Jocul cu filmele(partea a 13-a)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ticka
gandacelu, ia zi de ce nu faci filme?

taci tu, ca nu stii ce iese din mine!
iaca nashu meu tomnai ce a luat la regie anu asta a renuntat la nu-sh ce salar de mare manager ca sa-si faca omu visul...

asa ca...

vezi ca ma uit la nemo cu ile si... ma declar un fan al lui disney... dar cel vechi... asa-s balantele, conservatoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita
si nu te supara pe mine Gandacelule!

nici o sansa cu pupici si floricele, ce-s io, albinutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Irimell Go!

Cristina & Sandica

floricica cu pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
gandacelu, ia zi de ce nu faci filme?

taci tu, ca nu stii ce iese din mine!
iaca nashu meu tomnai ce a luat la regie anu asta a renuntat la nu-sh ce salar de mare manager ca sa-si faca omu visul...

asa ca...

vezi ca ma uit la nemo cu ile si... ma declar un fan al lui disney... dar cel vechi... asa-s balantele, conservatoare

Mey gandacelu ! si io-s balantza, nush cat de conservatoare, da mi-a placut Nemo! Si Dory? nici nici?

Cristina & Sandica

floricica cu pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Craciun, nebunie la cumparaturi, agitatie...Intr-un magazin, un el si o ea vor sa cumpere aceeasi pereche de manusi...

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

quote:
Mey gandacelu ! si io-s balantza, nush cat de conservatoare, da mi-a placut Nemo! Si Dory? nici nici?

sa stii ca dory mi-a placut la nebunie! la nebunie! e singura adevarata pe acolo (si mor de ras ca numai la tine ma gandeam cand o vedeam: i'm a natural blue! si cum canta ea p-acolo lol

dar filmele astea noi produse de casa disney (nici unul nu-mi place!!!) sunt atat de ideologice ca mi se face greata! shrek e primul pe lista neagra!;(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Craciun, nebunie la cumparaturi, agitatie...Intr-un magazin, un el si o ea vor sa cumpere aceeasi pereche de manusi...

e ala cu Hugh Grant sau ala cu De Niro?

Gandi, estera floricele, mama draga, nu capatani de varza :)

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Irimell

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Serendipity??

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

quote:
Originally posted by conchita

quote:

hrana verde

asta-i chiar titlu de film, sau joci la cacialma? :)))

--------------
If you look into someone's face long enough, eventually you're going to feel that you're looking at yourself. (P.Auster)

aoleu ce reputatie am!
e film, chiar celebru, sf, despre euthanasiere... dupa ce mureau, oamenii erau transformati in placutze verzi, pe care ceilalti oameni le mancau (fara sa stie!)... daca mi-ar merge mai bine netul ti-as pune niste linkuri... e chiar celebru... si nu e facut de mine, zau!

nu-i film despre euthanasie as zice,ci mai degraba unul din filmele astea apocaliptice in care omenirea nu mai are resurse si traieste cum poate.
e cool filmu asta! l-am vazut de nshpe ori pe TCM, cu Charlton Heston...
si celebra replica "soylent green is people!", cind Heston (care juca detectivu)descopera ce era de fapt hrana verde (gindacelu!!!) ingurgitata de ei...

dar ma lamuriti si pe mine care-i ultima ghicitoare , ca discutia a deviat mult intr-o parte ... hai mey ca vreau si eu sa ghicesc odata, ca am o idee de film ... sta mita-n-coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

dar filmele astea noi produse de casa disney (nici unul nu-mi place!!!) sunt atat de ideologice ca mi se face greata! shrek e primul pe lista neagra!;([/size=1]

hai mey ca Eddie Murphy e de milioane!

Mergi la inceput