CLUBUL NURORILOR

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Liris si Ocebine, ne bucuram pentru voi ca nu cunoasteti acest motiv de stres.
Geut, si soacra mea e zgarcita, de fiecare data cand vine la noi si pun ceva pe masa ma intreaba cat am dat pe mancarea respectiva, dupa care intotdeauna imi spune ca a gasit ea aceeasi chestie cu 10-20 de mii mai putin, ca si cum eu sunt o risipitoare, nu o econoama ca ea. Iar faza cu ciocolata si cu placinta e mortala! Aveti grija ce mancati cand mergeti pe la ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Pacatul meu cel mare e ca iert, dar NU UIT!

Mara avea vreo 10 luni si-am mers cu ea la socra-mea sa-i repare sotul meu ceva in casa. Am stat vreo doua ore, fetei i s-a facut foame si 'Mneaei n-a catadicsit sa-i dea ceva de mancare, macar sa se fi dus sa cumpere un iaurt.
Apoi i s-a facut copilului somn, era gata sa adoarma si-am vrut s-o culc in dormitor, dar soacra-mea, stiind ca vrem sa plecam, a zis "lasa, mama, ca doarme pe drum". Asa ca mi s-a pus pata, am plecat, copila a adormit pe strada (in brate) de taiai lemne pe ea si-am zis "cine ti-o mai trece pragul.... etc"(ceva foarte urat, oricum).

M-am gandit ca orice strain te primeste in casa cu copilul mic si-i ofera mancare si un pat sa doarma, oricine in afara de soacra-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

---------
liris:
ma iubeste in felul ei, si eu in felul meu.
---------
Cam asa e si la noi. Ne-am mai si ciondanit de-a lungul timpului, dar am depasit momentele mai neplacute. Sper sa fie bine si de-acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amarena spune:

Ehehehe...Mai fetelor....
Stii cum e vorba ceea...de ce ti-e frica de aia nu scapi...
N-am crezut ca o sa dau peste cea mai acra soacra din lume, dar uite ca...
Nu stiu la voi, dar la mine nici macar n-a stiut ca ma marit cu fecioru-su...N-a venit la nunta, m-am dus eu cu sotul meu imbracati in mire si mireasa la ea acasa sa ne vada...
E singurul ei copil si nu stiu ce vrea, cred ca ar fi vrut o printesa sau ceva de genul asta...Nu mi-a iubit copiii si nu i-a vazut mai mult de zece ori in doi ani de zile, dar e mult zece...
Nu a venit la mine la spital cand am nascut, nu vorbim si nu ne vizitam, si nu pentru ca ne-am fi certat, ci pentru ca...
Pot eu sa fac dragoste cu sila???
Am incercat s-o imbunez, dar nu sunt chiar genul de persoana rabdatoare si am renuntat sa ma mai chinui, pentru ca este de o indiferenta crasa..
Deci e ca si cum n-as avea soacra...Sa ma simt norocoasa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Of, iar imi "pierd" toata dimineata pe forum, dar nu ma pot abtine. Sper sa-mi treaca in curind.
Din ce citesc despre soacre, imi dau seama ca eu sint un caz fericit si ar trebui sa nu mai bodogan atit.
De fapt eu o iubesc pe soacra mea si mi-e dor de ea pentru ca e un om bun si cald. Fac misto de amindoi ca sint cam conventionali, dar sint niste oameni tare buni.
Nu cred ca m-au placut pe mine la inceput foarte mult, am avut si niste mici altercatii, dar nu au scapat nici un cuvint fata de sotzul meu, nu s-au plins de absolut nimic. Ei au inteles ca daca el ma iubeste, treaba lui daca vrea sa se insoare cu mine. Si asta mi se pare admirabil.
Eu o vad pe soacra mea o data la un an-doi, dar ceea ce am apreciat la ea este ca atunci cind vin in vizita incearca sa-si dea singura seama de regulile casei si sa le respecte. Daca nu-si da seama singura, ma intreaba. Poate si-o fi furat=o de la cealalta nora, nu stiu, dar e bine asa. Singura ei problema este ca vorbeste ingrozitor de mult si incoerent si in casa mica e cam greu sa te ascunzi. Dar asa mai aflu si eu birfe de familie...
Ei... la capitolul educatie, am citeva lucruri sa-i reprosez... Si apropos de asta, imi place trebaluieste cind vine aici, dar nu=mi place ca strica bunatate de educatie spartana pe care i=o dau sotzului. Dupa ce pleaca ea, uita bietul om ca trebuie sa-si duca farfuria la chiuveta si sa o mai si spele pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Eu ma iau de mana cu Geut si impartim locul 1 in top la soacre negative:

Soacra mea cea draga nu a trimis vreo felicitare cand s-a nascut cea mica, de fapt nu i-a luat nimic vreun an fetitzei (ca doar eram prea departe).
Cand a venit la noi era in doliu dar cu toate astea isi dadea unghiile cu lac; am rugat-o sa le dea numai in baie, dar bine-inteles ca eu am zis si eu am auzit, ca din 3 bai cate avem nu i-a placut nici una si a varsat toata sticla cu acetona pe parchet in camera de s-a distrus bietul; apoi cand a fost furtuna a lasat geamul deschis si de la apa s-a umflat parchetul si pervazul, toate astea la casa noua (de 8 luni!!!)

