CLUBUL NURORILOR
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
adela20 spune:
Vreau si eu sa ma inscriu in CLUBUL NURORILOR. Cum e soacra mea?? Daca m-ati fi intrebat in urma cu cateva luni, as fi raspuns ca e cat se poate de acra. Foarte bine a caracterizat-o o membra a forumului, care a avut"norocul" sa dea peste ea la telefon: "imi raspunde o cotoroanta"!!!
De cand a aflat insa ca urmeaza sa mai fabric un omulet a devenit tare draguta. Ne aduce mancare, imi aduce dulciuri, ba chiar intr-o seara a avenit de doua ori la mine (locuim destul de aproape) pentru ca prima oara uitase sa-mi "livreze" niste mandarine.
E drept, a inceput sa-l persecute pe Thomas si l-a amenintat ca va ramane cu ea cand ma voi duce sa nasc, si o sa-l cuminteasca ea!!! Si ca sa fie convingatoare, l-a lovit deja peste piciorute cu paleta de muste pe motiv ca s-a descaltat de sosete. Bieetul copil, neobisnuit cu asemenea tratamente s-a pus pe-un plans de nu-l mai puteam opri.
Ei, in fine, ce sa va mai spun...mi se pare anormal comportamentul ei. S-ar putea sa aiba o slabiciune pentru femeile insarcinate si sa redevina ea dupa ce nasc. Pana atunci, ma rog Domnului sa o tina asa, ca parca e mai bine si-n familie de cand ma inteleg bine cu soacra.
Mereu ma tot intreb insa ce fel de soacra voi fi eu??? Ca tare mi-as dori, ca peste ani, cand voi fi eu soacra sa ma laude nora-mea pe forumul DC.
Adela si Thomas
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Mai fetelor, m-am amuzat si m-am intristat, iar m-am amuzat si iar m-am intristat. Ideea e ca noi le cerem ce nuau, saracele: minte si bun-simt! Macar de aici sa invatam, noi sa nu fim asa(in caz ca avem baieti)-eu nu am!
Ati observat ca mamele de fete-soacrele mici- sunt mult mai bune? Eu ma uit la a mea mama, ce frumos se poarta si ii vorbeste sotului meu...si a suparat-o de vreo 2 ori...si ea tot frumos se poarta cu el...pai eu daca ii faceam mamei lui asa, nu mai imi vorbea...
Mada si sofia Maria, 3 luni
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/fiquelle
nic23 spune:
Am si eu o intrebare. Dar mai intai sa explic contextul.
La inceput eu am insistat ca socrii sa primeasca o cheie de la casa noastra. Asa mi s-a parut mie normal. In caz de pierdere a cheilor nostre sau de udat plantele in vacante etc.
Acum vreo doua saptamani am fost la o petrecere si am venit acasa dimineata, deci am adormit pe la vreo 7. Pe la 2 fara 10 dupa amiaza suna soacra si ne intreaba daca poate sa vina la o cana de ceai. Eu nu pot sa-i spun NU in fata, dar am incercat sa-i explic ca noi tocmai dormeam bla bla bla. Ea se preface ca nu aude si insista sa vina. Stabilim pana la urma sa vina la ora 3 dupa amiaza. Dupa ce inchid telefonul triumfatoare si mandra de mine ca am castigat o ora sa strang paharele de after party etc.
, cine credeti ca baga cheia in usa de la apartament, fara sa sune la interfon?
Acum vine intrebarea: cum sa previn asa ceva pe viitor? E foarte dominanta si fiul ei nu indrazneste sa spuna nimic. Eu cu atat mai putin pentru ca ia totul ca pe un atac la persoana. Ma gandeam sa-i cerem cheia sau asa ceva. Voi ce ziceti?
Va pupacesac.
Nic23
remy spune:
Eu am stat cu socrii timp de sapte ani si soacra mereu avea ceva de comentat la adresa mea dar nu imi spunea in fata ci lui fiisu sau la prietenele ei.Acum dupa ce odorul ei a binevoit sa isi gaseasca o amanta si eu am plecat de la ei ma inteleg de minune cu ea,ma suna zilnic sa ma intrebe de sanatate,cind prietena mea ma dus la spital ca mi se facuse rau au venit socrii intr-o fuga sa vada ce fac.Socrul meu nici nu vrea sa mai vorbeasca cu odorul si ia zis ca el nu mai are fiu. Ea a fost si este de partea mea,abia acum cind nu mai sint acasa la ei si-a dat seama ca eu eram cea care plateam rata la casa si alte datorii si nu fisu.Cind nu stai cu socrii este cel mai bine asa macar nu esti mereu in ochii lor
timea spune:
Am gasit si eu unde sa-mi zic of-ul...
