Avertisment .... "Delphinii"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

quote:
Originally posted by oanaXandy

Ce-si face omul cu mana lui se numeste "lucru manual"! Incredibil ca dupa atata vreme(cel putin 2 ani de cand eu stiu de porcaria asta) jocul tot mai continua sa acapareze tampiti creduli sau oameni "slabi" care cred ca se pot imbogati rapid peste noapte!IN fond si la urma urmei isi merita soarta de pacaliti!
Totusi , ma intreb de ce politia nu intervine in chestia asta!?

Sint de aceeasi parere, cred ca lacomia e mare.
Cum poare crede cineva ca poate cistiga aceasta suma de bani fara nici o greutate.
In loc sa deschida bine ochii mie imi pare ca mai rau ii inchide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by buli

Rici, de ce nu ai voie sa spui???

Pt ca faci un contract cu ei prin care te obligi sa nu spui nimanui nimic, astfel iti pot cere despagubiri. De asta prietena mea m-a carat la o intalnire fara sa ma anunte in prealabil despre ce era vorba. Sa fiu sincera nu am citit decat putin din articolul dat, pt ca stiam exact, de la fata locului despre ce este vorba. Dar eu ma consider o persoana linistita si calculata, si am ramas socata de ce am vazut, de felul lor de a se manifesta. Nu ca nu m-ar fi incantat castigurile alea rapide pe care le promiteau, dar pe vremea aia eu nu-mi doream decat un calculator, pe care il puteam obtine pe banii mei, si gandul de a participa regulat la intalirile alea m-a ingrozit. Adica nu mi-au placut manifestarea lor, mi se parea un fel de cult, ceva aberant ce faceau ei acolo, se suiau pe scaune cu picioarele si cantau, aplaudau si bateau din palme. Nu mi-a placut. Si oricum era totul cusut prea cu "ata alba" ca sa ii crezi. Adica pe mine mama m-a invatat de mica sa nu sper ca castigurile rapide si fara pic de munca sunt pe placul Lui Dumnezeu. Eu nici in Loto nu cred, adica nu cred ca este pt mine. Vrei bani, trebuie sa muncesti. Si daca iti pui mintea la contributie si ai si putin mai mult noroc, poti castiga bani, MUNCIND mai putin, dar faci un efort pt ei.
Parerea mea...

Rici 22 sapt. si "minunea lumii" din burtica

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

cristina, culmea e ca m-a sunat prietena mea cea mai buna si mi-a spus ca a fost la o intalnire de afaceri dar nu-mi poate spune despre ce este vorba. iti dai seama? prietena cea mai buna nu poate sa-mi spuna. hmmm... in schimb mi-a promis ca o sa ma bage ea si pe mine. am intrebat-o daca e vorba de delfini si mi-a spus ca nu. inseamna ca mai sunt si alte asemenea minuni prin iasi. doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Din cate am inteles eu din ziar zicea ca daca spui la cineva iti cere despagubire 10.000 de euro,cica au semnat asta in contract.Trebuie sa fii tare naiv sa faci asa ceva.Niciodata nu m-a tentat chestiile astea sa castig bani de undeva fara sa muncesc.Cati s-au inselat si cu Caritasul si cu alte "porcarii".

