Jocul cu filmele (partea a 14 -a)
Raspunsuri - Pagina 14
lilanda spune:
Da, dom'le!!!
Charlize Theron face un rol extraordinar....cu greu , cu greu poate fi recunoscuta sub machiaj si deloc din miscari, gesturi....este fantastica!!!
pozulici
Yasmin spune:
uite ca eu inca nu l-am vazut, il stiu din reclame si vreau neaparat sa il vad, ruleaza acum in saloanele din pachetul tv. chiar ma gandeam privind-o pe charlize, cate femei frumoase cred ca exista si habar nu au sarmanele. cateva gk in minus, o tunsoare buna, putin machiaj si incredere in sine si ar fi mai ceva ca theron! 'parerea mea'
acum punem un film de suflet (cel putin pt mine) ca tare m-am mai indragostit eu de actorul principal. si ghicitoarea se refera doar la el::
e blond,stie sa joace, sa cante, sa danseze, sa iubeasca... ea e ca vantul...
Yasmin spune:
da, lilanda, dirty dancing.
manaca-l-ar mama pe patrick ca era sa-mi tai venele din cauza lui (ei, nici chiar, dar chiar eram innebunita)
lilanda spune:
Dirty Dancing...frumos baiat la vremea aia Patrick!!
O sa ma injurati sigur, stiu, dar mai e o sansa sa ghiceasca cineva cartea pe care am pus-o la jocul celalalt
Un barbat se intoarce din Cracas iar pe aeroport ea ii cade accidental in brate. Citeva minute mai tirziu cei doi merg la o cafea si isi povestesc unul altuia viata. El a lasat acasa o nevasta bolnava care vroia sa se sinucida, iar ea are un barbat ramas infirm in urma unui accident de masina, accident in care ii murise si fiica. Filmul este ceva mai vechi, regizat de un grec ...
pozulici