Copilasi de Aug-Sept 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
reby spune:
La multi ani Oana_noemi!
Sa fi sanatoasa, iubita, fericita, sa-ti vezi baietelul mare si implinit si sa ai belsug in casa.
Pupici si petrecere frumoasa,
Reby si David
iuliana spune:
Hehe, Oana, ti-am luat-o inainte, eu am mai putin de un an la intrat in categoria HB, ca mi-s nascuta in iulie. Sa traiesti, mindreteo, si La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu m-am mai linistit cu mama mea...am zis ca o perioada nu-i mai dau tel si gata...adica as vreo 2 saptamini, ca pina acum o sunam saptaminal.
Simona, nu fi fraierica si nu aspira repede la HB-uri. Nasa Emmei mi-a spus ca atunci cind a impinit 30 a fost asa de morcovitaaa si a apucat-o melancolia. Eu nu sint suparata, ca oricum tot tinara ma simt.
Roxana, eu ii pasez mincarea cu furculita, dar de ex la mincarica-supita pe care o maninca acum nu ii pasez nimic, ea mesteca destul de bine. Mesteca atunci cind ii place, cind nu, scuipa. Si trebuie cumva sa o tin ocupata cit timp maninca: carticele cu animale, cu obiecte uzuale, chestii de bagat in cutiie, cu tv (cu televizorul am mintit copilul). Pai ce sa fac altfel...tre' sa o fac sa manince ca nu cere niciodata de mincare.
Ieri copilul asta al meu a coborit singura scarile...ne-a lasat masca pe amindoi. Se aseza in fund si isi dadea drumul pe scari (au oa demeneam cu o suzeta ca pe un catel:)), dar nu pe burta, ci asa cite o treapta in fundulet. Ce mai, am copil mare, minca-u-ar mama. Asa de bucuroasa eram. Si acum s ridica si singura de jos, dar numai afara unde stie ca nu are la tot pasul eva de care sa se prinda. Acasa e o smechera...se tiriie in 4 labute si se prinde si se ridica. Afara nu are nici o treaba. E adevarat ca acasas spatiul e mai mic si e inconjurata de lucrusoare de care poate sa se agata, dar uneori e asa o lenesaaa:))))).
Tango, veniti definitiv in Ro sau va mai intoarceti in Elvetia??
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
NicoletaF spune:
Salutare
Mai ce de ati mai scris si nu stiu daca am timp sa va raspund la toate!
Andreiutul astazi se simte bine, a mancat s-a ajucat, nu mai are temperatura, acum alearga cu tati prin casa. Stiu ca vremea asta e asa nasoala si toata iarna nu stiu ce ne asteapta.
Mihaela_S - multumesc de incurajari. Si sotul meu si-a scos amigdalele la 5 ani. Asa ca Andrei are cu cine sa semene, cred ca l-a mostenit pe ta-su la chestia asta.
La altceva nu putea. Asta e, om trece peste toate.
Si lui Andrei ii plac curelele, de cate ori vine ta-su de la servici trebuie sa-l traga de curea.
De vreo cateva zile ii plac papucii nostri, ii ia si ii studiaza. observ ca pe zi ce trece intelege tot mai multe lucruri. Astazi ne-am jucat cu un cub in care trebuie sa bagi alte piese mai mici. I-am aratat la pranz cum se face si spre seara ne-am mai jucat putin si el imi dadea piese mici ca sa le bag in cub. Canta in continuare nai nai nai si dansam.
pana ieri mergea tinut doar de mana dreapta, acum merge tinut si de stanga
Hamul nu prea il suporta, afara merge tinut numai de omana, ca nu mai vrea de amandoua si ii place sa-si impinga carutul. Acum a venit langa mine si scrie de zor la tastatura lui si se mai uita din cand la mine si la monitor.
Dana-Ene Multumesc de aprecieri . As vrea sa fiu asa cum spui tu, dar nu cred ca reusesc. Pupici Oanei de la Andrei
Cristinamh Subscriu si eu sa mutam intalnirea pentru saptamana viitoare, sper ca vremea sa tina cu noi. Sanatate Andreiului tau. Al meu nu tuseste si nu ii mai curge nasul, a fost un picut de rosu in gat. Astazi deja e mult mai bine.
