Sus...in Scandinavia (14)
Raspunsuri - Pagina 3
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Deci eligibila ar fi prima...scrie ca are 6 dormitoare si trei livinguri, iar cica la masa pot incapea lejer 14 persoane...ce ziceti e-a noastra??? Ahh... si probabil ca-l primesc si pe Ilie dupa ce cadem la intelegere, ca vad ca au cabana dotata cu motan!!! :-)
pozulici
Rabdare si tututn ( numa' pt unii)
Am trimis mail si mie-mi place casutza.Am primit raspunsuri de la o gramada de agentii de turism si-acu buchisesc prin e-mailuri.Revin mai tarziu
Adela99 spune:
hai sa ma bag si io... la prima scrie ca nu e libera saptamana 53...am zis ..da' imi place
lilanda spune:
Mai...unde le vedeti voi ca-s libere ori nu, ca la mine nu scrie nimic in english...ori e numa' pentru svensi informatia asta???
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Mai...unde le vedeti voi ca-s libere ori nu, ca la mine nu scrie nimic in english...ori e numa' pentru svensi informatia asta???
pozulici
la cea mentionata de mine http://www.swedenhomerentals.se/Kundsidor/Sweden/620/holmeja.html chiar la sfarsitul paginii (dupa pret) scrie: Availability: week 29,30,31,32,33; 51,52,1,2; 15,16
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Adela99
hai sa ma bag si io... la prima scrie ca nu e libera saptamana 53...am zis ..da' imi place
Bey , la stuga aia de ne place scrie cam asa:
Price: 8 900 SEK/Week (additional days 1450 kr /d)
Availability: week 29,30,31,32,33; 51,52,1,2; 15,16
lilanda spune:
Da, da mai scrie si "Equals: July 14 to August 17; December 15 to Januari 11; April 5 to April 16"...adica e acelasi pret si pentru perioada 15 Dec -11 Jan, nuuu??? Sau inteleg io gresit???
pozulici
Katarina spune:
Hej Monica!
Tack för ditt mail.
Det vi har att erbjuda här i Hässleholm med omnejd, när det gäller en stuga för 10 personer är HA 1002 Höjalen. Den är ledig antingen den 27/12-2/1 eller den 28/12-3/1. Stugan ligger ca 4 km från Vittsjö som ligger ca 25 km norr om Hässleholm.
Hus beläget fritt på landet med skogs o naturtomt, delvis handikappanpassat. 4 sovrum: ES + VS/2ES + TS/2 ES/ 1 ES + TS. Kök m spis, ugn, kyl, frys, micro, kaffekok. Dusch/ 2 WC.Tvättm/torktuml. TV.
Trädgårdsmöbl, grill. Överbyggd terrass.Möjlighet att hyra kanot. 5 rum och kök. 110 kvm. Vittsjö 4 km.--- Ej rökning, husdjur tillåtet--- Avstånd affär ca 4 km --- Astånd fiske ca 300 m. --- Avstånd bad ca.
300 m
Pris för stugan är: 5400:- + 100:- (bokningsavgift) = 5500:- Önskar ni avbeställningsskydd så tillkommer 300:-
För bild samt mer information om stugan vänligen besök www.hassleholm.se/turism under boende, sök och boka stuga.
Hör av dig om du undrar över något eller om du vill boka!
Aruncati o privire si la HA 1002 Höjalen. Nu-s poze de interior, da-i libera.Din ce-am inteles pe site, exista si posibilitatea s-o inchiriem numai pt cateva zile, nu pt o saptamana.
Katarina spune:
quote:
Da, da mai scrie si "Equals: July 14 to August 17; December 15 to Januari 11; April 5 to April 16"...adica e acelasi pret si pentru perioada 15 Dec -11 Jan, nuuu??? Sau inteleg io gresit???
pozulici
Nu bre, n-ai priceput gresit.D-aia am subliniat saptamana 52.Am mai discutat noi problema cu satpamana 52 si 53. E posibil sa fie libera. Chiar acusica suna Adela sa se intereseze.
Adela99 spune:
am vorbit cu Elisabet (cabana despre care vorbim) ...ametita...a zis sa-i trimit un mail, habar nu avea daca e libera sau ocupata, sau daca anul are 52 sau 53 saptamani... si pentru ca tot o aveam pe fir ii pun intrebarea de baraj...ce vrei sa spui cu Equals acolo...la care ea ... hahahihi...nu stiu...ma uit deseara si iti raspund la mail...
lilanda spune:
Brava Adeluci
Katarino, nu mi se deschide dupa nr. de cautare la Ho bla-bla...n-ai sa-mi dai link direct???
pozulici