Jocul cu filmele(partea a 13-a)
Raspunsuri - Pagina 3
mara03 spune:
da, irimell. ma gandeam ca v-ati suparat pe filmul meu, ca nu ati reactionat atata timp
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
pentru curiosi :)
Irimell spune:
Dupa ce fetita sa de 10 ani este violata, tatal ii impusca pe cei doi faptasi. De aici incepe nebunia...
Eu beau un pic de Baileys, mai vrea cineva?
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
mara03 spune:
este vorba de fimul "a time to kill" cu samuel l. jackson, sandra bullock, matthew mcconaughey???
Irimell spune:
Daaa, mara....l-am vazut azi...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
mara03 spune:
ma inscriu si eu la baileys!!!
...ii rapeste fiul pentru ca nu i-a multumit pentru "favoarea" facuta...
Irimell spune:
Ce favoare?
mara03 spune:
i-a omorat rivalul...si l-a facut pe sportivul nostru sa-si recapete forma (sau asa credea el)...
Irimell spune:
Aaaa, stiu filmul...e cu Robert de Niro care e fan...cred ca asa ii si zice, nu? "The fan".
mara03 spune:
ne-mbatam in seara asta, ca vad tare mult alcool pe aici? sa fie de la baileys?
Asta era filmul. da ii zice the fan.
io ma duc sa ma culc. maine am un filmulet cadou pt. tine, irimell. daca ghicesc ceva, bineinteles. traiasca
Irimell spune:
In drum spre cununie, are un accident...Zborurile sint anulate din cauza unui taifun...ramine varianta terestra...si asa apare tentatia