topul......titulaturilor

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Mama lu Mielu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Vad ca apar titulaturi din ce in ce mai simpatice pe zi ce trece.
tinatache, vilma ...desi la tinatache nu prea inteleg la ce mamuti se refera

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Va rog,spuneti-mi si mie ce-i cu colorarea numelui si cu titulaturile,cum se face?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Fetelor, ati uitat de prima dintre noi care s-a auto-poreclit...

Luizaxx, cârcotasha shefa. Ai, ce ziceti?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Va rog,spuneti-mi si mie ce-i cu colorarea numelui si cu titulaturile,cum se face?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Intra la FOLOSESTE PUNCTELE din tabelul alaturat albastru, si da-i bataie !

Mergi la inceput

Si unde-s punctele,scuze,dar am lipsit o vreme de pe forum.

Mergi la inceput

Mai bine zis,unde-i tabelul albastru?

Mergi la inceput

Gata,am gasit.Multumesc.

Mergi la inceput

Dar n-am destule puncte,din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

In stanga ta este o reclama cu tricoul DC , deasupra este un ceas care arata starea de spirit a DC. Sub ceas vei gasi tabelul albastru. Punctele le faci daca ai interventii pe Forum . Daca apesi pe numele tau vei intra in profilul tau unde gasesti totul despre tine asa cum ai declarat la inscriere. Acolo ai si punctele . Deocamdata doar vreo 70 . Primesti 15 puncte pentru o interventie. Dar mai navigheaza putin , ca sa afli si alte secrete...

Mergi la inceput