Semne de rahitism?
Raspunsuri - Pagina 2
arghirmonica spune:
Multam fetelor de rapunsuri.Am uitat sa precizez ca Daniel are o usoara anemie si pentru asta luam Ferum Hausseman.Sper sa se rezolve.Totusi dupa cum au spus unele dintre voi trebuie oprita administratrea vigantolului cand dam calciu.Mie nu mi-a zi medicul nimic.O sa facem ceva analize clare sa vedem daca chier e vorba de rahitism ca mi s-a spus de asta asa dupa ochi si experienta medicului.
Sanatate multa .Monica si Daniel
Ender spune:
Daca tot veni vorba de transirat sa-mi spun si eu oful: Andrei (3 ani si 3 luni) transpira seara, cand adoarme in zona gatului destul de mult... si asta de cand era mic.
Dupa ce adoarme, la 30 min, il schimb si nu mai transpira.
Asistenta lui spune ca nu are semne de rahitism.
Tare sunt curios dc? exista o explicatie stiintifica?
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Multam fetelor de rapunsuri.Am uitat sa precizez ca Daniel are o usoara anemie si pentru asta luam Ferum Hausseman.Sper sa se rezolve.Totusi dupa cum au spus unele dintre voi trebuie oprita administratrea vigantolului cand dam calciu.Mie nu mi-a zi medicul nimic.O sa facem ceva analize clare sa vedem daca chier e vorba de rahitism ca mi s-a spus de asta asa dupa ochi si experienta medicului.
Sanatate multa .Monica si Daniel
Draga Monica,
Ii dau vigantol de la 7 luni si din septembrie cite 10 zile calciu .Dar niciodata nu am oprit administrarea vigantolului.Dr.mea mi-a spus sa nu opresc administrarea acestuia(si mi se pare ca scrie chiar si pe prospect)pentru ca atunci degeaba i-ai dat.Tratamentul este continuu,pina pe la 1 an si jumatate.Ti-am scris exact cum i-am dat eu lui Mihnea la indrumarea medicului,asa ca....nu mi-o lua in nume de rau.
-si pe la 1 an,fontanela era un pic mai marisoara si dr.mi-a spus ca in cele 10 zile cit ii dau calciu,sa dublez doza de vigantol.Multa sanatate!Cristina si Mihnea