Sus...in Scandinavia (14)
Raspunsuri - Pagina 10
lilanda spune:
OK Iote aci subiect!!! Care e diferenta intre prijoala si chiftea???
_
Uuppps....delete subiect ca acu' am vazut mai bine ca ai scris perisoara si nu pirjoala..auzi da' au suedezii perisoare?? Un' le pun???
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
OK Iote aci subiect!!! Care e diferenta intre prijoala si chiftea???
Uuppps....delete subiect ca acu' am vazut mai bine ca ai scris perisoara si nu pirjoala..auzi da' au suedezii perisoare?? Un' le pun???
pozulici
un' le pun? in zama ...cum unde?
lilanda spune:
Prea esti siderata, asa ca tre' sa-ntreb Perisoara e musai sa fie fiarta??? Acu' intreb cit se poate de serios ca ai mei faceau acasa marinata cu perisoare...:-)
pozulici
Adela99 spune:
mey, ce sa zic ca nu ma prea pot lauda cu talente de bucatareasa, dar din cate stiu io..da' perisoara trebuie sa fie fiarta ...si scuze... dar perisoarele marinate nu se fierb? se prajesc?
si asta imi aminteste de ardei umpluti
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
dar perisoarele marinate nu se fierb? se prajesc?
si asta imi aminteste de ardei umpluti
Mama le prajea mai intii!!! :-))
Hai aberam-aberam, da' ce facem cu Revelionu'??? Io zic ca ccc Katarina s-a suparat :-(((
pozulici
Adela99 spune:
nu cred... cine se supara ii taiem nasu' tot capitolul aberatii ...doar s-a surmenat
am vorbit cu ea aseara si am stabilit ca asteptam raspunsu' de la ala de langa Gbg ... si pe urma mai vedem
si ca s-o impacam si pentru ca tot invata ...ii dau aici un link (sau chiar mai multe) cu tot felul de exercitii
http://www.yttermera.se/levandehumorkultur/pages/en_gang_ar_ingen_gang.html
http://www.yttermera.se/levandehumorkultur/pages/grammatik_pa_latt_svenska.html
http://www.yttermera.se/levandehumorkultur/pages/otackt_ackligt/index.html
Katarina spune:
Lilando, nu ma supar io asa cu una cu doua
Acus urmaresc mail-ul la fiecare juma' de ora sa vaz daca primesc raspunsul in leagatura cu cabana. Da' niiiicaaaa!!!! Ce sa fac? Sa-l imping pe nenea putintel de la spate cu niscai amenintari voalate? Sa se grabeasca cu raspunsul c-altfel ne orientam spre a mai frumoasa cabana din tara si el ramane cu buza umflata?
Adeloi, gramatica aia pt invandrare am tocit-o in urma cu cateva saptamani. E f. haioasa. De altfel, o aplic in fiecare zi, ca-i grele tare cu prepozitiile. Doar ce m-am dezvatat sa zic " io merg in WC" in loc de " io merg la WC" si asta numa' datoita profei de suedeza, care m-a intrebat ranjind daca stiu sa inot.
Rayuela spune:
na ziua fetili!
Acum m-am intors de la o cununie care a durat fix 4 minute!
Dupa ce am stat in oglinda doo ore si a mai durat inca o ora sa ma hotarasc cu ce sa ma gatesc ,de parca ma duceam in vizita la rege,nu alta,iaca m-am intors de unde am plecat,fara sa inteleg mare lucru!Basca am fost responsabila cu filmatul evenimentului,cupilu a fost pasat unor brate binevoitoare dar mai ales libere(Catalin a fost la munca),si io am balanganim camera la greu,nici nu stiu daca am filmat mirii
Va pupez
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
Fetelor,starnesc praful si va spun ca nici noi nu mai venim!Imi pare rau...daca ati apucat sa rezervati ceva pentru 8 persoane,sa-mi spuneti!
Va pup pe toate si inca o data imi pare rau!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Va pup pe toate si inca o data imi pare rau!
Parca ti-ai lua ramas bun, Frantz :-((
Ehh, Katarino lasa omu' in pace (pe ala cu cabana) sa nu-ti raspunda ca, daca nu ma-nsel, aia avea vreo 12 paturi, nu???
Noo...si restu' ce facem???
pozulici