Sus...in Scandinavia (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Deci eligibila ar fi prima...scrie ca are 6 dormitoare si trei livinguri, iar cica la masa pot incapea lejer 14 persoane...ce ziceti e-a noastra??? Ahh... si probabil ca-l primesc si pe Ilie dupa ce cadem la intelegere, ca vad ca au cabana dotata cu motan!!! :-)

pozulici

Rabdare si tututn ( numa' pt unii)
Am trimis mail si mie-mi place casutza.Am primit raspunsuri de la o gramada de agentii de turism si-acu buchisesc prin e-mailuri.Revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

hai sa ma bag si io... la prima scrie ca nu e libera saptamana 53...am zis ..da' imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mai...unde le vedeti voi ca-s libere ori nu, ca la mine nu scrie nimic in english...ori e numa' pentru svensi informatia asta???

pozulici

Mergi la inceput

quote:

Mai...unde le vedeti voi ca-s libere ori nu, ca la mine nu scrie nimic in english...ori e numa' pentru svensi informatia asta???

pozulici

la cea mentionata de mine http://www.swedenhomerentals.se/Kundsidor/Sweden/620/holmeja.html chiar la sfarsitul paginii (dupa pret) scrie: Availability: week 29,30,31,32,33; 51,52,1,2; 15,16

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

hai sa ma bag si io... la prima scrie ca nu e libera saptamana 53...am zis ..da' imi place

Bey , la stuga aia de ne place scrie cam asa:
Price: 8 900 SEK/Week (additional days 1450 kr /d)

Availability: week 29,30,31,32,33; 51,52,1,2; 15,16

Mergi la inceput

Da, da mai scrie si "Equals: July 14 to August 17; December 15 to Januari 11; April 5 to April 16"...adica e acelasi pret si pentru perioada 15 Dec -11 Jan, nuuu??? Sau inteleg io gresit???

pozulici

Mergi la inceput

Hej Monica!

Tack för ditt mail.

Det vi har att erbjuda här i Hässleholm med omnejd, när det gäller en stuga för 10 personer är HA 1002 Höjalen. Den är ledig antingen den 27/12-2/1 eller den 28/12-3/1. Stugan ligger ca 4 km från Vittsjö som ligger ca 25 km norr om Hässleholm.

Hus beläget fritt på landet med skogs o naturtomt, delvis handikappanpassat. 4 sovrum: ES + VS/2ES + TS/2 ES/ 1 ES + TS. Kök m spis, ugn, kyl, frys, micro, kaffekok. Dusch/ 2 WC.Tvättm/torktuml. TV.
Trädgårdsmöbl, grill. Överbyggd terrass.Möjlighet att hyra kanot. 5 rum och kök. 110 kvm. Vittsjö 4 km.--- Ej rökning, husdjur tillåtet--- Avstånd affär ca 4 km --- Astånd fiske ca 300 m. --- Avstånd bad ca.
300 m

Pris för stugan är: 5400:- + 100:- (bokningsavgift) = 5500:- Önskar ni avbeställningsskydd så tillkommer 300:-

För bild samt mer information om stugan vänligen besök www.hassleholm.se/turism under boende, sök och boka stuga.

Hör av dig om du undrar över något eller om du vill boka!

Aruncati o privire si la HA 1002 Höjalen. Nu-s poze de interior, da-i libera.Din ce-am inteles pe site, exista si posibilitatea s-o inchiriem numai pt cateva zile, nu pt o saptamana.

Mergi la inceput

quote:

Da, da mai scrie si "Equals: July 14 to August 17; December 15 to Januari 11; April 5 to April 16"...adica e acelasi pret si pentru perioada 15 Dec -11 Jan, nuuu??? Sau inteleg io gresit???

pozulici

Nu bre, n-ai priceput gresit.D-aia am subliniat saptamana 52.Am mai discutat noi problema cu satpamana 52 si 53. E posibil sa fie libera. Chiar acusica suna Adela sa se intereseze.

Mergi la inceput

am vorbit cu Elisabet (cabana despre care vorbim) ...ametita...a zis sa-i trimit un mail, habar nu avea daca e libera sau ocupata, sau daca anul are 52 sau 53 saptamani... si pentru ca tot o aveam pe fir ii pun intrebarea de baraj...ce vrei sa spui cu Equals acolo...la care ea ... hahahihi...nu stiu...ma uit deseara si iti raspund la mail...

Mergi la inceput

Brava Adeluci
Katarino, nu mi se deschide dupa nr. de cautare la Ho bla-bla...n-ai sa-mi dai link direct???

pozulici

Mergi la inceput