A murit Christopher Reeve
Aseara a murit Christopher Reeve la varsta de 52 de ani. Nu ma asteptam sa fiu asa de afectata, dar in anii de scoala, cred ca am vazut de cel putin 10 ori Superman, si visam in fiecare noapte ca vine sa ma salveze si zburam impreuna in bratele lui muschiuloase...
Raspunsuri
gabitzica spune:
am vazut si eu la stiri! bietul de el!!! nici aia nu era viata!
dar superman nu moare niciodata, nu?
cristina, in Pasarea spin nu a jucat Richard Chamberlein?
gandacelu spune:
reeve a jucat in superman si in undeva candva...
si mie imi pare rau...
Dumnezeu sa-l ierte...
andreea76 spune:
quote:
Originally posted by cristina73
Mie mi-a placut si in Pasarea Spin...Nu am stiut ca a murit...Dumnezue sa-l odihneasca
Cred ca-l confunzi cu Richard Chamberlain, daca te referi la personajul principal.
Andreea & David (07.07.2001)
Oana_B spune:
Woooow, sunt socata.
Dumnezeu sa-l odihneasca
http://www.apacure.com/release_gt.html
Oana_B
Elenalove27 spune:
Eu zic ca este mai bine asa decit cum era !
Dumnezeu sa-l odihneasca.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!
Teodora D. spune:
In copilarie am fost indragostita de el...Am vazut Superman de n ori si daca ar fi sa aleg cateva faze celebre din filme cea in care el zboara cu Lois Lane pe acel fundal sonor minunat s-ar numara printre ele...De "Undeva, candva" ce sa mai zic, acolo am dat apa la soricei de fiecare data.
A fost un erou atat de romantic! Si o intrupare a frumusetii si tineretii, un simbol. E greu sa cred ca nu mai e, asta ma face sa meditez din nou la conditia noastra nefericita de muritori.
Si e pacat ca nu a mai trait, chiar asa chinuit, a fost "vocea" celor tintuiti intr-un scaun cu rotile si nu si-a pierdut speranta ca intr-o zi va merge din nou.
Dumnezeu sa-l ierte.Acolo unde e acum e cu siguranta bine.
aura 1974 spune:
Probabil s-au terminat suferintele pentru el. M-a surprins dupa ce ziceau ca e posibil sa se recupereze cit de cit.
Sa-l ierte cel de sus.
Dana Claudia spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi amintesc ce a declarat in cadrul unui interviu luat dupa accident...spunea ca ii multumeste lui Dumnezeu ca i s-a intamplat asta la 40 de ani si nu la 20.
http://uk.geocities.com/dana_claudia/mypage.html