Bebelusi de iulie-august 2004 (6)
Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33026" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (5)
Oana_B
Raspunsuri
mitzura spune:
Aoleu si vai de mine
, pai eu tocmai asta voiam sa evit, sa nu ajung sa ma taie umpicut. Am oroare de taieturi si alte alea, de parca n-as fi nascut si nu m-ar fi taiat in cel mai nasol loc posibil![]()
. Off, off, mai, mai...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
bunny spune:
mitzura ...eu sufar mereu ca am unghiile incarnate ...si la mine merge metoda babeasac aspusa de Roxi ...sau pipi ( nu ride )- asta am inercat0o o data cind am tras-o rau..dar mi-a salvat degetul
Am facut si noi al doilea vaccin...a tipat 2 sec cind i-a infipt acul in piciorus, dupa care s-a jucat vreo 30min, a dormit o ora si acum maninca. I-am dat o lingurinta de Panadol preventiv si mai vedem .....
Luni am facut 3 luni, avem 5800gr , 61cm, iar la caput 40 - i-am ajuns pe cei de seama mea? Ca eu m-am nascut cu 4sapt jum mai devreme si am avut 2850gr la nastere, 50cm ? Roxi?
Si de doua nopti dormin neinfasati ...iar de miine o lasam mai moale si cu Infacolul, ca am mai crescut. L-am intrebat pe cind sa introduc sucul si piureul si mi-a spus ca pe la 4-5 luni...dar atita timp cit maninca 100-120ml/masa de 6-7 ori pe zi si nu mai mult nu introducem ( noi dam numai formula ).
O seara buna sa avem
Mani si
Alex - (smecherul)
3 luni
papadie spune:
quote:
Originally posted by bunny
Luni am facut 3 luni, avem 5800gr , 61cm, iar la caput 40 - i-am ajuns pe cei de seama mea? Ca eu m-am nascut cu 4sapt jum mai devreme si am avut 2850gr la nastere, 50cm ? Roxi?
SiO seara buna sa avem
Mani siAlex - (smecherul)
3 luni
La multi ani :-)
si mai termenatsi cu masuratorile ca ne complexati definitiv

e mare mei Mani:-)) a crescut in 3 luni cat altii in 7, pe bune!
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
mitzura spune:
Am mai auzit si eu de pipi pus pe locul respectiv. Mie mi se pare ca s-ar infecta si mai rau. Chiar a mers?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
cristalina spune:
Nicole, ma duare spatele de intzepenesc!
Cateodata dupa ce stau asa aplecata peste caditza si o spal cand vreau sa o scot din cadita sa o pun pe prosop raman asa!...hahaha
si pe urma sa vezi scheme ce fac ca sa ma indrept de shale cu buburuza in brate..![]()
![]()
![]()
Var'mea zice ca trece dupa un timp...sper, ca's cocoshata rau si n-as vrea sa raman asa...:)
Mani, la multi ani si la mai mare!...:)
Pai a crescut tare bine voinicul tau!
Noi evident ca am tras o tura de chiraiala dupa ce nu ne-am facut somnul de dupa amiaza...
Ii era si foame ii era si somn, daca voiam sa-i dau sa manance plangea de oboseala, daca voiam sa o adorm urla ca vreau sa o adorm nemancata...hihihi
Intr-un final fericit a adormit pe ma'sa, salteaua ei preferata!![]()
![]()
![]()
Acusi incearca sa bage amandoi pumnii in gura...:))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
cristalina spune:
Amandoi deodata...va spun daca a reusit...![]()
![]()
![]()
polux spune:
A, uitasem, si noi ramanem cateodata in pozitia aplecat, si cu buburuza in brate. De obicei dupa ce-i fac baie, si o sterg, o creia o pauzasc. Atunci stau mai mult aplecata asupra ei si cand sa ma ridic...hop intepenita. De cateva ori a fost tati si ne-a ajutat, dar au fost si dati in care a trebuit sa pun jos buburuza ca sa pot sa ma indrept.
Sper sa treaca.
O seara buna la toate.
Liliana
polux spune:
Hahaha, recitind mesajul anterior imi dau seama ca am inceput si eu sa vorbesc la plural, noi..., noi.....Avea dreptate Monica.
Chiar Monica , a reusit d-soara Botosel sa-si bage amandoi pumnii in gurita?
Liliana
bunny spune:
Papa...pai al meu baga la greu numai formula si daca nu-i dat ACUM e vai si amar....urla de parca l-as tine nemincat !!!
Multam de urari fetele si ai vostrii sa creasca mari si voinici ...Doamne ce ma bucur ca toti sunt bine, sanatosi 

Iar cu durerile de spate...eu le-am pus pe seama voinicului, mutatului si a noii saltele pe care a ales-o tati...si de virsta !
Eu ma misc cu incetinitoriu si din cauza picioarelor.
OOOOPPPSSSS mi s-a intors baiatul de-afara acum 1h intr-un urlet de la vaccin, i s-a umflat si inrosit piciorusul - asat dupa ce-a tipat citeva sec. cind i-a infipt acul si-atit......Acum a mincat , sat la tati in brate , se uita la stiri...are putin febra 37.6 ...si piciorusul bandajat in apa rece...sa vedem ce facem mai tirziu .
Va pup, ma duc la el
Mani si
Alex - (smecherul)
3 luni
cristalina spune:
Liliana...inca nu...dar suntem in runda a doua de incercari...:))
Dupa baita iar chiraiala, dormit pe saltelutza preferata (io!) iar cand am pus-o in patutz a mai dormit fix 5 minute!
Acu' e vesela nevoie mare si tzoncane la pumni. Presupun ca o sa o tina bateriile juma de ora dupa care iar intram la maraieli...:)
Mani, poate mai bagati un paracetamol inainte de culcare ca sa nu il chinui la noapte in caz ca e marait.
O noapte linistita sa avem!