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Din cate am auzit si eu ,afacerea nu prea poate fi cercetata pentru ca e facuta de unu' mai smecher.
Banii dupa cum ati citit nu se dau in mana cuiva cu chitanta,nu.
Banii se depun intr-un cont (ei reprezinta plata unei facturi iar pe factura produsul achitat este- :" prestari servicii").
Aici intr-adevar se lucreaza cu creierul oamenilor pentru ca sunt invatati sa nu le pese de cei pe care ii vor recruta , de ce se va intampla cu ei dupa ce vor depune banii.
Ideea stiti care e >eu depun 2000 euro ,apoi mai aduc pe cineva care depune 2000 ,de fapt aduc cate persoane pot.Pentru fiecare om care depune bani aici primesc 500 de euro.Dar nu-mi pasa daca cel care a depus pentru mine sau din partea mea 2000 de euro ,nu are pe cine sa aduca la randul lui sa depuna.
Asa ca Veronica,intreaba-ti prietena cum te intalnesti cu ea daca n-are sa-ti imprumute 2000 de euro ca ai mare nevoie.De fapt ia-o inaintea ei ,sun-o si cere-i!.Iar daca te invita gratuit la C-lung Moldovenesc ca aici e filiala pe Moldova ,nu refuza ,e pacat sa nu vezi Muzeul Lemnului ,si mai ales pe banii ei (pentru ca asa se procedeaza-cel care te invita iti plateste masa si intrarea),dar ininte de a intra in oras acuza o durere cumplita de stomac
.
Ce tu nu-i poti fi prietena???

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

...sau cum ar zice vorba aia :"nu-i prost cine cere..."

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

quote:
Originally posted by cici
Asa ca Veronica,intreaba-ti prietena cum te intalnesti cu ea daca n-are sa-ti imprumute 2000 de euro ca ai mare nevoie.De fapt ia-o inaintea ei ,sun-o si cere-i!.Iar daca te invita gratuit la C-lung Moldovenesc ca aici e filiala pe Moldova ,nu refuza ,e pacat sa nu vezi Muzeul Lemnului ,si mai ales pe banii ei (pentru ca asa se procedeaza-cel care te invita iti plateste masa si intrarea),dar ininte de a intra in oras acuza o durere cumplita de stomac
.
Ce tu nu-i poti fi prietena???

cici

Asta da idee! Daca ai proceda asa Veronica, poate i-ai intari putin prietenei tale increderea in proverbul bine cunoscut: "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face"! Si mai ales intre prieteni( ca zici ca ti-e cea mai buna prietena )!!!
Eu ti-as mai sugera sa ai incredere si in esenta zicalei"Fereste-te de priteni ca de dusmani am eu grija" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by acinorev

cristina, culmea e ca m-a sunat prietena mea cea mai buna si mi-a spus ca a fost la o intalnire de afaceri dar nu-mi poate spune despre ce este vorba. iti dai seama? prietena cea mai buna nu poate sa-mi spuna. hmmm... in schimb mi-a promis ca o sa ma bage ea si pe mine. am intrebat-o daca e vorba de delfini si mi-a spus ca nu. inseamna ca mai sunt si alte asemenea minuni prin iasi. doamne fereste!

Draga Vero,
Daca nu-ti cere bani pentru intrare - 450.000 lei,inseamna ca e vorba de altceva.
Hmmmm...ma enerveaza la culme chestia "intilnire de afaceri,dar nu pot sa-ti spun despre ce este vorba".
Daca e o afacere serioasa,de ce atitea ascunzisuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Mey fetelor da oamenii astia cred cumva si in Mos Craciun, Craiasa Zapezii, Zeul Marii si alte cele? Ca daca ..da... atunci...iexista o explicatie!!!
E drept ca e saracie, oameni disperati...da sa crezi asemenea gogomanii.... e prea din cale afara (desi daca stau bine sa ma gandesc cand ai de aruncat cu 2000 euroi nu esti tocma mort de foame)
Cate Caritasuri, FNI, Safi, Clubul elite - sau cum puii mei ii zicea etc etc mai trebuie sa se intample?
Si dupa aia ies "bogatanii" colea in fata la guvern sa le dea poporul banii inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Ieri a mea mama a fost la Campulung Moldovenesc. A zis ca se duce in plimbare cu finii ca au ceva treaba si ea si asa se plictiseste singura acasa. Ghiciti unde au dus-o! La prezentarea "delphinilor" . Cica nu i-au spus de la inceput despre ce era vorba ca nu aveau voie . Si partea cea mai frumoasa e ca cele doua familii cu care a fost au bagat si bani: 23oo de euro (imprumutati cu dobanda 15%) . Oamenii astia nu au creier???

Gabriela (DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01)

Mergi la inceput