Tango merci de incurajari. Te rog sa ma visezi si pe mine intr-o casuta cu gradina.
Oana-Noemi La MULTI Ani sa fii fericita si te asteptam in clubul HB la anul. Eu mi-am facut anul trecut in Decembrie un card de acces in clubul HB.
Iuliana Si eu cred ca mama ta a fost sub influenta divortului si nu s-a putut bucura f tare. Dar lasa ca timpul trece si lucrurile or fi bine. Sa fii tu sanatoasa si bebelul tau. Mama mea imi spunea inca de cand eram in luna a 5-a si stiam ca o sa am baiat, sa mai fac si o fetita. Acum de cate ori ne vedem imi spune acelasi lucru. Nu cred ca mama ta nu se va bucura, Ai rabdare sa depaseasca si ea acest moment. nu e usor sa divortezi dupa ataia ani.
Roxana Eu ii pasez lui Andrei fff rar cand nu prea are chef sa manance, sau cand am eu chef, in rest le zdrobesc cu furculita.
Elena-teodora Vitamina C natural se gaseste la farmaciile naturiste mai ales, costa in jur de 70 000, este sub forma de picaturi. Nu iti trebuie aprobarea medicului. Daca vrei poti sa- l intrebi. Medicul lui Andrei ne-a recomandat-o de la 1 luna. Acum vreau sa ii dau in fiecare luna timp de 10 zile cate 15 picaturi pe zi.
Va pup, va mai scriu si maine seara
Nicoleta si bb Andrei Catalin
dana_ene spune:
LA MULTI ANI, Oana_noemi !!!!!!!!!!!!!!
Fericire, sanatate, noroc, bucurii... stii tu ! Adica tot ce-mi doresc mie, iti doresc si tie !
Si zici ca vrei in Clubul HB ? Pai de ce ???
---------------------
Nicoleta, ce bine-mi pare ca Andrei se simte bine .
Ti-a mai crescut si tie moralul, da ?
Ii trimitem pupic dulce de la Oana !
---------------------
Cristina, sanatet lui Andrei !
Baiat mare, draga mea, de sta el pe WC. Ptiu-Ptiu ! Cred ca te-ai topit de dragul lui.
Sa stii ca abia astept vestea cea mare de la tine. Si Ileana (adameasca) ma intreaba mereu de tine, daca ai dat anuntul . Asa ca nu ne mai tine in asteptare.
---------------------
Iuliana, bravo pentru domnisoara Emma care coboara scarile. O-ho-ho !
---------------------
Georgiana, si eu zic ca poti linistita sa intri intr-un Plafar si sa intrebi ce vitamine ai putea sa-i dai Teodorei. Nu-ti trebuie retete de la medic, o faci pentru binele fetei.
Ma gandeam la despartirea de dimineata. Ce greu trebuie sa iti fie tie.
La noi e hilara treaba. Vreo 3 zile a scancit Oana serios dupa noi cand vedea ca plecam. Dar in ultimile zile, nu mai are domnisoara nici o treaba. Se uita la noi cum facem pa-pa si apoi ne intoarce spatele si-si vede de treaba. Eiii ! Pai daca tot plecam, ce rost are sa se mai agite, fata !
---------------------
Mai, am muncit ieri de mi-au sarit capacele, ca au inceput astia sa schimbe tevile in bloc. Abia le-au scos pe alea vechi. Zilele urmatoare urmeaza sa le inlocuiasca, iar in week-end vin aia cu geamurile .
Asa ca si eu sunt PENTRU intalnirea in week-endul viitor. Poate ne ajuta si vremea. E destul de greu pentru noi cele din provincie sa plecam la drum cu astia mici daca e vremea urata. Pericol de imbolnavire .
Deci... ramane pentru 23 octombrie ?
---------------------
Hei ! Cine tine evidenta clubului HB ?
