recuperare Impozit pe 2003

recuperare Impozit pe 2003 | Autor: aurash

Link direct la acest mesaj

Am o rugaminte la voi. Am inteles ca se pot recupera banii care au fost opriti ca impozit din indemnizatia de maternitate, pentru anul 2003.
La casa de pensii in Braila nu m-au lamurit. Acolo mi-au spus ca se dau inapoi bani numai la cei care nu au serviciu si primesc indemnizatia de la Casa de Pensii.
Vreau sa stiu daca pot sa ma duc la cei de la firma unde lucrez sa ii rog sa recalculeze sumele pentru anul trecut. POate mai primim ceva inapoi.

VA multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumitan@k.ro spune:

despre ce impozite vorbesti ?da te rog mai multe detalii ca ma intereseaza si pe mine problema
si ce raspuns ti-au dat cei de la casa de pensii? nu toata lumea primeste indemnizatie de maternitate de la ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De unde ai luat tu informatia asta? E gresita. In 2003 s-a retinut legal impozit. Doar din 2004 nu se mai impoziteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurash spune:

Sint doua categorii de asigurati care primesc bani pentru ingrijire copil. Primii sint angajati cu carte de munca si primesc banii de la firma unde lucreaza si cei care nu sint angajati si primesc banii direct de la Casa de Pensii. Cei din urma primesc acum ( cel putin asa este in Braila ) impozitul care a fost oprit in anul 2003 inapoi.
Am fost la Casa de Pensii si mi-au spus ca primesc acesti bani numai cei care nu sint angajati undeva.
Dupa parerea mea si cei care sint angajati cu carte de munca sint in aceeasi situatie numai ca banii se plimba pe la firma unde lucreaza.
Este acelasi contract de asigurare cu casa de pensii.
Pina la urma doamna de la Casa de Pensii a ajuns la concluzia ca daca cei de la firma vor sa recalculeze din urma pot sa o faca. Dar nu am primit nici un raspuns clar. O lege in care sa apara clar specificat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu exista asa ceva. Prin lege CIC si maternitate au fost pana la 31.12.2003 venituri impozabile deci raman la ceea ce am scris mai sus.

Mergi la inceput