Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
e pacat sa nu va faceti cumparaturile astea de la carrefour! sunt numai lucruri de firma, pentru toate buzunarele (incepand de la chicco si nuk pana la no-name-uri)

zau, nu mai aruncati atata banii, ca o sa aveti mare nevoie de ei pe urma! nu are rost sa nu luati de acolo de unde adaosul comercial e cel mai mic!

GANDACELU asa ma gandeam si eu... Magazinele mari tip Carrefur sau en-gross-urile sunt cele mai indicate pt cumparaturi.
Cum mai stai cu starea de spirit? ... Sper ca bineeee...

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata fetelor!In continuare racita, trag de nas de mor(ca de la atata suflta imi curge sange), ma ustura ochii..asta dimineata si seara, in timpul zilei ma simt mai bine.
Monica, eu am fost la un coafor de langa mine, undeva pe Dumbrava(parca se numeste strada)eu merg acolo de ani de zile, te duc si pe tine.Sunt super fetele!
Chiar asa fetelor, ce mai stiti de Ioana?Nici Olga nu a mai zis nimic de 2-3 zile...
Ca a venit vorba de spalat, prietenele mele mamici tinere au spalat BBicii cu apa fiarta si racita, nu direct de la chiuveta, asta pana pe la 6 luni.Voi ce stiti?
Azi dimineata m-am trezit din cauza lui BB care sughita de mama focului...Mi-e asa de drag de ea..Si acum se agita prin burtica.
Sa aveti o zi buna, vorbim mai tarziu
Andreea35 saptamani+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna, burtici!
Apar si eu. Ultima zi la lucru!
Felis, esti sigura ca asistenta nu a raspuns 32. Pentru ca diametrul parietal (sau stiam ca se zice biparietal) e diametrul caputului. Si logic era sa intrebe la un diametru de 8 cm cate saptamani de sarcina corespund - raspunsul fiind 32. La mine bb avea 87mm si eu sunt cu cateva saptamani inaintea ta. Si mie mi-a spus doar ca totul e in regula.

33+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Imi pare rau sa va contrazic, dar eu nu am vazut la Carrefour nimic spectaculos(ma refer la lucrusoare)La "Z" un body este 90.000 si este super, peste tot gasiti costumase mai frumoase decat la supermarket;mie cele din carrefour mi s-au parut scumpe si nu foarte frumoase;eu i-am luat unele dragute si cu 180.000 lei, pantalonasi cu botosel cu 60.000, body cu 90.000-100.000, caciulite cu 17.000....In ceea ce priveste alte lucruri necesare(termometre, aspirator de nas etc) cel mai bine cautati in farmacii.Eu asa am facut.
Pupiic,
Andreea 35 saptamani+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Buna, burtici!
Apar si eu. Ultima zi la lucru!
Felis, esti sigura ca asistenta nu a raspuns 32. Pentru ca diametrul parietal (sau stiam ca se zice biparietal) e diametrul caputului. Si logic era sa intrebe la un diametru de 8 cm cate saptamani de sarcina corespund - raspunsul fiind 32. La mine bb avea 87mm si eu sunt cu cateva saptamani inaintea ta. Si mie mi-a spus doar ca totul e in regula.
33+ saptamani, DPN 21 Nov

DANIELA_SB sigur a zis 3,2. Stii de ce sunt asa de sigura: ca m-a pus pe ganduri. M-am gandit in acel moment: "Doar n-o avea 3,2 kg DEJA!!?????" Sincer acestea erau gandurile mele, dar daca asa stau lucrurile m-am linistit.

Felis, 30 sapt(31 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by FELIS
Cum mai stai cu starea de spirit? ... Sper ca bineeee...

uite cum stau:

am citit pe foaia de la echo si calcefierile au gradul 2 de maturare... oare ce tre sa fac? sa nu mai beau lapte? mai sunt si hipocalcemica si nici lapte nu beau
cam in cat timp se matureaza placenta asta? mai am timp pana nasc?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Imi pare rau sa va contrazic, dar eu nu am vazut la Carrefour nimic spectaculos(ma refer la lucrusoare)La "Z" un body este 90.000 si este super, peste tot gasiti costumase mai frumoase decat la supermarket;mie cele din carrefour mi s-au parut scumpe si nu foarte frumoase;eu i-am luat unele dragute si cu 180.000 lei, pantalonasi cu botosel cu 60.000, body cu 90.000-100.000, caciulite cu 17.000....In ceea ce priveste alte lucruri necesare(termometre, aspirator de nas etc) cel mai bine cautati in farmacii.Eu asa am facut.
Pupiic,
Andreea 35 saptamani+BBlina

nu de hainute era vorba! ci de obiecte utile: forfecuta, etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna dimineata fetelor!

DANIELA si RALUCA felicitari,astazi e ultima zi a voastra de lucru,ati scapat!.sper ca o sa mai intrati sa ne dati de stire ca sunteti bine.

ONITZO imi pare rau tare ca ai probl!chiar ti s-a lasat burta?

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

GANDACICO cate sapt ai tu acum?

octy 37 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
Ca a venit vorba de spalat, prietenele mele mamici tinere au spalat BBicii cu apa fiarta si racita, nu direct de la chiuveta, asta pana pe la 6 luni.Voi ce stiti?

eh lasa-ma!
am fiert si eu apa... dar asta in primele saptamani... sau dezinfectata cu cloramina... dar pana la 6 luni?! asta-i gluma hahaha
bine ca nu pana la 6 ani

Mergi la inceput