Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS, dobitoc doctorul asta, zau, cred ca il luam serios de guler...daca nu ma mai intalneam cu el... deloc.... Chiar nu inteleg, ce au in capul ala de nu vor? dar stii cumva e o chesti generala, o politica a lor, sau te-au vazut frumoasa si bine facuta fata de cracanatele de japonezoiace si au vrut sa te mai tine in suspans??? lasa ca mult a fost, putin a ramas...in curand o sa-l ai in brate si nimic nu va mai conta, nici ce-a fost, nimic, decat...bebe KENZO.
MICHE, m-am prapadit de ras cand am vazut ca si tu ai avut o noapte alba...de fapt sa nu crezi ca sunt rea, ca nu ti-a fost bine, dar nu ma asteptam sa fii si tu treaza la ora aia din noapte...sper ca azi esti mai bine si nu te mai doare capul...
Astazi, Mihai vrea sa posteze niste poze cu noi, cand eram mai tinerei...sper sa reuseasca, sunt dragute...cand aveam si eu o silueta.....
Va pup, ma duc sa mananc.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor, in sfarsit am si eu net acasa. Ce bucurosi suntem noi, eu si bebe ca putem sa vorbim iar cu voi. Ne era tare dor. Sper ca nu ne-ati uitat de tot
Oricum eu mi-am tot listat ce s-a vorbit pe aici, insa am ramas cam in urma, pt ca abia am reusit sa citesc pana la 64 inclusiv si voi in numai cateva zile ati ajuns la 67. Dar recuperez eu.

Acum un pic despre ce am mai facut de cand nu am mai vorbit. Deci suntem in 34 sapt si, spre surprinderea mea, am luat numai 10 Kg (la care stagnam cam de vreo 2 saptamani. Ca deobicei probl mea existentiala este ca mi se pare ca am burtica mica. Dar voi pune poze ca sa va dati si voi cu parerea, ca eu deja i-am obsedat pe toti din jurul meu, incapand cu al meu sot Colul cica e bine inchis si luuung, cel putin asa a spus dr meu. In rest nu am stare deloc si ma simt inutila cand obosesc si trebuie sa iau pauze mai lungi. Imi sa plang cateodata, mai ales ca nu va aveam pe voi...
Intre timp am inceput cursul de pregatire pt nastere si am ajuns la a 5-a sedinta (sunt 8 in total). Este foarte interesant si relaxant in acelasi timp, mai ales ca moasa care il tine ne incurajeaza, dar ne spune si micile aspecte negative. Clinica unde voi naste este super (nu degeaba este privata) si ne-au dat si o lista cu ce trebuie sa piunem in bagajelul nostru si al lui bebe.
Am tot cumparat la hainute de bebe (ca nebuna) de toate marimile (pana la 3 luni inclusiv) si mai am de luat inca o gramada de lucruri: cadita, saltea de patut si carutul (Chicco 3 in 1 pe care l-am comandat. Pt mine am tot, adica sutiene alaptare, camasa de noapte cu nasturi, etc. Mai ramen sa vedem cu "mulgatoarea" manuala a carei utilitate inca nu o vad. Sa speram sa am eu laptic cat sa fie nevoie sa o cumpar...la ce titici mici am...daca nu ar fi burtica, la nivelul sanilor nici nu ai zice ca s-a schimbat ceva.

Am vazut ca s-a vorbit mult de vergeturi in cap trecute; eu inca nu m-am procopsit cu asa ceva. Ce-i drept m-am dat si eu cu crema antivergeturi prin lunile 4, 5, dupa care pauza, dar tot nimic. Si eu tind sa cred ca Try ca difera de la piele la piele.

Hai ca v-am facut capul calendar, cred, am scris un ditamai mesajul. Oricum de acum voi fi nelipsita de la apel...

34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bits, sa inteleg ca esti pe drumul cel bun? Cred ca esti fericita ca nu mai ai decat vreo 2 saptaman si-ti vei tine bebele in brate. Abia astept, ca am devenit din ce in ce mai greoaie... si nu mai rezist mult asa. Apropo de nopti albe...chiar azi noapte la 3 bantuiam de nebuna prin casa si ma ardea ca nu aveam internet, dar a venit azi pe zi asa ca dau

