CLUBUL NURORILOR

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Nadia 1976,

Soacra ta e romanca sau canadianca? Ar trebui s-o trimit pe soacra-mea sa ia niste lectii de la soacra-ta, ai intr-adevar mare noroc!

pupici

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Socrii mei sunt amandoi din Scotia, dar sunt de 42 de ani in Canada. Si in cazul lor nu e deloc valabil ce se spune despre zgarcenia scotienilor. De ex., pe geaca mea de piele a platit aproape $500. Apoi, dupa ce socrul meu a decedat ne-a dat noua masina lui sa o vindem si sa facem ce vrem cu banii (si nu era chiar o rabla, era o Honda de 4 ani, am luat $15.000 pe ea.) Apoi de ziua sotului meu drept cadou, i-a bagat $10.000 in cont. Apoi, mie mi-a dat trei perechi de cercei de aur, una dintre ele cu diamante... cadou de la sotul ei... Asa ca, cred ca aici cade bine-cunoscuta zgarcenie a scotienilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Vai ce frumos, Nadia!

Sa-ti traiasca soacra si sa aveti grija de voi, mi-au dat lacrimile cand am citit!
In privinta Scotienilor, eu nu am idei peconcepute, am avut un coleg de birou scotian, o dulceata de baiat! Ne invita la restaurant si platea el!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Iti multumesc, AlbaIulia. Si de Thanksgiving, desi nu se fac cadouri, i-am cumparat eu un sweter superb si a fost superincantata. I-am spus ca l-am cumparat ptr. mine, dar mi-e mare... sa nu se simta obligata sa ne cumpere cadouri de Thanksgiving... Si tare as vrea sa ne vedem mai des, dar... cum eu nu conduc si sotul e la lucru... dar vorbim la telefon. Acum i-am trimis pe internet poze cu noi, de la o nunta la care am fost invitati si poze de asta-vara de la Wonderland si ne-am dus la ea sa-i duc... galuste cu prune (hihi); i-am spus sotului meu sa-i puna ca background una din pozele cu fetita lui din prima casatorie si ea a zis ca vrea mai bine o poza cu noi de la nunta asta la care am fost invitati, ca tare mult i-a placut cum am iesit amandoi... Ce dragut, nu?!

Mergi la inceput

Pe de cealalta parte, cand s-a operat de cataracta a stat la noi doua zile si am rasfatat-o ca pe un bebe. Am gatit ce a avut ea chef sa manance (sper ca nu doar m-a aprobat cand am intrebat-o daca vrea aia sau ailalta...) si am avut (cred eu) mare grija de ea. Si ceea ce ma face sa cred ca ma place mai mult decat a placut-o pe prima sotie a sotului meu e urmatorul fapt: cand a dormit la noi, si-a scos dintii... (proteza) si m-a cam socat, eu nici nu banuiam ca aia nu-s dintii ei. Cand a venit sotul meu acasa si i-am zis, el a zis ca-i tare surprins ca si i-a scos, ca desi cu cealalta a fost casatorit 7 ani, niciodata nu a vazut-o pe mama lui fara proteza. Ca ea a evitat intotdeauna sa-si scoata proteza in prezenta ei... Asta inseamna ca e tare confortabila in jurul meu, ceea ce e bine. In afara de asta stie ca peste ani si ani, cand nu va mai putea avea grija de ea, voi fi eu cea care o va ingriji, caci sotul meu e singurul ei copil.

Mergi la inceput

Ma scuzati ca m-am lungit atata, dar imi admir cu adevarat soacra si as tot vorbi despre ea, despre cat e de buna, si inteleapta si inteligenta si intelegatoare si compamitoare si... si... si... numai calitati! Poate are ea si defecte, dar o iubesc atat de mult ca nici nu le observ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Acum ca s-a ma intelegeti nu sunt chiar asa de rai socrii mei, chiar i-as intelege ca nu au si nu pot sa ne ajute, dar cand vad ca au cu totul alt comportament financiar fata de sora sotului meu imi pica fata...chiar l-am intrebat pe sotul meu : Draga , tu esti de la orfelinat, ca n-am auzit o datape ai tai sa te intrebe daca avem nevoie de ceva...
Socrii mei nu fac decat sa se planga mereu ca n-au bani din cauza intretinerii in fac a cumnatei mele ( nu pot sa va povestesc ce eleganta umbla ea si ca nu poarta aceeasi haina mai mult de un an !)
dar cand merg la ei mereu au cumparat pt fata lor ceva ( aragaz, frigider,...)iar noua ne-au dat niste prieteni obiectele care nu le mai foloseau...
Sau te pomenesti ca acu 5 ani nu auzise soacramea de rate ?
P.S.Ori faci pt toti copiii tai la fel ori nu faci ...parerea mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Eu ma inscriu in clubul soacra buna, bine ca nevedem rar!
Soacra mea e o femeie extraordinara, dar are un singur defect isi iubeste copilu exagerat de mult, bine ca si copilu ei are un mare defect- ma iubeste pe mine exagerat de mult!
eu am reusit sa trec peste toate defectele ei cu simtul meu al umorului iesit din comun ca altfel imi luam campii. oricum tatalui m-a placut din prima clipa, ca doar ii seman la cat sunt de puse pe glume si mistouri si i-a mai placut ca fi-su nu v-a fi cocolosit ca mama acasa si e tratat ca om in toata firea. La soacra nu i-a prea placut, dar am cucerit-o si pe ea pana la urma, ca doar sunt fata tare glumeata!!
Recunosc ca au fost momente urate la inceput, adica mergeam la ei in vizita si nic macar nu ma intrebau daca am si eu nevoie de ceva si ii punea morman lu fi-su de toate in fata ( si aici nu glumesc si nu exagerez).
Pana la urma i-am zis in gluma sa aibe grija sa nu mai strice odorul cu alinturi si sa-i faca toate mofturile ca eu traiesc cu el si mie imi face apoi copilu ei viata grea si eu trebuie sa-l suport, nu ea!

Bine ca a inteles!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Flafi - me likes your signature very much

Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle
Rachel Owen, nu am inteles, ce face soacra ta?

Mada si Sofi, 2 luni

Mada, ma striga unori din greseala cu numele fostei ei nurori (fosta sotie a sotului meu), si asta dupa ce ei sunt divortati de aproape 5 ani, noi suntem impreuna de 1 an si 9 luni, si pe aia nici nu o suporta macar. Da sa vezi ce crize am facut eu odata de s-a socat saraca si i-am spus ca nu mai supot. Crezi ca a fost ultima gafa? Da de unde. In schimb m-am obisnuit eu; bine ca numai ea face asa ceva.
In rest e si a mea soacra model, vine o data pe luna la noi incarcata cu de toate, imi pune muraturi, compoturi si zarzavaturi, ca de, doar ii cresc toate in gradina proprie. Apoi imi face prajituri si ma rasfata si ma pupa mai ceva ca mama. Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca fii-su seama pe ea, bland si iubitor.

Rici 23 sapt. si "minunea lumii" din burtica

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput