Jocuri cu carte(8)
Raspunsuri - Pagina 9
annie_xtreme spune:
Mie nu mi-a placut prea tare...
El un barbat trecut bine de floarea varstei, ea o tanara mai putin inocenta decat pare...Il transforma in jucaria ei, dandu-i iluzia ca poate fi din nou tanar.
Hint: nu e Lolita
Don't get mad, get even!
annie_xtreme spune:
Nope. Nu e clasica...Este un fel de Pretty Woman in care el e batran si melancolic iar ea perversa si deloc predispusa la a se indragosti.
Don't get mad, get even!
conchita spune:
Luni de fiere?
--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)
annie_xtreme spune:
Iar am stricat jocu'...Cred ca nu ma pricep la povesti. Era vorba de O dragoste - Buzatti
Ghicitoare noua: Jurnalul unei tinere fete, pasionata de matematica si filosofie...corespondeaza cu Eliade si Ionesco, priveste realitatea acelei perioade de evervescenta intelectuala cu ochi mari shi extrem de critici...Jurnalul a aparut post mortem, gratie eforturilor fratelui ei.
Don't get mad, get even!
iileana spune:
apropo de ieri, cu cartea de ghicit in zece minute, intre timp m-am prins ca stiu una, iat-o:
Candoarea copilariei pe "meleaguri moldovenesti" cu trei personaje fermecatoare.
Amanunt- e o carte din care am aflat ca exista pe lumea asta urmatoarele: cataif, cantalup, sarmalute din piept de gisca...