Pe Cristina nu contam, ca ea-i tinerica rau !
Deci:
Danat ( de drag am inceput cu tine, nu da cu pietre)
Dana_ene
Tango
Reby
Georgiana
Ancuta
Mihaela_s
NicoletaF
?????
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
simanoro spune:
Iuliana draga, apăi varsta beolojica n-o am (inca, da' mult nu mai dureaza). Da' cealalta e de pensionara octogenara. Atata numa' ca n-am timp sa-l urmaresc pe Jose Armando in fo telenovela.. Mai dureaza ceva si-o fac si p-asta (o pun pe Stefi sa-mi ceteasca).
Parca citisem ca-i dai Emmei Multi-sanostol, nu? Ca am intrat si eu in posesia unei sticle si am dubii, nush de ce... Le-ai luat din ro?
Oana, la multi ani! 19 sau 20?
Cristina, nici eu nu pot sa ajung saptamana asta. Sunt -2 grade aici. E un frig de-ti crapa inima. (Si eu scot copiii fara caciula sa ma certe prietenele mele - pensionarele din bloc.) Pupic lui Andrei, dulceata de baiat.
Nu stiu daca fac bine, dar eu dau copiilor de mancare tot felul de prostii. Oul e mancat intreg de la 10 luni; am introdus (la recomandarea pediatrei mele) crenwusti de pui, pate de pui, cascaval, piept de pui afumat, pastrama de porc, muschi file, orez cu lapte de la Danette... Ca sa nu mai spun ca in unele zile au carne si la pranz si seara (cina e o masa consistenta la noi, un fel de al doilea pranz, ca altfel nu se poate).
Si dorm copiii mei bustean de la 20.00 la 7.30.
Si merg amandoi... Mey, greu, nu asa... Amandoi vor pe jos in acelasi timp, dar in directii diferite... vor frunze de pe jos (pt molfait)... Vor in stada... Si sa vezi crize de isterie de nu fac ce vor...
Tango spune:
Oanaaaa, la multi ani, a fii sanatoasa, iubita, bogata si tot ce visezi sa ti se implineasca!!!
Iuliana, din pacate ne intoarcem definiv si asta am stiut de cand am plecat :((((
Roisin, saru'mana pentru sfaturi...Daria nu mananca borcanele, decat de fructe si numai un singur tip si nici pe ala grozav. Acu' incerc sa pregatesc ceva mancare si sa sterilizez niste borcane, poate o merge. Nu-ti mai spun ca gatesc si pentru catoi ca are nu-s ce la burticos si se cacaceste cand ti-e lumea mai draga iar crochetele pentru cacaceala sunt scumpeeeee....
Simanoro te admir...eu abia ma tarasc cu mandra mea, iar tu reusesti sa faci fata la 2 pui si inca cu succes...v-am mai spus, eu culpabilizez foarte tare ca daria este slabuta si nu mananca si nu ia vitamine
Nu stiu cine intreba de multi-sanosol, scuze de la hb...aici, astea si cu inca un siropel sunt singurele vitamine care se gasesc in farmacii, pentru bb...
A venit vremea uratica si aici, dar caldura dau de o luna...ce ne asteapta acasa...fetelor, sa nu credeti ca sunt snoaba, dar cand te-ai obisnuit sa nu injure sau sa te fluiere nimeni pe strada, sa nu auzi niciodata ce se intampla la vecini in casa si altele, toate de bun simt te imbolnavesti sufleteste ca trebuie sa renunti la ele...mereu imi spun ca este mai bine sa nu stii ca se poate trai si altfel...sotul meu spune ca a fost o experienta extraordinara si ca provocarea noastra este sa nu pierdem tot ce am invatat aici...mi-e greu pentru prunc mie, ca tare-i bine pentru prunci...iti trebuie si ceva banuti, in limitele bunului simt, dar orizonturile sunt multe...
viata mult mai asezata, ziua de maine nu asa de gri...sunt necajita, dar trebuie sa-mi ridic moralul pentru adorata, show must go on......
