Recomandari spit. Polizu
Raspunsuri - Pagina 3
filofteia spune:
Dr. Cioflan Horea...
Super... si eu si verisoara mea am nascut cu el... Acum avem doi ingeri.
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by Miguelle
despre Dima Luminita nu stie nimeni nimic?
Super doctorita! Am o prietena care e pacienta ei de mai bine de 10 ani. Are numai cuvinte de lauda despre ea. Un om deosebit si un doctor de nota 10.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
poze
Mia. spune:
D-na doctor MAIOR ECATERINA!Este f.buna profesional,delicata si am fost f.multumita!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
crig72 spune:
Am nascut la Maternitatea Polizu cu dr.Herghelegiu in septembrie 2002.Am fost foarte multumita chiar daca dupa nastere a urmat pentru noi parintii o poveste pe care care sper sa reusesc s-o scriu pe acest site exact cum a fost.
Cristina si Maria-Teodora(3 septembrie 2002)
dixie spune:
Dr. Magda Petrache - tot respectu'.
M-a asistat in permanenta pe timpul sarcinii si pot spune ca a avut numai sfaturi foarte competente! Unde am ascultat-o mi-a fost bine, unde nu... nu (de ex. mi-a spus sa nu ma ingras f. tare si eu totusi... hihihi).
O puteti cauta la orice ora din zi si din noapte, si vine oricand la spital... eu am nascut duminica si era chiar putin plecata din Bucuresti dar a ajuns in timp util.
piscoto spune:
Dna Dr LUMINITA DIMA.
Pentru Miguelle : este un medic de nota 10 care nu-si lasa sub nici o forma pacientii. Cand am nascut eu Spitalul Polizu era in renovare si am nascut la Filantropia. Dna doctor a fost alaturi de mine 12 ore de travaliu. Nastere normala cu anestezie partiala. Baietel 3.500 kg, 54 cm
de Mihaela mama Alexandru (07.10.2004)
piscoto