Am facut greseala o sa chemam la noi pe 6 luni: ultimele mele luni de sarcina si primele luni din viata copilului nostru...
Nu ma cunostea dinainte nici eu pe ea.. noi suntem impreuna din Canada...
Dupa 2 luni de la aparitai soacrei pe ecrane a aparut si cumnata si impreuna au facut un amestec exploziv...Am incercat sa raman calma, sa-mi zic ca trece si cand imi spuneam eu ca mi se pare si sunt hormonii imi confirmau si mai abitir ca nu mi se pare
Noi ne-am casatorit in ziua in care am facut si botezu, deh.. ca sa fie si rubedeniile aici si mi-au stricat una din zilele cele mai importante din viata mea...Cu faze ca sunt cu doua fete, ca nu stiu sa imi cresc copilul( nu o lasam sa planga la 2 saptamani), ca nu-s de la e din sat, ca nu stiu sa ma port cu feciorasul, saracul muncaste si in locul meu ca eu stau numai cu copilul in brate si il exploatez pe el... Bine ca a plecat...
Ea nu intelege ca din noi doua ea are de pierdut din relatia noastra. Stiind ca nu ma place niciodata n-am sa am curajul sa o las pe Mara prea mult in preajma ei... Probabil ca isi va da seama cu timpul care a pierdut... mie imi pare rau caci de facut eforturi sa fie totul bine am facut...
Numai bine
Timea
magdala spune:
Acest subiect este de rasu-plansu...
Pentru ca noi stam in casa bunicii sotului meu bineinteles ca are si ea o cheie. Sa vedeti ce frumos era cand eram si noi in si
si auzeam cum se deschide usa la intrare.
Si trebuie sa va spun ca nu s-a intamplat numai odata. Comic este ca s-a intamplat si cand nu eram casatoriti si dupa. :)))
Iar acum bineinteles ca ne face inspectia la curatenie, mancare in frigider si rufe spalate sau nu atunci cand noi suntem la munca, dupa cum am mai zis.
Din fericire acum nu mai are cheia de la yala de sus asa ca putem inchide usa dar isi da seama ca suntem acasa deci trebuie sa deschidem. Sa ne vedeti cum dam sa ne imbracam fiecare cat mai repede posibil:))) ca in filme,cand se pregateste amntul sa fuga sa nu-l prinda sotul:))))):((((:))))) caci odata am auzit prea tarziu cand a sunat, si eram doar eu acasa, si pana sa-i deschid eu usa a plecat suparata ca nu vreau sa-i deschid usa.
Radem sau plangem fetelor?
Mami Magda si scumpa Rafaela
http://community.webshots.com/user/magdala77
patisor spune:
ma inscriu si eu in CLUBUL NURORILOR dar de partea celor multumite.
bine n-a fost de la inceput asa dar cu timpul a devenit o soacra dupa gustul meu ,fara comentarii.
ma ajuta de cate ori are posibilitatea bine cu fetita nu cu altceva dar e destul .
Ramona si Patricia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Si eu am o soacra care din DOAMNA nu-mi da voie sa o scot, si e tare rea.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
gabibarta spune:
Ma inscriu si eu in club...
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002http://community.webshots.com/user/gabibarta
xerxe spune:
Da, ma insciu si io!
Sa va dau doar un ex. Printr-o intelegere idioata, de am crezut ca sunt rude, am fost de acord sa facem schimb de apart, cu diferenta de banii, binenteles; si mi-a comunicat ca ea a facut curat in apart. inclusiv sters geam balcon si are pretentii... eu eram gravida in luna a 9a , peste o sapt. am nascut de altfel, cred ca de nervi si.. am chemat o prietana sa ma ajute!
Cand vine la noi si sunt acasa doar cu Alexuca il sun pe tata sa vina pe la mine, nu o suport!!!