Daca nu v-am raspuns si celorlalte mamici sa ma iertati...abia astept sa va cunosc si live...
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos
mihaela_s spune:
Oana, La multi ani!!! Sa fii fericita alaturi de baietii tai iubiti si sa ai parte numai de zile senine!!!
Nicoleta,ma bucur ca Andreiutz e mai bine. Din fericire, fetele mele nu ma- mostenit pe mine in privinta sensibilitatii si tare ma bucur!
Georgiana, nici eu nu i-am dat inca Silviei nici un fel de vitamine, nici iarna trecuta. Nici macar vit.C. Acum ea nu e deloc sensibila, n-a fost deloc bolnavioara, dar tot ma bate gandul sa-i dau macar vit. C. Rau nu are ce sa-i faca.
Simanoro, bravo prichindeilor tai pentru mers! Sunt sigura ca esti o mamica mandra si va trimitem la toti trei . Eu i-am dat Silviei cremwursti de pui dar incerc sa o fac cat mai rar, stiu ca nu sunt de o foarte buna calitate, dar mancacioasa asta mica e topita dupa ei. Si i-am mai dat jambon fiert, am citit intr-o carte scrisa de o frantuzoaica(,) ca e singurul mezel admis pentru copilasi, pentru ca nu are grasime si e carne carne, nu amestecuri de tot felul.
Iuliana, bravo Emmei, fetitza mare d-le!
Acuma nu vreau sa bat apa in piua cu mama ta...dar poate ar fi bine sa aveti o discutie ca de la fiica la mama, sa vezi ce o determina sa aiba comportamentul asta fata de tine, iar fata de sora ta sa fie altfel. Nu e bine sa stai si sa "coci" tu de una singura si sa te framanti, e mult mai bine sa-i spui ce te "doare" si sunt sigura ca s-ar rezolva mult mai usor decat sa-i dai o pauza de 2 saptamani. Normal ca esti "vaccinata" si faci asa cum consideri tu ca e mai bine. Mi-am spus si eu parerea...atat.
Si dezvaluie-ne secretoaso, numele bebelusului!!!
Dana-ene, spor la treaba, am inteles ca va asteapta un weekend in forta .
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
mihaela_s spune:
Tango, nu vreau sa torn gaz pe foc, dar vreau sa-ti spun ca te inteleg ce simti ca trebuie sa va intoarceti in tara. Nici eu nu ma consider snoaba si departe de mine gandul ca ai fi tu, dar eu am fost numai 2 saptamani plecata asta vara si cand am revenit m-au deranjat atatea lucruri...acum m-am reobisnuit, ca nu am incotro. Nu zic ca iti va fi usor, dar sunteti impreuna si asta e mai important decat orice altceva. Iar sotul tau are dreptate, numai ca e foarte greu sa faci ceva cand vezi indolenta si nepasarea celor din jur(ma rog, a majoritatii...). Nici eu nu vreau sa fiu gresit inteleasa, nu-mi hulesc tara si nici compatriotii, doar pe aceia care ne fac de rusine. Si din pacate sunt multi care traiesc dincolo iar cand vin acasa se comporta mai necivilizat decat noi, in loc sa vina cu lucruri bune de acolo, se cred printi neincoronati umbland cu decapotabile si cu manele urland pe bulevarde. Mi-e groaza cand trebuie sa ies la plimbare intr-un parc plin de coji de seminte, de hartii si de alte gunoaie, cu toate ca e plin de mamici cu copilasi si de multe ori prefer sa bat strazile pline de gaze de esapament, dar macar asa gaza sta cuminte in carucior si nu ia in mana si repede in gurita toate gunoaiele.
Hai ca m-am descarcat si eu, cu toate ca probabil nu era nici locul nici momentul!
multi.
Cand plecati la drum? Ca sa ne gandim la voi...si sa va tinem pumnii sa ajungeti repede si bine.
