Mamici din Bistrita(B-N) unde sunteti?
![](images/user_woman.png)
Buna,
mamicute scumpe din Bistrita. Foarte mult mi-ar place sa va cunosc.
Eu:Moniq, mamica unei printese de 2 ani si un pic
Gh
Raspunsuri
mara03 spune:
ciao annamaria!
bine-ai venit in comunitatea dc.
nu suntem multe mamici din bistrita (numa' vreo doua), dar suntem tare vorbarete. hai sa incercam sa mergem cu topicul asta mai departe si daca nu merge, ne vedem pe "ardeleni mai sunt pe-aici" sa cam asa ceva... dar deocamdata hai sa vedem ce iese de aici...poate ne strangem cu timpul tot mai multe mamici de bn.
sa-ti traiasca fetita! spune-ne mai multe despre ea. si despre tine... si sa-ti faci album, ca sa te vedem (pentru curiosi)
in ce zona a bistritei stai? poate ne cunoastem...
eu am un bb de 10 luni, tare vesel si scumpic ccc care e bucuria familiei. in rest, mai multe vor urma pe parcurs...
eu stau in zona decebal... pentru tine si fetita ta!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
pentru curiosi :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Annamaria spune:
Ciao,
Sunt fericita ca intalnesc o mamicuta asa de scumpa, si ma bucur enorm ca am reinceput sa citesc de pe dc. Povestea este interesanta, candva mai demult mi-am facut un cont pentru ca doream sa citesc ceva despre diversificarea alimentatiei la bebe. Atunci nu aveam internet acasa si era chiar neplacuta poluarea fonica si fumul din interneturile cafe, asa ca nu-mi petreceam mult timp la internet. Acum am primit o scrisoare de la admin dc care ma avertizeaza ca mi se va sterge contul. Bineinteles ca ma bucur ca nu s-a intamplat acest lucru si sunt fericita ca sunt din nou prezenta aici.
In ceea ce priveste intalnirea noastra, cred ca ar fi cea mai mare bucurie a mea daca as putea sa fac acum acest lucru, dar din pacate eu locuiesc foarte departe, atat de departe incat voi acum va treziti iar eu abia acum voi merge la culcare. Topicul pe care l-am deschis se datoreaza faptului ca mi-e tare dor de Bistrita si de oamenii de acolo. Sotul meu(el este din Cluj) zicea cand mergeam acasa ca atunci cand ne plimbam pe strada se simte atat de familial, oamenii sunt atat de deschisi si calzi cum nu am mai intalnit nicaieri. dar poate la anul cand mergem acasa ne vom intalni impreuna cu puiutii nostri, ce zici?
Printesa mea are deja 2 ani si 2 luni, o prapadita si jumatate, e foarte incapatanata si ne cunoaste punctele slabe mai bine decat noi insine, iti dai seama ca incearca sa profite din plin. Marea noastra problema este acum cum sa o tundem. Am dus-o la coafor dar am iesit cu urlete:"doaie, doaie", adica doare. Am incercat sa o tund acasa, aceeasi poveste. Pana a fost mica am tuns-o cu masina de tuns si a fost usor, acum i-a crescut si as dori sa-i tai macar bretonul. Despre ea as putea sa povestesc foarte multe, povesteste-mi si tu despre printisorul tau, pozele sunt superbe.
In Bistrita iesiti la vre-un parc? Va mai intalniti mamici? Voi locuiti destul de aproape de parul mare. Eu stau (sau parintii mei stau) pe stefan cel Mare chiar langa piata.
Cred ca am scris deja prea mult si va fi plictisitor de citit. Am incercat sa pun si eu poze dar nu mi le-a acceptat, nu stiu de ce, dar voi mai incerca.
Inchei si va pupicesc.
Gh
mara03 spune:
Annamaria, pai eu n-am stiut ca esti tocmai in canada, ca ieri aparea sub numele tau steguletul romaniei. probabil ti-ai schimbat profilul dupa...
imi pare rau ca nu ne putem intalni...dar o sa povestim aici, poate iti mai trece si tie dorul de casa.si poate la anu' cand vii acasa ne intalnim.
fetita ta e o dulcica din povestile tale. iar treaba cu bretonul e complicata rau... habar n-am ce sfat sa-ti dau...tunde-o in somn.
poze poti sa pui la adresa asta: http://community.webshots.com/ si vezi tu pe acolo cum poti crea albume. nu e foarte complicat. acolo poti sa-ti faci albume publice sau albume private...e fain site-ul.
tudor al nostru e un dulcic de baiat rasfat. de cand era mic a avut o intreaga echipa langa el, si acum nu mai vrea sa stea singur nici o clipa. cateodata ma dispera... avem doi dintisori doar, vreo 10 kg si vreo 75 cm. nu vrem nicicum sa mergem in patru labe, doar ne taram pe burtica ccc ca o rama.in picioare am merge si 10 km dar ne-ar tine cineva de manute. numai sa ne tina pe noi spatele. in rest, papam bine, dormim destul de bine, am inceput sa povestim, sa facem diverse chestii (pa, bravo...) cam atat despre noi.
