Fetele din USA, poftiti la o barfa! (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

conchita,

sa-ti traiasca odorul! sa inteleg ca, daca e negru, arata cam ashea http://www.myhammond.com/petgallery/dogs-5/dogs-6/dogs-7/Kiko_is_a_Shiba_Inu.jpg , sau e negru complet?

eu am vrut sa-mi iau, mai demult, un Akita Inu. mi se pusese pata de cind am vazut in Tokyo, dar mi-a trecut, ca n-aveam unde-l tine.
da' tot o sa-mi iau, odata si-odata.

te invidiez. na.

p.s.: acu-i musai sa-ti iei asa ceva http://www.weathervanes.tv/viewpic.cfm?CAT=82&ITEM=1760

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

quote:
Originally posted by Ina Stan
Da alta chestiune ma framanta pe mine cica . Stiti cumva daca Mircea Eliade e inmormantat in Chicago si unde? Sau cum as putea afla? Ca ar fi frumos sa-i punem de 1 nov. o lumanare, si sa stim macar pt cultura noastra, ca sa zic asa. Poate ne si intalnim acolo, ce ziceti?
Pusilici la toata lumea.

22 April, at 9 am, Mircea Eliade dies and he is incinerated the next day in Capela Rockfeller from Hyde Park.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Iubilica, eu m-am lasat mai la urma cu raspunsul, ca sa te inarmezi cu povestile de succes mai intai, cu las' ca trece in doua zile, in doua saptamani, intr-un multiplu de doi, oricum.
La mine n-a trecut si-s doi ani jumate de atunci, din prima zi. La el a mai trecut, s-a mai estompat, normal, ca toti barbatii, nu mai e ca la-nceput. Eu insa continuu sa ma perpelesc sase zile din sapte, cu program fix, de la opt juma la fix trei, cu mici pauze, ce-i drept.
Treaburi prea multe prin casa nu fac, sau nu se vede, din pricina de bebelin raspunzator cu intoarcerea la starea initiala a tot ceea ce fac eu (curat, ordine, liniste, etc).
Asa ca nu-sh ce sa mai zic, cred ca depinde tare mult de mama, de copil, de parcarea in care te duci si plangi, privind in oglinda retrovizoare la un scaunel gol si mirandu-te ca linistea, pe care pana atunci ti-o doreai, nu-i chiar asa o mare gaselnita.
Important e sa-i fie lui bine, ca noi ne asortam musai la starea dumnealor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

hahaha, exact asa arata, nu e negru complet, pana si culoarea aia aurie la sprancene e identica, plus alb pe burtica si o boare argintie pe coada rasucita :)) ai dreptate sa ma invidiezi ca si eu o fac, nu stiu ce-am faptuit de-am meritat asemenea minune, Aida. n-am cuvinte sa-ti spun ce fericire a adus animalutul asta in casa. cand vorbim la telefon, eu si iubitu de sotz, prima intrebare a devenit automat "ce face kengi?" :)) nu mi-am imaginat ca poate exista un catoi atat de iubitor, de delicat, e vesel tot timpul, pe langa ca nu face pipi in casa si nici nu roade nimic, nu avem probleme cu plimbatul de lesa etc. n-am cuvinte, ce mai, si iti recomand rasa asta cu toata caldura.

quote:
Originally posted by aida_o

conchita,

sa-ti traiasca odorul! sa inteleg ca, daca e negru, arata cam ashea http://www.myhammond.com/petgallery/dogs-5/dogs-6/dogs-7/Kiko_is_a_Shiba_Inu.jpg , sau e negru complet?
eu am vrut sa-mi iau, mai demult, un Akita Inu. mi se pusese pata de cind am vazut in Tokyo, dar mi-a trecut, ca n-aveam unde-l tine.
da' tot o sa-mi iau, odata si-odata.
te invidiez. na.

wow, ce idee buna si ce misto arata! :))

quote:
p.s.: acu-i musai sa-ti iei asa ceva http://www.weathervanes.tv/viewpic.cfm?CAT=82&ITEM=1760

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

doamne, Lexi, ce frumos ai povestit despre emotia Mamei cu bebelin la gradinita...

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Thanks, Roxanuta! Asta e, bine macar c-am aflat.
Week-end placut tuturor, desi vad ca acum ploua de zor pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, sunt si eu proaspat sosita aici pe taramul fagaduintei, ma primiti si pe mine alaturi de voi?
Locuiesc in Chicago, poate mai este careva de aici.
Pupici mici si multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

PS: Am urmarit povestea lui Florin, imi pare rau pentru ce i s-a intamplat si am sa ma rog pentru insanatosirea lui cat mai grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

oana0204 bine ai venit la poveshti... mai sunt fete din chicago, cred ca vreo 9 - 10 .. consulta lista de la inceputul subiectului si le vei gasi acolo.
Va doresc la toate un sfarsit de saptamana frumos si multa sanatate.

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

fetelor, poate va amintiti de mine: sunt cea care e pe cale sa obtina un job in sua pentru 3 ani printr-o fundatie care aduce profesori in carolina de sud. initial vroiam sa vin cu sotul si cu copiii. acum am mai cumpanit lucrurile si dupa ce-am mai discutat cu unele fete de aici am hotarat sa vin singura macar in primul an sa vad cu ce se mananca america, daca voi reusi sa strang ceva bani (pentru ca de fapt pentru asta vin acolo), daca e bine pentru copii sa-i aduc acolo, etc.
mi-e tare greu sa ma gandesc ca voi sta fara ei un an de zile! ma gandesc uneori ca nu merita tot acest sacrificiu. alteori ma incurajez singura si-mi spun ca-i las pe maini sigure (cu sotul si cu socrii), ca un an trece repede si ca ma voi intoarce cu bani acasa ca sa ne putem implini visul de a avea o casuta pe pamant.
ufff! mi-e tare greu!
vera

Mergi la inceput