Jocul cu filmele(partea a 13-a)
Raspunsuri - Pagina 15
mara03 spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by adda
Rivali in afaceri si mai mult decat prieteni pe internet.
nu zic mai mult...deja am zis totul ... cred
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
ala cu meg ryan... titlul e chiar un nick de internet... b57 sau asa ceva;)
gandacelu, iar le complici???
film: lupta pentru supravietuire a doi copii (frate si sora) imediat dupa al doilea razboi mondial.
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
mara03 spune:
iar taceti cand pun eu un film?!?
indiciu: mama moare in timpul unui bombardament, tatal lupta in razboi, iar cei doi raman singuri. in timpul bombardamentelor, baiatul mergea in casele ramase pustii si fura de mancare...
Irimell spune:
Mara, mie-mi pare cunoscut...dar stau prost cu memoria...ma mai gindesc...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
mara03 spune:
quote:
Originally posted by Irimell
Mara, mie-mi pare cunoscut...dar stau prost cu memoria...ma mai gindesc...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
pai asta era filmul pentru tine, ca tot se poarta acum ghicitorile cu dedicatie...
Irimell spune:
Nu e film romanesc, cumva?
mara03 spune:
scuze de intarziere...
nu e film romanesc...e mult mai aproape de tine...
Irimell spune:
Aha...Grave of fireflies...Mara, numai la anime nu m-am gindit...hihihi...
lilanda spune:
Asaaaa, ca sa ma concentrez sa-l pronunt:
Grave of the Fireflies? Japonez...
pozulici
No...pina sa-l pronunt io, l-a pronuntat Irimell!!
Irimell spune:
Mara, daca am ghicit, pune tot tu un film...eu ma duc acum la culcarica si miine am treaba...intru tirziu pe DC...Multzam!
Irimell spune:
Lilandush, iaca...am fost mai rapida...hihi...