Jocuri cu carte(8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

si faza cu brad pitt era aluzie la filmul troia - adeca la literatura greciei antice etc etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Noroc ca n-am citit toate hinturile tale gindacel...

carte:
Un barbat fara slujba isi pierde pisica.

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Si pina la urma o gaseste?

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Wow ce misto e cartea!!!
"Cronica pasarii arc" de Haruki Murakami!! :-)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

mey, de unde le scoateti pe astea japoneze, ca io n-am citit neam. ce fete citite sunteti, dom'le

Mergi la inceput

Yasmin, cei de la Humanitas si-au inceput colectia "Cartea de pe noptiera" cu japonezarii. Tin minte chiar ca prima carte a fost "Pusca de vinatoare" a lui Yasushi Inoue....dupa aia au aparut alte vreo 7 carti!!! Asa i-am descoperit eu si apoi, de cite ori am avut ocazia sa vad si pe alte edituri ceva japonez, n-am ratat ocazia sa citesc!!! :-)) Incearca pentru ca merita!!!

pozulici

Mergi la inceput

Lilanda
tu esti!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

O carte savuroasa despre viata unui profesor de filosofie politica, celebru si bogat in urma publicarii une carti, care moare de SIDA!!

pozulici

Mergi la inceput

Ieri ii cer idee de carte sotzului, el da titlul si ma vede ca scriu doua vorbe la subiect. Si el cica: nu scrii mai multe despre carte? Pai, zic, nu ca e una pe site care ghiceste numa cind ma gindesc la o carte
A

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Ieri ii cer idee de carte sotzului, el da titlul si ma vede ca scriu doua vorbe la subiect. Si el cica: nu scrii mai multe despre carte? Pai, zic, nu ca e una pe site care ghiceste numa cind ma gindesc la o carte
A

daaa, asta se cheama telepatie... ia sa vedem, functioneaza si in sens invers???!!!

pozulici

Mergi la inceput