topul......titulaturilor
Raspunsuri - Pagina 7
adda spune:
Vad ca apar titulaturi din ce in ce mai simpatice pe zi ce trece.
tinatache, vilma
...desi la tinatache nu prea inteleg la ce mamuti se refera
![]()
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
prettysunshine spune:
Va rog,spuneti-mi si mie ce-i cu colorarea numelui si cu titulaturile,cum se face?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Anamaria-Livia spune:
Fetelor, ati uitat de prima dintre noi care s-a auto-poreclit...
Luizaxx, cârcotasha shefa. Ai, ce ziceti?!?!?
thalia spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
Va rog,spuneti-mi si mie ce-i cu colorarea numelui si cu titulaturile,cum se face?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Intra la FOLOSESTE PUNCTELE din tabelul alaturat albastru, si da-i bataie !
prettysunshine spune:
Si unde-s punctele,scuze,dar am lipsit o vreme de pe forum.
prettysunshine spune:
Mai bine zis,unde-i tabelul albastru?
prettysunshine spune:
Gata,am gasit.Multumesc.
prettysunshine spune:
Dar n-am destule puncte,din pacate.
thalia spune:
In stanga ta este o reclama cu tricoul DC , deasupra este un ceas
care arata starea de spirit a DC. Sub ceas vei gasi tabelul albastru. Punctele le faci daca ai interventii pe Forum . Daca apesi
pe numele tau vei intra in profilul tau unde gasesti totul despre tine asa cum ai declarat la inscriere. Acolo ai si punctele . Deocamdata doar vreo 70 . Primesti 15 puncte pentru o interventie. Dar mai navigheaza putin , ca sa afli si alte secrete...![]()