Nu s-a scuzat niciodata ca nu e in firea ei, dar in fiecare seara cand veneam de la servici ii servea pe tava sotului tot soiul de lucruri urate despre mine (pe mine nu ma interesa si asta o incita si mai mult) de i-a ajuns bietului om, el care era baiatul favorit!!!
Ar mai fi foarte multe de spus, dar nu are rost si nici timp nu am, celalalt baiat nu a chemat-o niciodata la ei in casa, eu mi-am facut de lucru singura si aici se adevereste intru totul ca "Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!"

Ma scuzati fetelor daca am fost prea dura, dar 6 luni mi-a ajuns de-as putea scrie carti intregi, noroc cu acest forum!

Va doresc numai bine

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

He,he,he,ma inscriu si eu.Am una bucata soacra acra mai ceva decat gogosarii pe care i-am otetit anul trecut ,de ti se facea gura punga cand ii mancai.Dintii nu mi se strapezesc dar mi se ridica parul pe ceafa numai cand o vad.Dupa 10 ani de casnicie din care 8 petrecuti in majoritatea timpului in casa lor deja cred ca am alergie.Haideti sa va spun ceva cugetari de-ale soacrei

;"Nora e datoare sa ingrijeasca de familia barbatului"-adica in cazul lor mama ,tata si doi magadai unul de 23 de ani si unul de 29.
"Voi trebuie sa platiti cheltuielile casei ca sunteti casatoriti si aveti si un copil,ceilalti nu sunt casatoriti"-adica traiau in concubinaj cu respectivele sub acelasi acoperis cu noi dar probabil ca daca n-ai certificat,nu consumi.
Intr-o discutie despre meniul copilului imi spune:"Ce atata piureuri de legume si iaurturi,eu i-am crescut cu oua si cartofi prajiti si uite ce mari s-au facut(baiatul meu avea atunci 9 luni).Si lista e nesfarsita ca mai indruga si acum verzi si uscate insa nu prea mai are cine s-o asculte.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

As putea si eu sa scriu romane despre soacra-mea...
Nici nu dam in gat una dupa alta dar nici indiferente nu ne suntem. Bina ca suntem la ceva distanta (80 de Km) ca de altfel nu stiu ce scantei ieseau.
Prima regula impusa de ea: la mine esti musafir asa ca trebuie si tu sa ma tratezi ca atare, in concluzie dupa ce am nascut (si am fost recusuta ca am facut infectie) au venit musafiri si au asteptat "Pune-te masa, scoala-te masa!!!" iar eu trebuia sa alaptez si un copil de 2 saptamani. Plus ca ei mananca felul 1,2 si desert (ca asa se face!!!)
Acelasi lucru s-a intamplat si cand au venit la botez numai ca acum venise si cumnata-mea cu prietenu' si eu eram asa de obosita iar ei au venit de la plimbare si s-au asezat frumos la masa si m-au "rugat" sa le dau de mancare ca li s-a facut foame. Parca nu vedeau oalele!!!

Alta treaba "simpatica"...Vine Craciunul (in anul in care am nascut fata) si Andra avea aproape 3 luni. Si obiceiul era ca de Paste si Craciun sa mergem la ei, numai ca atunci nu am putut merge si le-am explicat: 1. noi nu avem masina deci trebuia sa ne ducem cu RATA (daca va mai amintiti); 2. ei trebuie sa faca foc la soba si sobele scot fum; 3. nu au apa curenta deci nu se pune pb. sa-mi fac eu igiena cum trebuie ca pana incalzesc apa, pana ma spal pe san, urla copilul de foame...Aceste motive nu au contat pentru ei si i-a spus sotului meu ca are o nevasta comoda si ca daca ei stau la tzara asta nu inseamna ca nu este civilizatie...
Am lasat-o in pace, numai ca anul asta cand a facut fata 1 an si i-am invitat la motz au motivat ca (CULMEA!!!) li s-a stricat masina si nu au cum sa vina...

Si ar mai fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, citesc si ma crucesc, imi inchipuiam eu o soacra rea in fel si chip, da' ce se povesteste pe aici intrece orice limita ! Fereasca D-zeu !

Tre' sa ma consider norocoasa ca soacra-mea e undeva intr-o pozitie mediana (nici prea prea, nici foarte foarte) si ca nu stau cu ea in casa.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Citesc si ma crucesc!!Oare soacrele voastre nu au fost si ele tinere? Oare soacrele lor s-au purtat la fel si acum ele incearca sa se razbune?
Sau de vina este mentalitatea ?
Eu am o soacra super,as pune-o pe locul intii la capitolul soacre ca lumea!!!!
De cind m-a vazut prima oara m-a acceptat,daca am nevoie de ea nu spune niciodata nu,niciodata nu a incercat macar sa se bage intre mine si sotul!De multe ori ma gindesc ca face chiar prea multe pentru noi!!
Barbatu-meu imi spune in gluma"mi-ai furat mama!!".Intr-un fel e putin adevar in ce spune,mama mea e departe iar cind am nevoie de un sfat sau pur si simplu sa stau de vorba cu cineva,soacra mea e intotdeauna disponibila.
Hai ca am laudat-o destul!
Va pup

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput