pt. fetele ce vor sa se ingrase

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

buna
ce mai faceti slabutelor?
mariana multam mult pentru oferta , dar din pacate nu se poate realiza
sa stiti ca nici eu nu prea mai am pofata de mancare, dar sunt optimista si vreau sa duc tratamentul pana la capat sa vad rezultatele
papadia .cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

buna fetelor .Ma simt foarte rau ,iau medicamente ptr stomac ca ma doare foarte rau .Am facut mastita la sinul sting ,am luat injectii si acum fac tratament ptr stomac.De ingrasat nici vorba nu pot manca mai nimic .Sper sa ma simt mai bine dupa ce iau medicamentele astea ptr stomac.E groaznic sa te chinui si sa nu poti manca chiar daca tie foame.Multumim Mariana ptr invitatie dar daca s-ar putea asa ceva mi-ar fi dat sotul meu meu demult (are 97 de kg)dar din pacate nu e posibil.vA pup si sa sti val77 ca as vrea sa ajung si eu la 49-50 de kg.(macar)

moldovan

Mergi la inceput

cat timp trebuie sa faci tratamentul pentru stomac?
nu fi suparata pentru ca pana o sa poti face tratamentul si daca esti cuminte poate mosul o sa/ti aduca catava kg in plus

Mergi la inceput

Salutare.Sa sti val77 ca ma simt mai bine dupa tratament.Nu ma mai doare asa de rau stomacul si parca mi-a revenit si pofta de mancare.Ar fi bine sa imi aduca mosu cateva kg in plus.Anul trecut pe timpul asta aveam 51 de kg si acuma am 44.Poate ca de sarbatori cum pregatesc mai multe feluri de mincare sa mai pun ceva pe mine.Oricum iti multumesc ptr incurajari.Pa,pa

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

incearca reteta de ingrasare (cu glutamolactat, peritol si AT 10),e scrisa pe aici pe undeva.Eu am ajuns de la 47 la 54.Ma uit la mine si nu-mi vine sa cred ca am fost vreodata mai slaba ca acum.Si mie tot mi se pare ca-s slaba-rau, as mai vrea vreo 5 kilograme.Dar nu e suficient doar sa inghiti pastilele, tre sa ai vointa de fier si sa mananci intr-una.Prea greu n-o sa fie ca-ti dau pastilele alea o pofta de mancare nebuna.Acum nu stiu daca exista si efecte secundare de la luarea peritolului pt un timp atat de indelungat dar deocamdata par a fi ok.Ma intreb ce-or face celelalte fete care-au incercat tratamentul

Mergi la inceput

Salutare fetelor. Cum ati sarbatorit de anul nou?Eu am trecut in noul an destul de rau deoarece am avut un deces in familie.Dar de ingrasat nici vorba.Ma doare si acum stomacul si nu am pofta de mancare.Dar dupa ce ne revenim din acest necaz o sa incerc si eu trat> de la Aniela.Fetelor va pup si va doresc un an nou plin de realizari.

moldovan

Mergi la inceput

Tatiana iti multumesc.Incercam sa fim tari si sa mergem inainte.

moldovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Doamnele mele eu pana la 33 de ani am avut 45 de Kg la 1.65 m inaltime. Radeam uneori si spuneam colegelor "doamne cand o sa ma plang si eu ca m-am ingrasat si o sa trec la cura de slabire?".
Am inceput sa ma ingras atunci cand m-am echilibrat psihic. Adica atat la serviciu cat si acasa a inceput sa imi mearga bine. Inainte, oricat as fi mancat, din cauza stresului care ma macina nu puneam nimic pe mine. Sa nu mai vorbim ca din pricina stresului de multe ori nu mancam sau inghiteam cu noduri. Deci daca ai o fire mai vulcanica, si ti-e felul sa fii mai slabuta. pana cand nu vei duce o viata linistita nu te vei ingrasa. Daca stau bine sa ma gandesc, pe la 26 de ani am inceput sa umblu pe la endocrinologi sa vad ce mi se intampla si un medic mai in varsta si vestit pe atunci, dupa ce mi-a facut toate analizele si m-a consultat mi-a spus ca nu am nici o problema endocrinologica si ca problema mea este "aici" (si a aratat spre cap). Atunci eu am intrebat "adica sunt cam nebuna?". Mi-a raspuns ca nu dar ca iau lucrurile prea in serios si ma consum pentru orice fleac si in felul acesta nu o sa pun nimic pe mine. Si asa a fost: cand viata mea a devenit mai linistita am inceput sa ma ingras. Acum am 60 de Kg.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si fie ca anul asta sa aveti parte numai de lucruri bune
papadia. condoleante, dar nu uita ca asta este viata si trebuie sa mergem inainte
am intrerupt tratamentul , asa ca nu am mai pus nimic pe mine chiar am mai slabit putin si iata ca am din nou 48, dar o sa incep din tratamentul si de data asta o sa ma tin de el
astept vesti de la voi

Mergi la inceput

Salutare fetelor.Val77 multumesc ptr incurajari. Sa sti ca eu nu am mai pus nimic pe mine .Nu pot sa mananc si ma doare stomacul mereu.Am sa fac un control amanuntit si poate ca dupa aceea sa imi revin.As face si sport dar la noi in oras nu am unde merge si nu am cu cine sa-mi las copilasii.Cred ca o sa mor tot slaba.Astept sa mai scrieti ce faceti.Va pup pa pa

moldovan

Mergi la inceput