bancuri cu Bula
Se pregatea o inspectie la clasa lui Bula, la ora de biologie. Invatatoarea simuleaza intalnirea cu comisia cu o ora inaintea evenimentului.
Intrebare: ce animal va place voua mai mult si de ce?
Bula se agita cu mainile pe sus. Invatatoarea ii permite sa raspunda iar
Bula: calcanul, pentru ca este plat.
Invatatoarea: Dar stii de ce e calcanul plat?
Bula: pentru ca l-a futut balena.
Invatatoarea: magarule, porcule, iesi afara.
Iata ca vine si inspectia. Aceeasi intrebare ca la simulare. Bula se agita din nou, invatatoarei nici prin gand nu-i trecea sa-l ridice in picioare pe Bula si un inspector il observa si recomanda invatatoarei sa-l puna sa raspunda. Neavand de ales, cu inima cat un purice,
Invatatoarea: ce animal iti place cel mai mult si de ce?
Bula: broasca, pentru ca are ochii bulbucati.
Invatatoarea oarecum usurata: dar stii de ce are ochii bulbucati?
Bula: pentru ca s-a uitat cand s-a fu**t balena cu calcanul.
Raspunsuri
scumpic spune:
La inmormantarea unui mare medic cardiolog, toti fostii lui pacienti care au fost salvati de el, depun pe proaspatul mormant o imensa coroana din trandafiri rosii sangerii, in forma de inima. Plansete, bocete, etc. Bula, dintr-o parte, incepe sa rada cu hohote. O doamna indignata i se adreseaza: -Bine ba boule, acum ti-ai gasit si tu sa razi?... -Doamna imi pare rau, ce sa fac, eu ma gandeam ce forma i-ar fi dat astia coroanei daca raposatul, Dumnezeu sa-l ierte, era ginecolog...
scumpic spune:
Doctorul il intreaba pe Bula: -Spune-mi, te rog, cum te protejezi cand faci sex? -Domnule doctor, sunt foarte precaut: folosesc prezervativ si manusi chirurgicale! -Si partenera? -Care partenera?!
Bula : -Tata am doua vesti, una buna si una proasta. -Zi-o pe aia proasta. -Aseara am fost la un bal de homosexuali. -Si aia buna ? -M-au ales regina balului!
Bula este foarte neascultator la gradinita. Mama lui ii spune: -Bula, daca nu inveti sa te comporti, o sa te schimbam cu un copil bun! -Nu va cred... -De ce nu ne crezi, Bula? -Pai cine ar fi tampit sa schimbe un copil bun cu unul rau?