pe toate sa fiti prapastioase. Eu nu am fost deloc, am avut mereu incredere ca totul o sa fie bine, dar uite ca complicatiile nu m-au ocolit. Totul este sa avem incredere in bunul D-zeu, caci el ne va da o putere incredibila de a lupta. Va pup!
oana si bebitza din burtica
(28s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
cocolino spune:
Oana, chiar asa...si eu vreau sa ne spui de ce te-a speriat peridurala..In ce a constat de fapt???
Coca 25 saptamani si
dragalasa
ana maria spune:
Eu l-am intrebat pe Iosup cand sa mai vin la ecografie si mi-a zis ca la 35 de saptamani. Dar docotrul meu imi face eco la el in cabinet. Iar din cauza IR-urilor o sa mai fac masuratori incepand din saptamana 28. dar daca nu aveti alte probleme nu faceti morfo ca n-are sens. Si costa mult.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Alina Maria spune:
Buna din nou, intradevar aici suntem cu o ora inapoi si pot sa spun ca m-am trezit dupa 11.00 nu stiu de ce ca nu mi s-a mai intamplat de mult.
Oana asa gandesc si eu majoritatea timpului , pozitiv , nu pot altfel asa am gandit dintotdeauna .Eu zic sa ramai tot asa pozitiva , atat cat se poate chiar daca problemele nu te-au ocolit.
La noi moasa pt. nastere e obligatorie , iar calalta e mai putin obligatorie , caci platesti singura , in sa trebuie sa o am caci nasc acasa si nu o sa pot face nimic. Asa ea gasteste , spala rufele , face curat. Pe deasupra spala bb. si te invata multe despre balaptare etc.
Alina si bb. 25+3 saptamani
alina