intrebare pt münchen dar nu numai!

intrebare pt münchen dar nu numai! | Autor: symaco

Link direct la acest mesaj

fetelor din münchen ajutati-ma si pe mine cu
niste informatii,daca nu sunt prea´´indiscreta´´!
cum stau chiriile la voi?
noi am gasit un apartament de 2 camere,52m..care costa 600euroi si este situat in partea de nord al münchenului,undeva la periferie...in apropiere e un lac!inca nu l-am vazut,deci mai multe nu pot zice nici despre locuinta nici despre zona!
vi se pare mult?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Chiriile in München sunt mari.E un lucru stiut.Chiria pe care ati gasit-o voi e kalt sau warm, mobilat sau nu? Daca e kalt, pentru periferie mi se pare cam mult.Noi platim 800 euro kalt, pentru 75m (doua camere jumate) si garaj.Locuim in ringul 3, destul de aproape de centru.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

stiu ca e o zona linistita,mai la periferie cu un lac frumos langa.chiria e warm,doar curentul nu e inclus!
etaj 1,cu 1 balcon,beci,cu bucatarie!
e adevarat ca chiriile sunt mari la munchen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Noi locuim in Unterhaching,la 4km de München in ringul 4.Platim pe un apartament de 91mp 900 euro,warm,inclusiv garaj.Nebenkost-ul e cam 200 euro,curentul electric nu e inclus.
Chriile sunt foarte mari in zona si apartamentele sunt cam putine.
Daca apartamentul gasit costa 600 euro warm,cred ca e un pret normal.Voi vreti sa va mutati aici?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Daca e warm nu e mult. Münchenul e ,in general, un oras f linistit.Aici unde locuim noi, desi nu departe de centru, e foarte multa verdeata si liniste, liniste, liniste...

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

in ultima vreme s-au mai linistit spiritele cu chiriile, au ramas la fel de mari dar apartamente la oferta sunt mai multe decat acum 2-3 ani. Si mie mi se pare o chirie normala. Daca ne-ai spune zona ar fi mai simplu (e in zona acoperita de S-Bahn?)Zona de nord a orasului are si o parte mai... rau famata, de aceea e bine de stiut exact unde e apart. Bafta si sper sa ne vedem in curand daca tot veniti aproape!

Cristina

Mergi la inceput

fetelor acum am sunat la omul nostru
de legatura:cartierul se numeste Lerchenau,la 5 minute distanta de Lerchnausee.olimpiazentrum e prin apropiere.
ce parere aveti?
da,alina am vrea sa ne mutam catre un oras mai mare la care speram sa ne ofere mai multe posibilitati in materie de joburi pt mine si nu numai.
alte intrebari:cum stau preturile cu cresele?program,conditii?
cristina,multumim...e clar ca trebuie sa ´´udam´´münchenul si cu ce altceva decat cu o mica intalnire!dar stati sa ne vedem cu sacii in caruta!
ps.tot in apropiere e S-banul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

sym, aici ai reteaua de transp. in comun din oras:
http://www.mvv-muenchen.de/web4archiv/objects/download/1/netz04a4.pdf
Nu-mi dau seama acuma repede ce statie e in apropiere dar daca este, e bine. Zona de care ziceam eu e mai la nord (Hasenbergl >> Am Hart)

cat despre job-uri, e o alegere buna si iti/va doresc succes!

cresa: daca ai job, ai prioritate maxima dar mai putin de 1 an tot nu dureaza pana primesti loc. Intre timp merge la Tagesmutter.

gradi: va merge de la aprox. 3 ani, depinde in ce luna e nascut copilul. De regula primesti loc, depinde de zona/perioada/nr de gradinite. Nu sunt probleme majore.

PS: propr. stie ca aveti un copil? te intreb pt ca noi nu am gasit acum 2 ani cu 2 camere pt ca nu ne primea nimeni cu copil. E drept ca acuma s-a mai relaxat treaba dar... sa fiti siguri ca stie ca sa nu aveti surprize ca da inapoi cand afla.
Bafta multa!

PPS: scuze pt stilul telegrafic dar ma grabesc. pupici!

Cristina

Mergi la inceput

cristina multumesc frumos de raspuns:da stie ca avem
copil,si la fel de bine stie ca e ceva provizoriu pana ne intindem putzin antenele prin jur si ne mutam la 3 camere.

Mergi la inceput

nu mai e nimeni din münchen??

Mergi la inceput

mai oameni buni,mie imi apare ca ultima care a scris
a fost papadie...dar de vazut nu vaz nimic!
am vreo problema cu ochii?

Mergi la inceput