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Mih spune:
Fetelor cucuietelor imi pare tare rau dar s-ar putea sa nu putem veni sambata si asa tare imi doream.... I-am adus pe bunicii de la tara la mine. Trebuie sa o operez pe bunica (77 ani) de cataracta. Saracutza de ea merge si cu cadrul pentru ca are osteoporoza si acum doi ani s-a operat de fractura de sold. Are proteza la un picior. Duminica o internez si luni o opereza. Trebuie sa o pregatesc de spital, trebuie sa le dau sa manance ca ei nu sunt in stare sa-si incalzeasca, sa-i spal, sa-i dadacesc, etc. Sunt multe si nu are rost sa le enumar aici. Sunt si tare ramoliti amandoi. E varsta.. Bunicul are 82 de ani. Daca era mama in tara era mai usor asa.... mi-e tare greu si sper sa fac fatza. Nu v-am mai scris in ultimul timp ca am avut alte belele pe cap. Cel mai rau imi pare de Matei ca nu mai am timp si de el. Ieri cand am venit de la servici am stat vreo 10 minute cu el apoi m-am dus in bucatarie sa fac de mancare. Pe el l-am lasat cu bona. Am oprit-o la noi noaptea trecuta ca sa stea cu Matei. De dimineatza le-am dat bunicilor sa manance si apoi am plecat la servici. Iar nu am stat cu el.... si cand am vrut sa il iau in bratze nu a vrut la mine plangea ca vrea la tati Asta e...Sper sa fac fatza.
Asa ca....nu stiu daca putem veni sambata Sa nu va suparati pe noi, plizzzzz!
Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
misty spune:
Buna ziua tuturor!
Vad ca am ratat petrecerea aseara; Oana, la multi ani, profita si tu cat mai poti! La 29 de ani pe mine m-a cuprins asa o frenezie tampita, parca trebuia sa fac in anul ala tot ce-mi propusesem vreodata, nu faceti ca mine; da' nici nu va grabiti in HB, oricat de selecta e compania.
Am avut o noapte f proasta, fiindca am racit cu totii, am facut temperatura si ni s-au infundat nasurile. Eu ma asteptam sa faca Radu reactie la Priorix, acum sint intr-o deruta totala, sper sa nu tina mult. Altfel, are inca pofta de mancare si e vioi, misuna prin casa. Ieri m-am prabusit de ras cand am constatat ca dupa un curs intensiv (de vreo 3 zile) isi stie fix doua detalii anatomice: nasul si buricul (pe-asta si-l tot cauta tragand de haine, daca-l intrebi).
Danat, CUBA! Cam multe coincidente, si-al meu e Radu, are tot vreo 12 si 0.83, dar mi se pare si ca are niste saptamani in plus, avantaj voi.
Tango, si noi, si noi am vrea casuta cu gradina, merge si fara etaj! Despre intors la patria-muma..o sa fie greu, mai ales ca veniti acum, in perioada asta mizerabila, dar nici nu poti sa ai o astfel de sansa si sa nu profiti ca sa traiesti si altfel, chiar pe o perioada limitata. Cu acomodarea poate fi dificil in multe sensuri..am un prieten care n-a rezistat cei 4-5 ani de studii in State si s-a intors dupa primul. Si era insurat, si plecase cu nevasta, ei i-a placut, lui nu, ea a ramas. La primavara, daca va si mutati in casa voastra, cred ca o sa ai moralul mult mai sus.
Simanoro (si Mioara), si mie mi se pare o performanta sa te descurci cu doi pitici odata, pe mine unul singur ma pune jos. Ma intalnesc in parc cu niste tripleti de vreo 18 luni, 2 fete si un baiat, si au fiecare bona lui, plus una de noapte pt toti trei, ati mai auzit asa ceva? De anul trecut bonele de zi se tot schimbau la fata, una singura a rezistat toata perioada.
In alta ordine, si eu mai dau copilului muschi / sunca slaba si neafumata la sandvis dimineata. Si Almette, si cascaval uneori. Cu cascaval mai gratinez lucruri la cuptor. Mozarella, i-am dat ieri, stie cineva vreo contraindicatie?
Citesc tot, da' nu pot tine pasul cu toata lumea, mai vin eu.
Mih, multa sanatate bunicii!