34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dama, eu cred ca pompa de san este foarte utila. La curs ne-au spus ca nu conteaza marimea sanilor: se poate ca o persoana cu sanii mici sa "produca" foarte mult lapte iar o persoana cu sanii mari sa produca putin lapte. Pe de alta parte este foarte important ca, dupa ce termina copilul de supt sa iti golesti bine sanii (cu pompa) ca sa nu faci febra laptelui. Daca lasi putin lapte in sani, in timp se aduna si dai in mastita sau alte alea, Doamne fereste. Deci e important sa golesti sanii!
Miche, daca gasesti teren sa-mi spui si mie - ne facem vecine :-) Si noi vrem in aceeasi zona si ne gandim de mult sa ne facem o casuta.. Eu ma gandeam chiar la Corbeanca sau Snagov, oricum as face mai putin pana la serviciu decat din Drumul Taberei. Nu stiu daca ai observat, dar se construieste un nou cartier la capatul Vaii Argesului si cred ca in momentul in care or sa se mute oamenii efectiv acolo o sa se blocheze total circulatia spre oras (nu au cum sa o ia spre centru decat pe bdul Timisoara sau bdul Drumul Taberei care oricum sunt aglomerate). Mi-e groaza de momentul ala..

Eliza - 33 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DAMA bine ai revenit... A trecut ceva timp... Important ca esti bine si tu si bb si de acum vom vorbi mai mult... Numai 10kg in 34 saptamani? Cum ai reusit?

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ONITZO te ce esti pe aceeasi unde cu mine.stii ce ma doare cel mai mult?vroiam si eu sa vad sexul copilului meu la eco,asa ca amintire dar daca nu s-a putut asta e.daca voi mai face inca un bebe nasc in ROMANIA categoric!fara dar si fara poate.prefer sa dau spagi decat sa-mi fac nervi.

DAMA bine ai revenit!ce bine ca sunteti ok amandoi.lasa obsesiile cu burtica deoparte ca nu are a face cu greutatea lui bebe,se dezvolta el acolo.acum ca ai internet acasa sper ca o sa ne scrii mai des:))

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DAMA tu la doar 10kg te simti greoaie?eu la 79kg ce sa mai spun?sunt balena,ma dor calcaile de la greutate.

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Onitza , sa vedem pozele!
Si daca mai stateai un pic azi noapte... ne intalneam.

Eliza , sa stii ca exact asta e si spaima noastra.
cartierul ala nou. Noi cautam undeva langa padure , intr-o zona buna (dar in nici un caz langa enormitatile alea de casoaie , la care li se spune vile , de un adevarat prost gust, si din curtea carora se aud manelele date la max.)
Dar nu prea departe de aeroport... Luam legatura si poate luam vreo parcela comuna .
Gandacico , tu unde ai teren??
Nu sunt suficienti parai...ca daca erau... Dar e greu de gasit un teren bun , in nici un caz in zona chiar asa aglomerata ..
Am vazut Corbeanca...si nu mi-a placut deloc!! Prea ingramadite casele.

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

dama bine ai revenit..s vedeti ce o sa va mai ducem noi dorul, ca nu avem acasa net si voi veni mai rarutz pe aici.

bits...of doamne ce repede trece timpul....acum vei zice cand au trecut alea 2 saptamani? cand ma agndesc ca mai ieri alataieri vorbeam de greturi, apoi de cand misca, ba ca misca, ba cat misca, si acum, am inceput sa numaram saptamanile?
bine, la noi mai este... ca abea suntem in 30 sapt, insa...acusica trec si alea 7 si incepem sa numamar si noi..daca voi mai avea ce numara ca paote nsca cum zicea visul aceal al meu la 37 sapt. ce ar fi?
chiar asa?
este ok daca bebe se baste la 37sapt,nu? eu asa stiu..ca intre 37-40 e considerata "la termen"nasterea.

anne-marry 30 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits bine ca tu si bebe sunte-ti bine;la urma urmei asta conteaza; lasa ca mai este putin si se termina si vei scapa de atatia nervi si sa stii ca aratatul sexului lui bebe o fac inadins; de-acum incolo nici sa nu te mai astepti ca til va arata; mie la Arisa in ultimile saptamani nu cobora de la brau in jos, si nici foto de la ECO numai primeam, doar ii ascultam inimioara si-mi spunea ca este bine si atat; nu te mai enerva ca nu are rost; ei tot ce vor fac si gata; sunt tare curioasa cu ce impresie vei ramane dupa ce vei naste, despre spitalele si comportamentul lor; mai ales in timpul travaliului, dar stii ce-mi place la ei, ca nu se da spaga ca in tara, sa stai sa unflii buzunarele tuturo pe unde mergi; asta urasc la noi, iar daca nu dai nimic nici nu se uita la tine

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput