pt. fetele ce vor sa se ingrase
Raspunsuri - Pagina 13
Papadia spune:
Oana scuze ca iti raspund asa tirziu dar nu prea am mai intrat pe forum.Eu am pus pe mine citeva kg.dar fara peritol.Am luat atunci la inceput dar apoi am renuntat ptr ca nu ma simteam bine.Nu am trecut de 50 de kg. dar o sa incep sa iau din nou peritol.Ce e mai rau e ca miine trebe sa merg la lucru deoarece Calin face azi 2 anisori.Dar merg numai 3 zile si apoi imi iau concediu fara plata.Eu tare as vrea sa mai pun ceva pe picioare ptr ca in rest nu e bai.Dar asta e.Va pupicesc pe toate
moldovan
oana_r spune:
papadie,matei al meu face 2 ani in noiembrie si cand ma gandesc ca am sa vin la servici de la 10 la 19 ma apuca disperarea,acum lucrez de la 10 la 16 si tot i mi vine sa plec acasa pe la 14.00.
este bine ca poti lua fara plata si sa te descurci si cu banii.
eu am 52 kg, am venit de la mare cu 54 si in 2 saptamani iar am coborat la 52, cu toate ca tin corect tratamentul si mananc si 3 mese pe zi, mai am pana la jumatatea lui august, sa vedem daca se ma pune ceva.
I ti doresc sanatate si numai bine tie si familiei tale si la cat mai multe kg.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by slakje
Acum vad subiectul asta...ce voi vreti sa va ingrasati? Ati inebunit cu toatele?...noi nu stim ce sa mai facem sa dam sunculitele jos si voi va chinuiti sa le puneti?.
Feteloooooooorrrr, stati slabe ca asa e fain.
sa stii ca in urma cu cateva pagini le spuneam si eu frumoaselor de-aici ca le urasc. Pur si simplu. Dar ele au fost niste scumpe si nu s-au suparat! In locul lor mi-as parca masina pt o saptamana in fata la Mc Donalds, apoi la KFC, apoi as merge la iarba verde la gratare cu cartofi prajiti... Of, ce viata as duce...
Papadia spune:
Vedeti voi fetelor am merge noi si la gratare si la Mc Donalds si am minca de numa.Nu pot vb in numele tuturor dar eu nu stiu de ce oricit de bine as minca tot nu trec de 50 de kg.Mi-a mai spus cineva ca nu e rau la inaltimea mea sa am 50 de kg.Dar eu tare as mai pune macar 5.Ma mai consoleaza faptul ca sotul meu ma iubeste si asa.Si cind imi spune ca ptr el arat bine nici nu ma mai consum asa tare.Am si un avantaj ca oricit as minca si orice nu trebe sa ma abtin ca nu se pune prea mult.Dar sa fim sanatoase ca restul le mai facem noi.Pupici
Oana eu incerc sa mai trag mita de coada si sa-mi rezolv un somaj ca nu am cu cine sa-mi las copii.Daca o sa reusesc nu stiu dar incerc.Pa pa
moldovan
Fiquelle spune:
Mai fetelor filiforme, dar dupa ce ati slabit si dupa ce ati alaptat, sani mai aveti? (am si eu o problema cu marimea sanilor, eu inca alaptez, am 1,69 si 47 de kg si mi-e teama ca dupa ce nu voi mai alapta imi vor scadea sanii dramatic, caci de unde tesut adipos?) Please, raspundeti-mi!!!
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle
Papadia spune:
Mai Fiquelle asta cam asa e.Nu mai ramii cu mare lucru stiu si eu din proprie experienta.Dar este un subiect pe tema asta la "femina intim ".Chiar ieri l-am gasit si acolo e vb chiar despre sini.Sper sa gasesti acolo sfaturi folositoare.
moldovan
Papadia spune:
Fiquelle am vazut ca ai fost si pe la "sinii dupa nastere".Am intrat acolo dupa ce am postat aici.Poate gasesti si tu ceva folositor.Dar daca spui ca sinii tai arata bine inca poate ca o sa-ti ramina asa.Nu-ti probleme acuma .Asteapta sa vezi daca se lasa dupa ce nu mai alaptezi.Sper sa ai norocul sa-ti ramina frumosi si sa nu ai probleme.
moldovan
deya spune:
vreua sa incerc si eu da imi este frika de faptul k o sa ma ingras prea mult k sa fac eu am 17 ani unii imi zik k poate imi dereglez ceva k sunt in crestere si ma fack k o batoza :)
astept sugestii
va pup
Papadia spune:
Bine ai venit Deya.Spune-ne cite kg ai la virsta ta si ce inaltime??Poate ca nu merita sa faci ceva ce poti regreta mai tirziu.Pina nu spui cite kg ai nu pot sa-ti dau nici un sfat.Pupici
moldovan
deya spune:
hmm pai yo am 47 de kg:((( si 17 ani e cam putin stiu si inaltimea 1.69 papadie poti sa imi zici ceva akum????
si cam cit costa tratamentul?
pupici