La France (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Si noi te iubim Oana mica. Ma bucur ca ai iesit din spital, dar sper ca nu te-au lasat singura : vine moasa o data pe soptamina sa te vada ?

Ai mare grija de tine. Imi permit chiar sa te iau la rost : cind esti la calculator ai o pozitie comoda sau nu ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daca simt ca pozitia imi produce contractii, caci se mai intampla, fug (nu prea repede) in pat. Va ador!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moasa nu vine, dar daca am ceva, griji ma asteapta la spital, au fost extraordinari cu mine, am sa va povestesc, dar in timp, ca e obositor sa stau prea mult pe scaun (nu am ordinator portabil:()

oana si bebitza din burtica (27s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Oana bine ai revenit acasa!Ai grija de tine si de burtica!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Oana draga,

Bine ai revenit! Acu stai cuminte in patic, si inveleste-te bine-bine ca-i cam frigutz. Pune-l diseara pe George sa-ti aranjeze calculatorul, astfel incat sa ai acces la el din pat (sau de pe canapea daca-i comoda. Provizoriu... pt 2 luni juma'. Tzii tastatura pe burtica, monitorul alaturi de pat si UC unde s-o nimeri.

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

I-am propus sa faca tot posibilul cu calculatorul, dar din pacate, cum locuim intr-un studio, nu avem spatiu. Dar nu-i nimic, sunt cuminte in pat si citesc rar si cand e el acasica imi citeste si raspunde el.:) Am uitat sa va zic ca am slabit eu trei kg intr-o saptamana, dar si el tot atat a slabit, fara mine nu a mancat deloc, cum am venit acasa, cum si-a facut si a mancat cu pofta. A suferit mult, mai ales in acele zi si noapte de groaza pentru mine care le-a petrecut cu mine la spital. Ma tinea de mana, avea lacrimi in ochi, imi aducea din 10 in 10 minute plosca si imi dadea sa beau cate o gura de apa, caci din cauza tipetelor mi se usca gatul. A fost tare greu, dar am avut moralul bun, pentru ca eram incurajata de faptul ca Seb este sanatos, atat ca se cam grabea...M-au incurajat mult si vorbele voastre, mi-a mai povestit Lulu ce ziceti si ca imi sunteti alaturi, si mereu aveam lacrimi in ochi de fericire. Si faptul ca Lulu si Simona au trecut si m-au sunat a fost o mana cereasca pentru mine. Ieri l-am vazut pe Seb, dormea si l-a trezit dr ecograf sa masoare capul (e cu capul in jos si imi da suturi incontinuu sus) si s-a intins cum ne intindem noi cand ne trezim, a intins mainile, picioarele, capul , cu burtica in sus. Toate aceste momente si faptul ca am fost tinuta sub monitoring sa-mi urmareasca frecventa contractiilo si bataile inimii lui, mi-au dat curajul sa lupt cu dureri groaznice, si am reusit. Sper ca acum sa fie bine pana in luna a noua, ca vreau sa il nasc la termen, desi el nu vrea.
Va multumesc ca v-ati gandit zi de zi la mine, am plans de acnd am venit acasa de emotie, citind ce ati scris, incepand de la primul mesaj. Va iubim amandoi sincer!

oana si bebitza din burtica (28s+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Bravo Oana Mica !
Bine ai revenit acasa si sanatoasa !

Aura&Luca,2 ani si 7luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Asta da veste buna! Ma bucur mult, Oana, ca ai trecut cu bine, ca bebe este sanatos! Mi-l si imaginez cum intinde din picioare
Ne-am gandit mult la tine si ti-am simtit lipsa intr-adevar! Iti doresc sa ai o nastere usoara, dar cum vad ca tu esti atat de optimista si zambitoare sunt convinsa ca totul o sa fie foarte bine!
Il felicit si pe George ca a fost alaturi de tine, se vede ca te iubeste mult! Inca putin si parca vad ca se vor umple paginile numai cu povestirile tale despre Sebi!Te pup!

Acum, am si eu o dilema. La cununie o sa am buchet de flori; problema este ca nu stiu daca sa ma mai incurc si cu o gentuta sau sa raman doar cu buchetul. Va rog daca puteti sa-mi sugerati si mie cate o idee! Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nadia,eu am avut buchet la cununie iar geanta mea cea de toate zilele a avut-o mama in grija.Ca doar ai anumite chestii care o sa iti trebuiasca.Cel mai bine e sa iti iei gentuta cu ce iti trebuie,o lasi in masina pe timpul cununiei si eventual la resto sa o iei in caz de!Dar la cununie nu ai nevoie de geanta,buchetul e important,sa vezi ce frumos iese in poze!!!!

Astazi e ziua de nastere a sotului meu,implineste 29 de ani!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Va multumesc, fetelor! Hai, ca iar incep ziua cu lacrimi...Of...Da, Nadia, sunt optimista, pentru ca atat de tare ne-am dorit un copil, ca nu as fi cazut acum la pamant, nu as fi renuntat pe ultima suta de metri la el. Chiar daca este prima sarcina, a fost foarte dorita, avand in vedere ca luna viitoare facem 8 ani de cand suntem impreuna. Eram copii cand ne-am cunoscut si era timpul sa facem si noi unul.:)
Ce ma oftic este ca nu prea am dormit noaptea asta din cauza contractiilor, chiar pe o parte cum mai mergea la spital, tot le-am avut. Cred ca ieri am fortat cu statul la calculator si facutul mancarii. E aiurea ca George munceste si vine tarziu si sunt obligata sa imi pregatesc singura, ca eu la cel tarziu ora 19 trebuie sa mananc, caci daca nu mananc, intru in hipoglicemie. Si trebuie sa imi pregatesc. Dar azi voi sta mai mult in pat. Acum imi iau micul dejun si medicamentele in fata calc, si dupa aia la pat, imi iau goblenul in brate.
Si nu ma lasa Seb sub nici o forma sa dorm, desi as mai fi dormit un pic...Are dreptate nasa, ca are un fin...agitat rau, desi eu sunt mai calma de cand il am in burta si mai senina.
Nadia, si eu te sfatuiesc sa iti iei gentuta, nu sa o ti pe mana, sa ramana doar buchetelul, dar o ascunzi si tu, cum a zis Corina, sau o dai cuiva. Ca o sa ai nevoie sa pui in ea anumite chestii.
Va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Hai sa va zic si eu de gogonele murate. Eu gasesc doar la o persoana in piata la mine in fiecare an, persoana care mi-a zis ca ei fac dulceata din gogonele. Si de doi ani pun la murat si ies delicioase...Pun sare si apa, o lingura de sare (mare) la un litru de apa. Si mai pun cativa catei de usturoi, varza rosie, morcovi, conopida, telina. Si ne topim dupa ele. Cred ca saptaman viitoare il trimit pe George sa ia ( eu nu am voie sa ies din casa :( ) si pun iar.

Mergi la inceput