si noua ne e draga bistrita, si clujul (acolo am fost studenti si eu si sotul meu) acum mergem destul de des la cumparaturi in cluj, mai ales pentru cele trebuincioase lui tudor. aaa, era sa uit, tudor e practic clujean, ca eu am nascut la o clinica privata din cluj, la dr. nanu, pe Decebal. poate o stiti.
atat despre noi deocamdata...
voi de cand ati plecat din romania? mai sunt multe fete din canada pe aici pe forum...
asa, si de parc: da, toata vara ne-am plimbat prin parcul mare, dar acum e destul de frig si cautam mai mult soare si stam mai mult aici aproape de noi, in parculetul din eminescu...
gata!!!!
pupici de la noi pentru voi!
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
april spune:
Intru si eu cu Andrada (5 anisori).
Chiar ma gandeam sa adunam mamicile din Bistrita, cand am vazul ca deja mi-a luat-o altcineva inainte.
Sper sa fim mai multe. Va asteptam.
mara03 spune:
servus april! ma bucur ca a mai aparut cineva ca deja credeam ca e mort subiectul asta. deci suntem patru fete cucuiete din bistrita pana acum:
- ven si markus (11 luni
- mara03 si tudor (11 luni)
- annamaria/moniq si annamaria (2 anisori)
- april si andrada (5 anisori)
sa nu ne lasi balta, ca suntem tare putine si asa
mai zi-ne despre andrada si pune si pozute!!!
april spune:
fetelor chiar numai atatea sa fim?!? eu nu cred.
Se pare ca suntem cele mai mari. Andrada face 5 anisori pe 21 dec. (cand aduce mosul bradul, asa stie ea). E tare scumpa dar si incapatanata, face numai ce vrea. Credeam ca fetitele sunt mai linistite, dar uneori parca e baiat. E stangace, ii place sa scrie litere, cifre, jocurile la calculator si binenteles, desenele animate.
Avem probleme dese cu laringitele dar sa speram ca in timp se vor remedia.
La Cluj am teminat si eu, in 1994. Cred ca sunt cea mai mare mamicade pe site.Am facut mult tratament sa o am pe Andrada. De abia la 31 am reusit. Asta e, dar e o bucurie. Mai vorbim.
april@Andrada
mara03 spune:
servus!
ba sa crezi ca suntem asa putine!!! bistritencele sunt foarte ocupate se vede treaba, n-au timp de forumuri...
io chiar ma bucur ca avem printre noi o mamicuta mai experimentata, ca avem si noi pe cine intreba de una, alta! poate-o sa te inebunim cu interbarile si o sa fugi de noi. eu cel putin o sa am multe intrebari.
si sa nu mai zici ca ai avut-o tarziu pe andrada, ca la 31 de ani nu-i tarziu deloc! cred ca o iubiti tare mult daca a venit atat de greu!
si ca sa revenim la intrebari: pentru inceput una destul de stupida : de cand ai inceput sa te intelegi cu andrada, in sensul de a te asculta cand ii spui sa faca sau nu un lucru? stiu ca niciodata nu o sa ne asculte copiii in totalitate, da' macar asa, sa vezi o data la 10 zile ca face ce ii spui tu? ai inteles ceva?
april spune:
draga mara,
ai dreptate, copii n-o sa ne asculte niciodata dar totusi, cam de la 3 ani ma pot intelege cu ea. e tare capoasa, nu prea face ce-i spunem noi, dar cateodata nu are de ales. Depinde si de copil. Ea are o personalitate puternica, nici n-ar putea fi altfel de vreme ce si parintii sunt caposi foc. Dar lasam pe rand. E si singura, si mai ales ca a venit asa greu am cam lasat dupa ea. Ceea ce ni-u-i prea bine, dar e viata mea. Uneori ne exploateaza. Oricum, de la trei ani se vede diferenta. Poti sa-i explici si intelege. Ramane daca si asculta ceea ce ii se spune.
rabdare si succes.
mamica Andradei
mara03 spune:
bey fetele din bistrita, ce ziceti de vremea asta? voi ce faceti cu bbii/copilasii acum? sau mai bine zis, april da-mi idei, ce sa mai fac cu tudor, ca nu mai pot si nu mai poate sa stea in casa! a fost obisnuit afara toata ziua si acum maraie de plictiseala in continuu. il mut din hinta in scaunul de masa, din scaun pe jos, de jos in pat si tot asa, da' io-s terminata!!!
imi dau seama ca altceva nu pot face, da' intreb si io ca disperata!!!
april spune:
draga mara, ai dreptate, nu mai stiu nici eu ce sa fac cu Andrada. Macar ea merge la gradi si ii mai trece timpul. In rest desene animate,jocuri si muzica. Cand era de 1 an ii puneam Atomic , ii placea la disperare, dansa intruna. Acum n-o mai intereseaza. Doar desenele.
tinem legatura