topul......titulaturilor
Raspunsuri - Pagina 10
energy spune:
mey,dragelor, daca e top, de ce nu-l facetzi pe prima pagina, actualizat mai apoi ca cateva zile in functzie de voturi??
ma rog, care va pricepetzi.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
mara03 spune:
quote:
Originally posted by energy
mey,dragelor, daca e top, de ce nu-l facetzi pe prima pagina, actualizat mai apoi ca cateva zile in functzie de voturi??
ma rog, care va pricepetzi.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
energy, initial m-am gandit sa propuna fiecare un top al ei/lui, de aia am numit asa topicul, dar s-a transformat totul in voturi si alte chestii dragute...acum eu nu am timp sa monitorizez si sa actualizez topul, asa ca a ramas asa... m-am gandit si eu la un moment dat ca totul ar trebui sa aiba o miza si o finalitate, dar nu stiu care ar putea fi aceea...poate daca are cineva vreo idee in legatura cu asta o pune pe hartie!!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
Veve spune:
Am incropit un clasament dupa numarul de voturi si l-am lipit la prima pagina!Finalitatea???Om vedea noi...![]()
PS Mentionez ca la mine-i o ora mica rau de tot si nu garantez acuratetea rezultatelor!Primesc reclamatii far' sa cracnesc!![]()
Irina,veve & croko
pozici
mara03 spune:
suuuuper veve! multumim!!!!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
iileana spune:
Aha, daca-i vorba de dat cu parerea, atunci la asta ma pricep si eu:
1. Katarina cu al sau "hemmafru...ptr. ca merit" -asta-mi place cel mai mult!
2. Tata lui Toma "un om intre oame...ni"
3. si, desigur, Joxi, "membru imatur"...
gianina-alina spune:
parerea mea?
de departe:tata lui toma cu "un om intre oame(ni)"!!!!!!!!
va pupacim cu drag,
Andreea si eu
tinatache spune:
madutza, cu aceeasi impresie am ramas si eu, ca a fost fainuta, cam ciudata (probabil eram prea mica si n-am inteles) dar uite ca e una dintre putinele a carei titlu nu l-am uitat.
multumesc, m-ati scos din ceata!:)
eu nu stiu cu cine sa mai votez, sunteti cu totii niste draguti!
aia cu "un om intre oame(ni)" e bestiala!!
Cristina
***(sa-mi amintesc unde-am ramas cu numaratu')
annie_xtreme spune:
Eu sunt complet off=topic aici, da nu stiam unde sa scriu in alta parte...pana si pe DC au loc scumpiri? 

Adik vroiam si eu 400 de puncticele sa imi pun un super titlu care inca nu il stiu da o sa ma gandesc io
si vad ca s-a scumpiiiiiiiiiit ...M-am suparat 
Don't get mad, get even!